Ewelina83 22.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Napisałem tak by Ewelina się nie przestarszyła. Chyba miałam po prostu pecha, ze ktoś zareagował tak akurat na moją wypowiedź, bo odwiedzałam podobne fora i wiem że większość kupujących gotowe projekty wprowadza w nich dużo większe zmiany niż te o których ja pisałam. Pech chciał, że tyczyło się to mojej wypowiedzi, szczególnie dlatego, że dopiero co do Was dołączyłam Każdy mam prawo mówić co myśli i cieszę się że mamy do tego odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No właśnie! Dzięki temu można ustrzec się wielu pomyłek. Człowiek uczy się błędach - niekoniecznie musi na swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 22.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No właśnie! Dzięki temu można ustrzec się wielu pomyłek. Człowiek uczy się błędach - niekoniecznie musi na swoich Teraz to kotłownie zrobiłbym większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.01.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No właśnie! Dzięki temu można ustrzec się wielu pomyłek. Człowiek uczy się błędach - niekoniecznie musi na swoich Teraz to kotłownie zrobiłbym większą a ja przesunęłabym klatkę schodową o 50-70cm w stronę łązienki i mogłabym wtedy wydzielić malutką spiżarkę między schodami a moją planowaną kuchnią w miejscu małego pokoju na dole a teraz to mam za mało miejsca kurcze chyba za bardzo kombinuję, ale jakoś od samego początku ta kuchnia od podwórka mnie prześladuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 " Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko )różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.01.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ja już dziabnęłam smsika, do pierwszej tury nie zdążyłam i poszło na tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 BUZIOLKI Kama - dobra kobieto ! Niech ci Bozia w ...różach wynagrodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 http://forumogrodnicze.info/images/smiles/kiss.gif w podzięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.01.2010 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no w takich jak Daria ma to chętnie, piękne te róże, musiałam sobie oglądnąć na co głosuję a dzieckom spodobał się kot męczyli go dość długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja wlazłam na ten blog pierwszy raz to mi oczy wylazły na wierzch ... "Za dzieciaka" widziałam róże białe i ...różowe w babcinym ogródku. W kwiaciarni takie baaaardzo ciemne ...i to wszystko Myślałam, że więcej kolorów ...nie ma Ale jak to moja babcia powiadała "Człowiek się całe życie uczy ... i głupi umiera " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no w takich jak Daria ma to chętnie, piękne te róże, musiałam sobie oglądnąć na co głosuję a dzieckom spodobał się kot męczyli go dość długo Sama trochę kota pomęczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej Kama ,co u Ciebie .Tak sobie zajrzałem i ślad zostawiam Szukam architekta do adaptacji projektu,bardzo drogo chcą .3000 zł. ,to dużo ,może znajdę taniej . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej Kama ,co u Ciebie .Tak sobie zajrzałem i ślad zostawiam Szukam architekta do adaptacji projektu,bardzo drogo chcą .3000 zł. ,to dużo ,może znajdę taniej . Pozdrawiam Mirek . Żart jakiś ... ja za adaptację zapłaciłam ... 900,- zł ... Drogo to ... subtelnie nazwane ... szukajcie taniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 bardzo drogo, spokojnie powinna to być połowa tej kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no w takich jak Daria ma to chętnie, piękne te róże, musiałam sobie oglądnąć na co głosuję a dzieckom spodobał się kot męczyli go dość długo Sama trochę kota pomęczyłam cieszę sie, że kot jednak nie jest zbędny zbytnio tam nie pasuje, ale normalnie mu się oprzeć nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 26.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Drogo to zalezy gdzie, w moim miescie 3000 tys za adaptacje i 1000 zl za kazdy projekt branzysty to minimum. Tak wiec wszystko wzglednie zalezy od regionu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.01.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 u nas też nie jest najtaniej, każdy instalator 200-300zl za instalację, a są min. 4 budowlaniec za przystosowanie i proj.zagosp. 1000-1500 mapa do celów projektowych 400-500 do tego projekty przyłączy, ok 500zł za szt a gaz nawet 1000więc te 3000 to zależy za co będzie dużo ja płaciłam sporo mniej, ale tylko dlatego, że za samo złożenie podpisu, oprawiałam i robiłam zagospodarowanie, wszelkie zmiany nanosiłam sama na rysunki, tylko elektryki nie, ale u nas wymagane są do pozwolenia podpisy na wszystkich branżach, czyli instalacje też, a z tego co wiem nie wszędzie wymagają adaptacji instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jak ja rozmawialam z architektem to ceny byly takie:adaptacja projektu 3000 zlproj przylacza wody 1000 zlproj przyl. pradu 1000 zlproj przyl. gazu 1000 zl Geodeta: Za podzial dzialki 2500 zl, mapa do celow proj. 800 ( chcial 1000zl) i w pakiecie wytyczenie domu a po budowie inwentaryzacja 2000 zl Niektorzy napisza ze zaplacili polowe tego a innie zedwa razy tyle, jak widac wszystko zalezy od miejscowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 29.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Hej Kamka, zasypało Cię , czy co ? .Nic się nie Odzywasz . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.01.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 łażę tu i tam, oglądam to i owo, a że nic się nie dzieje u nas to i nie piszę no nie, napisałąm maila o zgodę na dodatkowe zmiany -powiększenie garażu, do mgprojekt, bo muszę zrobić zmianę pozwolenia, bo mi później nie odbiorą jak się nie będzie zgadzało, i cały czas biję się z myślami czy robić podłogówkę na całym parterze, czy nie a co do śniegu, to u nas dopisuje zaspy po kolana, przy każdej ulicy przynajmniej 50-70centymetrowe wały śniegu, a przed furtką to mamy wielką kupę śniegu, dzieciaki z niej na sankach próbowały jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts