Afrodyta 05.09.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No ładnie! Ja kojarzę nicki po awatarkach, a teraz będę musiała się pilnować, żeby nie pomylić Kamy z AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.09.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Afrodyta nie łam się, ja sama się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.09.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 To taka gra - znajdź jedną różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 To taka gra - znajdź jedną różnicę eeee no... przecie widzę, że lustro jest, ale na szybko, to i tak się człek pomyli Ale widzę, że Kama pracuje nad innym awatarkiem, to może nie bedzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.09.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ino wogóle sę nie radzę, ale traning czyni mistrza musi być dobrze. popracuję wieczorkiem bo jak jeden wsadziłam to tylko mój avatar na stronie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.09.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 posemam przez trochę konisia, choć na avatarku, może kiedyś los pozwoli mieć takiego w realu? koniś za wielki był, swoją drogą uwielbiam konie, czemu ja nie kupiłam kawał pola, żeby było gdzie te konie trzymać? czemu kurcze brak kasy żeby mieć takie stadko? wszystko do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.09.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 przez jakiś czas będzie chyba taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.09.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 To taka gra - znajdź jedną różnicę patrz no AGP teraz zauważyłam, jak już avatar zmieniłam, że poza lustrzanym odbiciem, to Wy z Waszej Pchły zdjeliście drewnianą oblicówkę czy wygrałam coś w konkursie znajdź szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Nagrodą jest... koń. Do odbioru na dziełce moich sąsiadów (nie najbliższych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A tak na poważnie. Elewacja z drewnwm bardzo nam sie podoba, ale boję się, że może byc kosztowna w wykonaniu i nieekonomiczna w utrzymaniu. A wy jaka planujecie zrobić elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.09.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 co do tego konia to biorę w ciemno a elewacja sen z powiek mi spędza, właśnie wczoraj przemyśliwałam jaki kolor pasuje do drewna i "z czego" to drewno zrobić, na razie żadnych konkretnych pomysłów nie odnotowano, ale kombinuję za jakimś zamiennikiem, w naszej okolicy jest drewniak obłożony parę lat temu jakimś panelem drewnianym. Nie mam pojęcia czy to rzeczywiście drewno jest czy jakaś plastikowa imitacja, ale wygląda super, i nie widać żeby się niszczyło a stoi już dobrych 10lat, jak będę w tamtej okolicy to przepytam ludzi i muszę "pomacać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 My myśleliśmy o panelach plastikowych, ale są drogie. Myślę tu o naprawdę dokładnie naśladujących drewno (kolor złoty dąb) takie jakich używa się do podbitek.Ale 100 zl za metr. ... to sporo wyjdzie.Poza tym trzeba by zaimpregnować mur przeciw grzybowi i pleśni. Słyszeliśmy, że do tego typu prac nadaje się również drewno dębowe ze względu na swoje właściwości i trwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 08.09.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 hej hej Dawno nie zaglądałam Piękne masz psiaki!! ja też kocham wszelkiego rodzaju zwierzaki!! Na razie w naszej rodzince jest tylko labradorka Gafa ale kiedyś... jak już będziemy mieć dom i ogród na pewno zwierzyniec się powiększy Moja Gabrysia marzy o koniu Póki co ma obiecanego kota i zabronione przygarnianie wszystkiego co się rusza ;p ale mój małż obiecał jej że jak już będzie ten ogród... to nie przygarniamy tylko słoni, hipopotamów i zwierzaków tych gabarytów ;p Pozdrawiam gorąco!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 08.09.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 jejku Kama ale masz stado dzikich bestii ....i faktycznie jak ty mogłaś damę w takiej pozycji uchwycić, kompromitujące zdjęcie.... pozdrawiam..... Ps. a dlaczego macie taki przestój???, jeśli pisałaś to sorry ale nie mam dużo czasu na czytanie.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.09.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 małż obiecał jej że jak już będzie ten ogród... to nie przygarniamy tylko słoni, hipopotamów i zwierzaków tych gabarytów ;p no to nieżle się zapowiada, ciekawe jak to ogród i mama zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.09.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 jejku Kama ale masz stado dzikich bestii ....i faktycznie jak ty mogłaś damę w takiej pozycji uchwycić, kompromitujące zdjęcie.... pozdrawiam..... Ps. a dlaczego macie taki przestój???, jeśli pisałaś to sorry ale nie mam dużo czasu na czytanie.... pozdrawiam witaj Kordzina zastój spowodowany jest kasą, staramy się o kredyt od dłuższego czasu, to już trzecie podejscie, ale zaświeciło wreszcie małe słonko w tym temacie nie ruszaliśmy dalej, bo był stres, że rozgrzebiemy i nie zamkniemy budynku przed zimą PS. więcej kompromitujących fot mojej sucz jest na wątku "pokażcie jak śpią Wasze zwierzaki" http://forum.muratordom.pl/pokazcie-jak-spia-wasze-zwierzaki,t136379-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 08.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 aaaaa.... czyli wiadomo, jak nie wiadomo o co idzie, to idzie o to co zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to powodzenia...czekacie na decyzję czy juz jest???, my chcieliśmy na koniec "kredycik na ładne wnętrze" ale nam nie dali....i może dobrze, trochę szkoda tych niewykończonych wnetrz ale przynajmniej już tak wysoka rata nie jest jeszcze wyższa, bo byśmy się poskładali...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.09.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 z ing podobno jest pozytywna, dziś miałam telefon, ale czekamy jeszcze na WBK, metrobank i PeKaO SA, teraz (za 3 razem) poszliśmy na całość i złożyliśmy do tych trzech dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a ty Kamucho zaglądasz do nas i sie nie odezwiesz dach- marzenia. jutro wchodza fahowcy na strop Tak to jest jak sie szuka najtaniej wszystkiego. Mamy wszystkie ściany ale co mąż jest na budowie z aparatem to zapomina zdjęć zrobić. A co do latorośli. chciałam synka zrobiłam synka i nieźle mi to wyszło Teraz lecę Was przelecieć http://www.mapstone.pl/cms/zdj/134.jpg Taki kolor chce do hollu cud malina co to jest? musze zanotowc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.09.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no muszę przyznać pełny profesjonalizm z tym synkiem, perfekcja normalnie dopracowany w każdym szczególe, przyłożyliście się co do zdjęcia, to gdzieś w sieci znalazłam i nie pamiętam gdzie, spróbuję przypomnieć (już sprawdzone, było w dzienniku u Zazdrośnicy) urzekła mnie kolorystyka, taka przyjemna i elegancka, lubię takie kolory w sumie ciepłe ale w tej chłodniejszej odmianie nieźle mi te przemyślenia wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts