KamaG 05.04.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dzięki za życzenia i też serdecznie życzę Radosnych i Pogodnych Świąt i wkurza mnie to forum ,wywala mi postypogubiło moje wypowiedzii chodzi jakby chciało a nie mogło:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.04.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 już mi trochę przeszło , coraz więcej działa co piszę posta to inne emotikon-ki mi się świecą po prawy ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hej Kama a jak tam wasza budowa jakies postepy , co teraz robicie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.04.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 przygotowujemy się do pierwszych podlewek (na razie jest tylko piasek na podłogach) właśnie skończyli poziomy kanaliz. parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hej Kama. Widzę, że działacie. Oby tak dalej. My tez powoli grzejemy łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 przygotowujemy się do pierwszych podlewek (na razie jest tylko piasek na podłogach) właśnie skończyli poziomy kanaliz. parteru to super !!! widze ze sezon budowlany rozpoczety po zimie :D:D,mam nadzieję ze wstawisz kilka fotek do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.04.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 teraz to ja nie wiem jak z tymi dziennikami jest niby ten temat co był dziennikiem mam, ale jakieś jeszcze dzienniki nowe się robią, no i ja próbowałam przenosić, ale mi jakoś marnie idzie jak tylko będzie co wstawić to wkleję na razie do tego starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.04.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzisiaj 12:14 #1979 KamaG * Odwiedź profil * Zobacz posty * Prywatna wiadomość * Odwiedź blog * Wyślij email KamaG jest teraz aktywny ELITA FORUM (min. 1000) STAŁY BYWALEC (min. 300)DOMOWNIK FORUM (min. 500)ELITA FORUM (min. 1000)FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedziSYMPATYK FORUM (min. 10)Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM!Moderator ForumOLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...STAŃCZYK herbu KrojeFORUMOWA WESTALKAMISS FORUM MURATORA 2005FORUMOWA POETKA (I Wicemiss Forum 2005)MAKSIMUS WSZECHMOCNYII WICEMISS FORUM 2005LEGENDUS FORUMUSPOSTUS LIDERUSSOKRATES FORUM; MODERATOR FORUMZŁOTOUSTYKOMTUR MAZURSKI - napisał "Wrócę"...Z KIM BY SIĘ POKŁÓCIĆ?NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA!-PREZESUM RECORDUMNAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!!MODERATOR FORUMADMINISTRATOR FORUMSTAŁY BYWALEC FORUMDOBRY DUSZEK FORUM...LIDERUM RECORDUMNAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICHŻÓŁTA KARTKA!!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY CZŁOWIEK FORUM 2006FORUMOWY KRÓL ZWIERZĄTFORUMOWY MISTRZ ZŁOTEJ PATELNIŻĄDŁO FORUMWSZECHOBECNAPIWNY GURU FORUMMISS FORUM 2007NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZEMiss Foto 2007FORUMOWA DOBRA DUSZA I POMOCNA DŁOŃBARD FORUM"ŚLONSKI GAWĘDZIARZ"GRYFNY KARLUSUŚMIECH FORUMRYMOHOLIK FORUMOWYNAJDOCIEKLIWSZA KOBIETA NA TYM FORUMFORUMOWY MISTRZ PIÓRAod DOBRYCH RAD i WYSTROJUNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PODŁÓGKRÓLOWA RÓŻKSIĄŻNICZKA FORUM:-)SPECBETON LADYSPOSTRZEGAWCZY DUCH FORUMCZARNY PAS W WALCE O PRAWA INWESTORAOGRODNICZKA CZARODZIEJKANAJLEPSZY DORADCA OD ENERGOOSZCZĘDZANIANAJLEPSZY DORADCA OD „ZRÓB TO SAM”ENCYKLOPEDIA LINKÓWKRÓLOWA DESIGNUNAJLEPSZY DORADCA OD PODDASZYDOBRE MZIMU FORUMNAJLEPSZY SPECJALISTA OD DEKORACJI OKIENNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PIECÓW!NAJLEPSZY DORADCA OD AKUSTYKI WNĘTRZ Avatar KamaG Zarejestrowany Jun 2008 Posty 1,381 Wpisy w Dziennikach Budowy 2 kurcze ale mnie obtytułowali:cool: musiałam sobie zapisać na pamiątkę, bo pewnie zaraz mnie zdegradują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kama, ja mam to samo ELITA FORUM (min. 1000) STAŁY BYWALEC (min. 300)DOMOWNIK FORUM (min. 500)ELITA FORUM (min. 1000)FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedziSYMPATYK FORUM (min. 10)Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM!Moderator ForumOLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...STAŃCZYK herbu KrojeFORUMOWA WESTALKAMISS FORUM MURATORA 2005FORUMOWA POETKA (I Wicemiss Forum 2005)MAKSIMUS WSZECHMOCNYII WICEMISS FORUM 2005LEGENDUS FORUMUSPOSTUS LIDERUSSOKRATES FORUM; MODERATOR FORUMZŁOTOUSTYKOMTUR MAZURSKI - napisał "Wrócę"...Z KIM BY SIĘ POKŁÓCIĆ?NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA!-PREZESUM RECORDUMNAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!!MODERATOR FORUMADMINISTRATOR FORUMSTAŁY BYWALEC FORUMDOBRY DUSZEK FORUM...LIDERUM RECORDUMNAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICHŻÓŁTA KARTKA!!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY CZŁOWIEK FORUM 2006FORUMOWY KRÓL ZWIERZĄTFORUMOWY MISTRZ ZŁOTEJ PATELNIŻĄDŁO FORUMWSZECHOBECNAPIWNY GURU FORUMMISS FORUM 2007NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZEMiss Foto 2007FORUMOWA DOBRA DUSZA I POMOCNA DŁOŃBARD FORUM"ŚLONSKI GAWĘDZIARZ"GRYFNY KARLUSUŚMIECH FORUMRYMOHOLIK FORUMOWYFOROWICZ - to brzmi dumnie i poprawnie!NAJDOCIEKLIWSZA KOBIETA NA TYM FORUMFORUMOWY MISTRZ PIÓRAod DOBRYCH RAD i WYSTROJUNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PODŁÓGKRÓLOWA RÓŻKSIĄŻNICZKA FORUM:-)SPECBETON LADYSPOSTRZEGAWCZY DUCH FORUMCZARNY PAS W WALCE O PRAWA INWESTORAOGRODNICZKA CZARODZIEJKANAJLEPSZY DORADCA OD ENERGOOSZCZĘDZANIANAJLEPSZY DORADCA OD „ZRÓB TO SAM”ENCYKLOPEDIA LINKÓWKRÓLOWA DESIGNUNAJLEPSZY DORADCA OD PODDASZYDOBRE MZIMU FORUMNAJLEPSZY SPECJALISTA OD DEKORACJI OKIENNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PIECÓW!NAJLEPSZY DORADCA OD AKUSTYKI WNĘTRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Pytajcie o co chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.04.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 mówiłam, że zaraz zabiorą te tytuły, teraz czuję się taka malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no zdegradowali mnie i już teraz to nikt mnie nie odwiedzi, taka jestem już nieważna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.04.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kama, odwiedza cię druga zdegradowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wpadłam się pokazać i przywitać wreszcie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wpadłam się pokazać i przywitać wreszcie:wave: no ładnie wyglądasz:p:lol2:, witamy, witamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.04.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam z rana !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.04.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witaj, dopiero wieczorem, jakoś tak nie było jak w ciągu dnia cieszę się z odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 14.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No i ja trafiłem,wpadłem w jakiś twój nowy dziennik czy cuś-ale teraz jestem we właściwym miejscu-pozdrawiam.Jestem taki mądry............hm.Kama budujecie czy świętujecie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.04.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 cześć Chester, pisałeś o tym dzienniku z dwoma wpisami? :ups: to była krótka i nieudana próba stworzenia starego dziennika w nowym miejscu my budujemy jak najbardziej, dziś powstała ściana wydzielająca dolną łazienkę, jutro dobudują jeszcze tą od wiatrołapu i biorą się za wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts