Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chester, Kala jakoś poszło ;)

skuć trzeba byłoby wszystko podebrać piachu i jeszcze raz lać, darowaliśmy sobie, będą niższe o jakieś 5cm pomieszczenia, i niższe okna balkonowe

problemem był brak ciągłości izolacji ale przy ściankach podkuli parę cm aż do izolacji między ściankami i podłożyli dodatkowe paski folii izolując jeszcze jakimiś silikonami, mam nadzieję że będzie dobrze

fotki to ja mam w aparacie tylko kabel mi gdzieś małżonek szanowny podział, jak znajdę to przerzucę,

i mam śliczne nowe schody, na razie takie budowlane, panowie moi (tata i małż;) ) wczoraj zrobili, są śliczne i jakie wygodne w porównaniu z drabiną

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png

Napisał
KamaG
http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

"z wieści budowlanych:

elektryk się kończy, wczoraj chciał wiedzieć, gdzie będą lampy, a skąd ja mam to wiedzieć
:eek:
, nie miałam pojęcia, że to taki problem będzie podjąć decyzję

Coś w tym temacie się wypowiadałam u różnych sąsiadów. Gorszej męki jak wyznaczenie tych gniazdek lampek włączników - to nie miałam do tej pory w moim życiu. A elektyrk nie odpuścił. Ledwie z życiem uszliśmy spod jego wielkich łam - ale ten etap już za nami - Bogu dzięki.

RETY JA CI SIĘ W DZIENNIKU WPISAŁAM - SORKI OGROMNE OŚLICA ZE MNIE
:bash:

Edytowane przez sipatka

Sipatka, none probleme ;) z tym wpisem, dziennik odżył

Ania, foty będą tylko problemy techniczne mnie dopadły, net w domu padł był, a w pracy to ja sę mogę luknąć i skrobnąć ale foty z całym osprzętem wywlekać to już przegięcie by było, w każdym razie cykam regularnie i w końcu wkleję

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz....zabrzmiało jak z piosenki .

Dawno nie zaglądałam, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! ale PCHŁA!!!!!. Bardzo się cieszę i moje gratulacje. Wybraliśmy ostatecznie projekt BOVALINO i borykamy się z papierami. Mam nadzieję, że będę mogła do was zaglądać. ADA

cześć pewnie, że pamiętam:) oczywiście będzie mi miło jak będziesz zaglądać, zapraszam, idę zobaczyć Wasz projekt,

obejrzałam, fajny jest i widzę że układ wewnątrz to prawie jak u pchły, a i góra w naszym wyszła bardzo podobnie w układzie co Wasza,

bardzo mi się podoba