KamaG 16.04.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 poprzenosili nam dzienniki do blogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 19.04.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Wpadłem do dziennika i..........,pewien gość mi powiedział że nie ma domów wybudowanych idealnie.Co do wylewki-czy podliczaliście naprzykład skucie tych paru centymetrów betonu ?.My też za niektóre prace płacimy dwa razy, raz partaczom,drugi raz za poprawkę-taka dola inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witaj Kama..........co u Was nowego na budowie????? gdzie nowe fotki??? i napisz co wyszło w końcu z tą wylewką?? poprawili to jakoś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.04.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Chester, Kala jakoś poszło skuć trzeba byłoby wszystko podebrać piachu i jeszcze raz lać, darowaliśmy sobie, będą niższe o jakieś 5cm pomieszczenia, i niższe okna balkonowe problemem był brak ciągłości izolacji ale przy ściankach podkuli parę cm aż do izolacji między ściankami i podłożyli dodatkowe paski folii izolując jeszcze jakimiś silikonami, mam nadzieję że będzie dobrze fotki to ja mam w aparacie tylko kabel mi gdzieś małżonek szanowny podział, jak znajdę to przerzucę, i mam śliczne nowe schody, na razie takie budowlane, panowie moi (tata i małż ) wczoraj zrobili, są śliczne i jakie wygodne w porównaniu z drabiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 no to gratuluje zdolnego męza i tatusia..........schody sami zrobili?? BRAWO !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.04.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kaluś, ale to tylko takie budowlane są, już wkleiłam do dziennika, ale jeszcze trochę i może się chłopaki rozkręcą znalazłam dziś stronę z okiennicami i nadzieja na własne powróciła, http://okiennice.pl/doramyokna/doramyokna/mocowanedoopaskinp. takie:rolleyes: jak w projekcie C11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hej KamaG masz już wybrany panel pod prysznic? Pytam, ponieważ my musieliśmy wykuć rurki, które były zamurowane i zrobić węższy odstęp, inaczej jedna z rurek znalazłaby się za panelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.04.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witaj Megana, nie mam , nie pomyślałam nawet, kurde przechlapane, ze to o wszystkim trzeba myśleć przed postawieniem murów najlepiej, muszę się rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.04.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witaj Megana, nie mam , nie pomyślałam nawet, kurde przechlapane, ze to o wszystkim trzeba myśleć przed postawieniem murów najlepiej, muszę się rozejrzeć No widzisz, od tego jest forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.04.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Przylazłam na zwiady. Schody macie wypasione!! Szkoda, że reszta taka inna. Nie można porównać jak u Was a jak u nas ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.04.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Fajowe schody-ekologiczne -takie na czasie...ups....Kama,a co z wentylacją pionów kanalizacyjnych ?.Tak tylko pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.04.2010 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Chester dobrze że pytasz nie wiem? ale pocieszam się że kanaliza jeszcze nie skończona to i odpowietrzenia pionów pojawią się w końcu, właśnie zdałam sobie sprawę że o kominkach wentylacyjnych z łazienek zapomniałam dobrze że jeszcze siedzą na dachu to może dorobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2010 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 kominków na razie nie ma, będą dorabiać jak przyjdą na wykańczanie i doszlifowywanie dachu. Na razie skończyli gont, zostały wiatrownice i podprzybitka tylko jakoś nie wiem jeszcze jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.05.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kama, ty nam tu nie mydl oczu, tylko zdjęcia wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał KamaG http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png "z wieści budowlanych: elektryk się kończy, wczoraj chciał wiedzieć, gdzie będą lampy, a skąd ja mam to wiedzieć, nie miałam pojęcia, że to taki problem będzie podjąć decyzję Coś w tym temacie się wypowiadałam u różnych sąsiadów. Gorszej męki jak wyznaczenie tych gniazdek lampek włączników - to nie miałam do tej pory w moim życiu. A elektyrk nie odpuścił. Ledwie z życiem uszliśmy spod jego wielkich łam - ale ten etap już za nami - Bogu dzięki. RETY JA CI SIĘ W DZIENNIKU WPISAŁAM - SORKI OGROMNE OŚLICA ZE MNIE Edytowane 6 Maja 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Sipatka, none probleme z tym wpisem, dziennik odżył Ania, foty będą tylko problemy techniczne mnie dopadły, net w domu padł był, a w pracy to ja sę mogę luknąć i skrobnąć ale foty z całym osprzętem wywlekać to już przegięcie by było, w każdym razie cykam regularnie i w końcu wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.05.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wow ale okna ładne. tylko zdjęcia takie cosik malutkie a ja coraz bardziej ślepa sie robię....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 08.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz....zabrzmiało jak z piosenki .Dawno nie zaglądałam, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! ale PCHŁA!!!!!. Bardzo się cieszę i moje gratulacje. Wybraliśmy ostatecznie projekt BOVALINO i borykamy się z papierami. Mam nadzieję, że będę mogła do was zaglądać. ADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.05.2010 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 cześć pewnie, że pamiętam:) oczywiście będzie mi miło jak będziesz zaglądać, zapraszam, idę zobaczyć Wasz projekt, obejrzałam, fajny jest i widzę że układ wewnątrz to prawie jak u pchły, a i góra w naszym wyszła bardzo podobnie w układzie co Wasza, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.05.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Kama gratuluję okien!!! A jaki to kolor, bo nam nie pokazałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts