KamaG 10.05.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 okna są orzech, takie bronzowe;) ciemne, choć nie za bardzo a mam też drzwi wewnętrzne, ale nie pokażę bo aparat w domu zostałwczoraj spontan przyliczyliśmy, pojechaliśmy do marketów pooglądać i poszukać drzwi zewnętrznych i zakupiliśmy wewnętrzne, surowe do malowania, a że ja lubię takie klimaty to będę pędzlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 12.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Kama,super okna-ale koluru nie widać,mmm.........schody bajka-bym zrobił takie z tarasu do ogrodu-co to za materiał-beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 13.05.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Kama kochana!Witaj po długiej przerwie i dzięki, że się zainteresowałaś jeszcze moim dziurawym dzienniczkiem. Gratuluję pięknej Pchły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 13.05.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cześć Kama widzę, że okna już wstawione czyli działacie ostro Nie moge nikogo znaleźć i połapać się w tych dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Kama,super okna-ale koluru nie widać,mmm.........schody bajka-bym zrobił takie z tarasu do ogrodu-co to za materiał-beton? Chester nie widać koloru, mówisz będzie widać jak folię zedrę ale czekam na tynki najpierw, maja sie w przyszłym tygodniu robić, a kolor zwie się orzech, co do schodków to nie wiem co to jeszcze nie dotarłam , nie mam netu teraz i tylko z doskoku bywam ,ma je Edzia forumowa, Kama kochana! Witaj po długiej przerwie i dzięki, że się zainteresowałaś jeszcze moim dziurawym dzienniczkiem. Gratuluję pięknej Pchły! no nareszcie powróciliście, teraz to już się będzie działo u Was chyba? zaraz sobie zajrzę Cześć Kama widzę, że okna już wstawione czyli działacie ostro Nie moge nikogo znaleźć i połapać się w tych dziennikach Kamilla szukajcie a znajdziecie, ktoś powiedział, trochę cierpliwości i wszystko wróci, my działamy bo się śpieszy na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.05.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kama, gdzieś ty? No wiem, że z czasem ciężko, jak u każdego, ale ty się moja droga przynajmniej raz w tygodniu melduj. Cobyśmy pewność mieli, że wir budowlany ci jakiej krzywdy nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.05.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ja się staram meldować, tylko że mnie internet w domu padł był i nie chce powstać, a w pracy to trochę młyn mam bo sezon a i internet też się biesi jak mam chwilkę, ale zameldowałam o postępie prac dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 może viagrę mu kup lub inne pastylki Sprawdziłam w dziennku - faktycznie postępy są. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 21.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witaj KamaG Strasznie dawno nie odwiedzałam Twojego dziennika, Pchła wygląda super!!!! Ciekawa strasznie jestem postępów przy układaniu gontu na dachu, bardzo mnie ciekawi jak będzie się prezentował gont na pchle. Pozdrawiam Lisica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.05.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Lisica, dawałam dach w dzienniku, to już jest gont:P http://lh6.ggpht.com/_FbzN384BaQM/S_YkIa7q4BI/AAAAAAAAB1U/gHDcF5o9fOM/s640/DSC08266.JPG Edytowane 21 Maja 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 21.05.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 super jest ta Wasza PCHEŁKA my planowaliśmy podobny domek no ale finanse pozwoliły nam tylko na parterowy Pogodny no ale cóż....bardzo fajne te drzwi to stalowe tak?jakiego programu używałaś do zrobienia tych wizualizacji pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 22.05.2010 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Kama,to już niedługo tynki,parapety i parapetówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Kama !!! Przepraszam, ale zagapiłam się i wpisałam ci wiadomość w ....dzienniku . Gdy by co, to go przenieś !!!! Jeszcze raz przepraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.05.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 super jest ta Wasza PCHEŁKA my planowaliśmy podobny domek no ale finanse pozwoliły nam tylko na parterowy Pogodny no ale cóż.... bardzo fajne te drzwi to stalowe tak? jakiego programu używałaś do zrobienia tych wizualizacji pomieszczeń? witaj w moich progach (mam dwa, na razie4;) ) drzwi są stalowe, ocieplane, mam nadzieję, że się sprawdzą wizualki robiłam w kilku programach: sweet home, net +, pro100, wszystkie ściągane z sieci, Kama,to już niedługo tynki,parapety i parapetówa. tynki się właśnie robią, nad parapetami się zastanawiam jakie zrobić, a Wy jakie macie? Kama !!! Przepraszam, ale zagapiłam się i wpisałam ci wiadomość w ....dzienniku . Gdy by co, to go przenieś !!!! Jeszcze raz przepraszam ! meg nic nie szkodzi, ten Twój post jak najbardziej pasuje w dzienniku i wielkie dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 25.05.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 tynki się właśnie robią, nad parapetami się zastanawiam jakie zrobić, a Wy jakie macie? Kama , parapety w środku sa z konglomeratu,zewnetrzne z klinkieru.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 25.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dawno sie nie odzywalam. mam nadzieje ze mnie kojarzysz:)Jaaaaaaaacie jaka piekna pchla, raduje sie cala soba ze tak fajnie Wam idziePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.05.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) zabina pewnie że kojarzę, co u Ciebie? poukładało się trochę? Chester u nas w końcu zewnętrzne są blaszane w okleinie orzech, mam nadzieję że nie pozłazi, a wewnętrzne to jeszcze nie wiem, bo takie co mi się podobają to mnie z torbami puszczą Edytowane 28 Maja 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 29.05.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Kama dzięki wielkie, chętni do Ciebie zaglądam no i będą patrzeć i się inspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 No Kamuś wreszcie u Ciebie. Jejku jak mnie tu dawno nie było. Już niedługo i się wprowadzacie, co? Tak szybko to idzie. Wygląda to pięknie, a najlepsza fota to Pchła w białej sukience:) polecam tą wersję na zakończenie, bo piękna niesamowicie. Jeśli chodzi o plamę, hmmm...nie bardzo jestem pewna, ale po szerokości dachu pod oknem połaciowym coś widać. Zrób fotę w słońcu dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 no piekny Wasz domeczek!!!!!! szybko Wam idzie............wszystko się zmienia.........i chyba naprawde niedługo zamieszkaćie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts