Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

okna są orzech, takie bronzowe;) ciemne, choć nie za bardzo

a mam też drzwi wewnętrzne, ale nie pokażę bo aparat w domu został

wczoraj spontan przyliczyliśmy, pojechaliśmy do marketów pooglądać i poszukać drzwi zewnętrznych i zakupiliśmy wewnętrzne, surowe do malowania,

a że ja lubię takie klimaty to będę pędzlować

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kama,super okna-ale koluru nie widać,mmm.........schody bajka-bym zrobił takie z tarasu do ogrodu-co to za materiał-beton?

Chester nie widać koloru, mówisz ;) będzie widać jak folię zedrę ale czekam na tynki najpierw, maja sie w przyszłym tygodniu robić, a kolor zwie się orzech, co do schodków to nie wiem co to jeszcze nie dotarłam , nie mam netu teraz i tylko z doskoku bywam ,ma je Edzia forumowa,

Kama kochana!

Witaj po długiej przerwie i dzięki, że się zainteresowałaś jeszcze moim dziurawym dzienniczkiem.

Gratuluję pięknej Pchły!

no nareszcie powróciliście, teraz to już się będzie działo u Was chyba? zaraz sobie zajrzę

Cześć Kama widzę, że okna już wstawione czyli działacie ostro

Nie moge nikogo znaleźć i połapać się w tych dziennikach :(

Kamilla szukajcie a znajdziecie, ktoś powiedział, trochę cierpliwości i wszystko wróci,

my działamy bo się śpieszy na swoje ;)

super jest ta Wasza PCHEŁKA my planowaliśmy podobny domek no ale finanse pozwoliły nam tylko na parterowy Pogodny no ale cóż....

bardzo fajne te drzwi to stalowe tak?

jakiego programu używałaś do zrobienia tych wizualizacji pomieszczeń?

witaj w moich progach (mam dwa, na razie4;) )

drzwi są stalowe, ocieplane, mam nadzieję, że się sprawdzą

wizualki robiłam w kilku programach: sweet home, net +, pro100, wszystkie ściągane z sieci,

Kama,to już niedługo tynki,parapety i parapetówa.

tynki się właśnie robią, nad parapetami się zastanawiam jakie zrobić, a Wy jakie macie?

Kama !!! Przepraszam, ale zagapiłam się i wpisałam ci wiadomość w ....dzienniku . Gdy by co, to go przenieś !!!! Jeszcze raz przepraszam !

meg nic nie szkodzi, ten Twój post jak najbardziej pasuje w dzienniku ;) i wielkie dzięki za pamięć

zabina pewnie że kojarzę, co u Ciebie? poukładało się trochę?

Chester u nas w końcu zewnętrzne są blaszane w okleinie orzech, mam nadzieję że nie pozłazi, a wewnętrzne to jeszcze nie wiem, bo takie co mi się podobają to mnie z torbami puszczą

Edytowane przez KamaG

No Kamuś wreszcie u Ciebie. Jejku jak mnie tu dawno nie było.

Już niedługo i się wprowadzacie, co? Tak szybko to idzie.:D

Wygląda to pięknie, a najlepsza fota to Pchła w białej sukience:) polecam tą wersję na zakończenie, bo piękna niesamowicie. Jeśli chodzi o plamę, hmmm...nie bardzo jestem pewna, ale po szerokości dachu pod oknem połaciowym coś widać. Zrób fotę w słońcu dla porównania.