Afrodyta 05.06.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Połóż na dachu siatkę i będą naturalne ozdoby jak sie rozpryśnie;) Czasem myślę, że chciałabym postawić takiego słupa boćkom. Może by sie u nas zagnieździły.W koncu 80% populacji bocianów to Polacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.06.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 fajne są, a jak tak rodzinnie lecą, lub klekocą chórem w gnieździe, super! jak macie możliwości to działaj, też będą Wam malowanki urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 15.06.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzieńdobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.06.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 chester, a co ty dziś taki gadatliwy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 16.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Kama gratuluję pieknego "pchlego" domku!Do tej pory mogłam tylko Ci zazdrościć, że u Ciebie rośnie, a ja muszę tylko walczyć z "wariatami", a teraz podziwiam i wyobrażam sobie naszą pchłę, nie długo będę też mogła się pochwalić zdjęciami.Życzę Ci z całego serca, abyś wprowadziła się jak najszybciej.Jak piszesz o elektryku - jak kazał Ci pokazać gdzie mają być gniazdka i lampy - to ucieszyłam się, że mój mąż jest elektrykiem i będzie można spokojnie to omówić, albo na bieżąco weryfikować.Jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.06.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 dzień dobry Chester Aniu, miło mi że wogóle przemówił Hania no witaj wreszcie, coś długo Was nie było, lecę zobaczyć co u Was, i dzięki za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 17.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 chester, a co ty dziś taki gadatliwy??? wróciłem z urlopu,połowiłem rybek i teraz będę budował- a co - oczko wodne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja również zajrzałam po jakims czasie i zmiany u Ciebie........... i jaki tynk wybrałaś: mineralny czy akrylowy? U nas własnie też ocieplaja domek i nie wiem co dalej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Oj jak ja Wam zazdroszczę sprzątania podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.06.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 30Agulka witaj, u nas będzie mineralny, biały albo lekko złamany szarym lub beżem, nie wiem jeszcze jaki będzie dostępny u nas z izolbetu, rozmawiałam na forum z użytkownikami kilkuletnimi izolbetu mineralnego i go chwalą, a że cena jest fajna to i my też go weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 23.06.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 KamaG czy link poniżej jest do producenta tych okiennic, które w lutym zamieściłaś w dzienniku? Bo ja szukam, szukam i znaleźć nie mogę Kaluś, ale to tylko takie budowlane są, już wkleiłam do dziennika, ale jeszcze trochę i może się chłopaki rozkręcą znalazłam dziś stronę z okiennicami i nadzieja na własne powróciła, http://okiennice.pl/doramyokna/doramyokna/mocowanedoopaski np. takie:rolleyes: jak w projekcie C11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.06.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hej Kama, widzę, że wybraliście kolor elewacji taki jak my Taka pchełka będzie wyglądać super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.06.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witaj nea, niestety nie, tamte zdjęcia znalazłam w dzienniku u Agijeżyk http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=146406 to jej dziennik, może ma namiary na takie, pod tym linkiem moim też są bardzo ładne okiennice, a zainteresował mnie tam sposób mocowania na już wykonanych domkach ocieplonych , za pomocą opasek drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.06.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kama, z niecierpliwością czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.06.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 umarł aparat niestety, dlatego jest kłopot z fotkami musisz uwierzyć na słowo, że mam już wylewki są śliczne, takie szare i równiutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.06.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 I ja także Pewnie, że wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.07.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dzięki, ale się cieszę, wreszcie widać jak będzie wyglądać dom, na razie tylko przez okno ale i tak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 04.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Kama zycze milego odpoczynku, ja rowniez sie wybieram nad morze, na razie pogoda dopisuje, oby tak dalej. Czytalam ze nie mozesz sie zdecydowac na schody, u mnie beda bukowe, z podestem takze wygodne, z poreczami i balustradka wyszlo 5 tys. za calosc. Wydaje mi sie ze jak pojezdzisz po okolicznych stolarzach to sie dogadasz, ja tak zrobilam, tylko nie przez internet, bo tacy stolarze to nie maja zazwyczaj swoich stron. To tylko taka moja rada, moze sie przyda. Milego odpoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 13.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 No tak morze,palmy,drink z parasolką a pająki sieci plotą po kontach.hehe............Do roboty,do roboty........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts