Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Kama gratuluję pieknego "pchlego" domku!

Do tej pory mogłam tylko Ci zazdrościć, że u Ciebie rośnie, a ja muszę tylko walczyć z "wariatami", a teraz podziwiam i wyobrażam sobie naszą pchłę, nie długo będę też mogła się pochwalić zdjęciami.

Życzę Ci z całego serca, abyś wprowadziła się jak najszybciej.

Jak piszesz o elektryku - jak kazał Ci pokazać gdzie mają być gniazdka i lampy - to ucieszyłam się, że mój mąż jest elektrykiem i będzie można spokojnie to omówić, albo na bieżąco weryfikować.

Jeszcze raz gratulacje!

KamaG czy link poniżej jest do producenta tych okiennic, które w lutym zamieściłaś w dzienniku? Bo ja szukam, szukam i znaleźć nie mogę :(

Kaluś, ale to tylko takie budowlane są, już wkleiłam do dziennika, ale jeszcze trochę i może się chłopaki rozkręcą

znalazłam dziś stronę z okiennicami i nadzieja na własne powróciła,

http://okiennice.pl/doramyokna/doramyokna/mocowanedoopaski

np. takie:rolleyes: jak w projekcie C11

Witaj nea, niestety nie, tamte zdjęcia znalazłam w dzienniku u Agijeżyk http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=146406 to jej dziennik, może ma namiary na takie,

pod tym linkiem moim też są bardzo ładne okiennice, a zainteresował mnie tam sposób mocowania na już wykonanych domkach ocieplonych , za pomocą opasek drewnianych

Kama zycze milego odpoczynku, ja rowniez sie wybieram nad morze, na razie pogoda dopisuje, oby tak dalej. Czytalam ze nie mozesz sie zdecydowac na schody, u mnie beda bukowe, z podestem takze wygodne, z poreczami i balustradka wyszlo 5 tys. za calosc. Wydaje mi sie ze jak pojezdzisz po okolicznych stolarzach to sie dogadasz, ja tak zrobilam, tylko nie przez internet, bo tacy stolarze to nie maja zazwyczaj swoich stron. To tylko taka moja rada, moze sie przyda. Milego odpoczynku!

• 2 weeks później...