chester633 03.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Oczywiście z budowy.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.08.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ania płytki będą jutro, ale może pisemnie się wytłumaczę bo i tak fot nie zrobię, bo nie będzie czym łazienka dolna podłoga i geberit: woodentik, 16x60cm brąz ściany biała śmietanowa płytka duża (jeszcze nie wiem jak się zwie) górna łazienka gres grafite z liroy merlin, szary podłoga i ścianki prysznica, a reszta ścian biały, z dekorem, jest w gazetce liroja na jednej z ostatnich stron, nie umiem skopiować No dobra, wybaczone Ale zdjć nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.08.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Chester to ja mam do castoramy 30km, do praktikera 60, a do liroja czy ikeły 170km i akurat te najlepiej lubię kurcze PS. Aniu, jakieśtam są Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.08.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 No to trochę daleko.................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.08.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Piękne te płytki są. Nie rozumiem tylko dlaczego ich zakładnie miałoby być trudniejsze niż innych? Pewnie dla zasady że jak coś wygląda inaczej to już trzeba kombinować żeby więcej od człowieka kasy wyciągnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.08.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzięki Kamka A AGP-om padł komp.... Było tam wszystko - zdjęcia, kontakty, oferty budowlane... Smutno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Oooo widzę nowe płytki no no no.... Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.08.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzięki Kamka A AGP-om padł komp.... Było tam wszystko - zdjęcia, kontakty, oferty budowlane... Smutno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.08.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/olaboga.gif AGP-ko, się porobiło, ale na pewno da się temu zaradzić, trza tylko jakiegoś http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/chatownik.gifhakera dorwać Sipatka już wypitulała, to ja http://www.emotikony.friko.pl/emots/2/cmok.GIFdam a moje płytki są śliczne, te co już są, szukam jakiegoś innego glazurnika do podgadania, zobaczymy dziś przymierzaliśmy z młodzieżą jak będzie wyglądać łazienka, i oto co nam wyszło: http://lh5.ggpht.com/_FbzN384BaQM/TFxwxmmKihI/AAAAAAAACAA/e3nKJK_YSsM/s512/Zdj%C4%99cie0058.jpg albo moze tak: panele też przymierzałam, jakoś mi się tak miło na duchu zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.08.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Super!!! Ale fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 09.08.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Będzie co robić,dopiero zaczyna się ,,niekończąca się opowieść''.Pozdrawiam cieplutko........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.08.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 oj Chester, nie stresuj:stirthepot: mnie się wydaje, że już tylko płytki i podłogi i można wchodzić, nie obdzieraj mnie ze złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.08.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 trwa casting na płytkarza, fliziarza gresiarza czy jak kto tam woli, straśnie dużo wołają... i jak tu wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.08.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 To jest jak na loterii-tanio nie znaczy dobrze-tak samo drogo nie znaczy dobrze.Bądź Pan mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 15.08.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Kamka , znalazłem chwilkę i piszę i podziwiam efekty Waszej pracy, bardzo ładnie. Ja dopiero szaluję strop, daleko mi do Was, ale dogonię.Buduję sam,pomaga mi syn i kolega.Frajda nie z tej ziemi ,chociaż jest ciężko.Jak przykryję dach to odetchnę i pokarzę foty.Wiesz coś na temat zlotu pchełkowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 16.08.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mirek,brawo dla ,,Muratora''-całą gębą................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.08.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mirek gratulacje za samozaparcie, nieprzerwanie podziwiam wszystkich "samosiów" na forum, też bym chciała, ale ani czasu ani umiejętności... o zlocie nie wiem, u nas na razie nie ma jak, jak już podłączą kanalizę (czyt. kibelek i kawałek zlewu) a my uporamy się z wełną (bo jest wszędzie) to mogę lokal zaoferować, bo teraz to mamy problemy techniczne z podstawową potrzebą naszą budowlę mrówki przejęły i bez walki nie oddadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mirek gratulacje za samozaparcie, nieprzerwanie podziwiam wszystkich "samosiów" na forum, też bym chciała, ale ani czasu ani umiejętności... o zlocie nie wiem, u nas na razie nie ma jak, jak już podłączą kanalizę (czyt. kibelek i kawałek zlewu) a my uporamy się z wełną (bo jest wszędzie) to mogę lokal zaoferować, bo teraz to mamy problemy techniczne z podstawową potrzebą naszą budowlę mrówki przejęły i bez walki nie oddadzą hej Kama, a co ty myślisz, że my już kanalizacje mamy?? Na biwaku nigdy nie byłaś?? Nie wykręcaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.08.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 tylko, że mnie nawet nasz ciężko wypracowany toy mrówki oblazły całkowice, a i krzaczków brak, więc pozostaje tylko okazywanie się publiczne jeśli już, a wewnątrz domu wszedobylska wełna lata i włazi wszystkimi dostępnymi otworami do organizmu, boję się że mnie o odszkodowanie podacie, a tu kredycik wisi, pinionżków brak, z czego będę płacić, a i marchewki nie mam ale co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts