KamaG 09.09.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 znalazłam nazywa się ten kamień marmur breccia sarda fotka ze strony http://www.marmurek.pl/podstrona/materialy.html http://www.marmurek.pl/podstrona/showimg79ea.html?imgfile=BRECCIA%20SARDA%201%20marmur.jpg jest tam jeszcze jedna miniatura, ale link kopiuje się ten sam, coraz bardziej podoba mi się ten kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 znalazłam nazywa się ten kamień marmur breccia sarda fotka ze strony http://www.marmurek.pl/podstrona/materialy.html http://www.marmurek.pl/podstrona/showimg79ea.html?imgfile=BRECCIA%20SARDA%201%20marmur.jpg jest tam jeszcze jedna miniatura, ale link kopiuje się ten sam, coraz bardziej podoba mi się ten kamień cudne dzięki . co do przykładania Kacper jest moja kopia z dzieciństwa ale co gorsze ma mój charakter nie jest łatwo powiem nie jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Stadko masz już pokaźne Troche kosztuje utrzymanie 3 duuuzych psów Miałam Husky'ego to wiem Wiesz co? Ściągnęłam sweet home nową wersję i nie mam podglądu /widoków z góry i wirt. wizyty/ Za to weszły mi wszystkie ściągnięte elementy. Nie wiem, czy ma to zwiazek i nie mogę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.09.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 u mnie przy ściąganiu od razu załadowałą się również opcja tego zdjęcia, nic więcej nie ściągałam, nie mam pojęcia jak Ci pomóc dopiero raczkuję w programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.09.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 u mnie przy ściąganiu od razu załadowałą się również opcja tego zdjęcia, nic więcej nie ściągałam, nie mam pojęcia jak Ci pomóc dopiero raczkuję w programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Tak w tej nowej wersji opcja foto jest. Tyle, że oprócz rzutu nic więcej nie widzę. Spróbuję wykasować to co ściągnęłam, odinstalować i zainstalować ponownie. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.09.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a próbowałaś robić fotkę na widoku perspektywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzien dobry kama długo nie zaglądałam do Ciebie ,ale teraz to nadrabiam ,bo też długo mnie na fm nie było ,brak czasu jak tam wasza budowa teraz tylko patrzec jak mury pną sie do góry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.09.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 cześć Jessi, miło Cię widzieć/czytać , gdzieśta byłi jak Was nie było? lecę do twojego dziennika w takim razie, na pewno coś skrobnęłaś, skoro i do mnie zajrzałaś. U mnie niestety cisza, czekamy na decyzje z 3 banków, dopiero coś ruszy, mam nadzieję że wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a próbowałaś robić fotkę na widoku perspektywy?Ja nie widzę perspektywy Okno z podglądem, na dole po prawej, mam całe czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.09.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 cześć Jessi, miło Cię widzieć/czytać , gdzieśta byłi jak Was nie było? lecę do twojego dziennika w takim razie, na pewno coś skrobnęłaś, skoro i do mnie zajrzałaś. U mnie niestety cisza, czekamy na decyzje z 3 banków, dopiero coś ruszy, mam nadzieję że wkrótce jestem i wróciłam juz teraz jestem częściej na fm ,miałam zastój w dzienniku ale juz prawie nadrobiłam ,więc zapraszam do czytania i oglądania to trzymam kciuki żeby Ci sie udało z tym kredytem bo wiem jakie teraz sa cyrki z jego uzyskaniem pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.09.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Afrodyta, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jak rysuję plan czy ściany to odrazu widać jak się tworzy w perspektywie na oknie dolnym, nie wiem jak Ci pomóc , chyba był wątek o tym programie, poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.09.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jessi byłam już u Ciebie i wyczytałam wszystko, tylko czasu mi brakło, żeby się wpisać w komenty, nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 16.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 bawiłam się programem sweet home, kiepsko poszło, bo i nie umiem i biblioteki marne-trza pościągać, tylko kto to wie jak? Ale ogólny pogląd na rozmiar pomieszczeń i zarys chałupki jest http://images37.fotosik.pl/163/5ed1b8be412380df.png http://images38.fotosik.pl/164/bbba6f41230505c8.png Ponieważ moja "budowa" a raczej jej początek tez odsuwa sie w czasie tez mam za duzo czasu na wymyslanie roznych "ulepszeń" patrzac na rozklad pomieszczen to ja bym zrobila jednak zamiane kuchnia pokoj, po pierwsze primo: najwiecej czasu spedza sie jednak w kuchni i salonie tam sie "kręci życie" a ponieważ wejscie do domu masz od strony obecnego "pkoju-sypilanianego" to jednak chyba lepiej bylo by miec tam kuchnie zeby nawet widziec co sie przed domem dzieje, latwiejsza komunikacja z salonem, a pokoj zostałby taki troszke bardziej "prywatny". Zresztą w oryginalnym rzucie chyba jest wlasnie tak zaplanowane kuchnia z salonem a pokoj osobno. - wiec ja bym tak zostawiła. To jest oczywiscie moje zdanie, i jest ono tez uzaleznione od polozenia waszego domku wzgledem stron swiata, moja zasada najwiecej swiatla tam gdzie sie najwiecej czasu spedza, czyli kuchnia salon, pokoje dzieciakow. ponadto to chyba nam kobietom zawsze sie bedzie wydawalo ze dom jest za maly, my jeszcze nie zaczelismy budowy jak ja juz wiem ze bedzie mi brakowalo miejsca pozdrawiam i powodzenia w budowaniu i udoskonalaniu projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 witaj Kamilko i jak tam budowa ,i coś sie wyjaśniło w sprawie kredytu może już znalazłaś odpowiedni bank pozdrawiam hej a dzisiaj są imieniny nasze bo Kamili ,a tak na marginesie ja też mam na imię Kamila więc wszystkiego naj naj naj i sto lat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 kama kurczę, ledwo te miniaturki przeczytałam...ale jak to prawda to wizytuję dzisiaj z wkładeczką procentową...wszystkiego naj.... ps. ok. no może za dużo butelek ale można zrobić zapas, jak mówi moja mama nie musisz wypić odrazu http://www.farmer.pl/Resources/212/wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.09.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 kurcze, Dziewczyny dziękuję bardzo za życzenia, bardzo mi miło, nie spodziewałam się, i oczywiściedroga imienniczko Kamillko też WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Również składamy spóźnione życzeniaWszystkie najlepszego! http://www.obrazky.pl/obrazky/zajac-alkohol-141-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.09.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 i gdzie ja mam tą kuchnię zrobić , mam sto odmian na minutę a decyzję muszę podjąć błyskawicznie, kto wie jak się ściąga biblioteki do sweet home z meblami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jak postępy w uzyskaniu kredytu? A może z uwagi na fakt, że jesteście w temacie, powiecie gdzie warto teraz starać się o kredyt i w jakiej walucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts