chester633 10.09.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kama ,ale poszalałaś,to już jest się gdzie wykąpać,a pieski jakie szczęśliwe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.09.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 nie ogarniam tego nowego forum ;p ale yjemy i dziekujemy ze o nas pamiętacie. wieczorem muszę zobaczyc na jakim etapie jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.09.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 hej, znowu coś mi nie hula na forum , jak tu zaglądałam ostatnio to nie było Waszych postów, a teraz to i picasę ślag trafił chyba.... czy Wy widzicie moje zdjęcia, takie własne, nie te kopiowane gdzieś z netu?, np moją łazienkę? bo ja nie i na picasę też nie mogę się zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.09.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 a ja powiadomień nie dostaję ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.09.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Kosmiczna cisza dzisiaj na forum - na grzyby wszyscy powyjeźdżali czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.09.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Sipatka to nie grzyby, to znowu jakieś zmiany na forum,zezera posty, zdjęcia łyknęło... bidanowych postów nie pokazujeee:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Tak, tak. Stale coś kombinują. Nawet zdjęc nie ma co wklejać bo połowę odetną. Zdaje się, że im się znudziło i chcą nas przegonić. i mieć spokój. Ale to się nie uda :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.09.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Tak, tak. Stale coś kombinują. Nawet zdjęc nie ma co wklejać bo połowę odetną. Zdaje się, że im się znudziło i chcą nas przegonić. i mieć spokój. Ale to się nie uda :no: a ja myślę, że częściowo juz im się udało ... coraz mniejszy tu ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.09.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) no u mnie to już wymarło chyba, i na grupie też nikogo nie widać http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2688#post4264260 wklejam link do grupy bo może Wam się zgubiła? już nie wiem jak te grupy działają, czy z awansu dostajemy się do grupy w której piszemy czy najpierw trzeba nacisnąć guzik: dołącz bo w jednym przypadku działa bez zapisywania a w innym trzeba się zapisać Edytowane 27 Września 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.09.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 zagląda kto do mnie jeszcze? mam dylemat czy zdecydować się na indukcję, zwykła ceramiczną czy gazową płytę, poproszę o za i przeciw Waszym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja zaglądam U nas będzie indukcja - pierwszy powód - brak gazu, drugi - taniej od zwykłej płyty ceramicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.09.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Indukcyjna fajna jest. Sama chciałam sobie taką kupić ale... Oczywiście jest zawsze jakieś ale. Taka, która spełniałaby moje wymagania niestety jeszcze jest za droga na moją kieszeń. Swego czasu zawascynowała mnie reklama "Masterkuka" ale okazało się że to tylko taki pic na wodę te bajery i żeby mieć to co stanowi fajność indukcji trzeba wybulić znacznie więcej. No to czekam ------- aż ---------- stanieją !Ale sobie kupię bo fajna jest indukcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.09.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Aaaaaaa jeszcze dodam, że choć na wsi gazu nie ma to, w domku mam gazowo - elektryczną. Powód prosty. Zdarza się, że wyłączają prąd (tak, tak i to wcale nierzadko). A dzięki temu że gaz z butli to zawsze herbatkę można zrobić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.09.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzięki dziewczyny, Andzia jaką wybieracie? Sipatka jakich bajerów potrzebujesz? ciekawi mnie temat indukcji, ale nie wiem czego od płyty trzeba oczekiwać, napisz plizz np która by cię zadowoliła płyta i dlaczego, a czemu takie zwykła (czyt. "tanie" do 2tys) Cię nie zadowalają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja też chętnie przeczytam na temat płyt ( ale nie instrukcję użytkowania ), tylko od strony użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.09.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) Megana witaj, a zaglądałaś tu:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?94615-P%C5%82yta-indukcyjna&highlight=indukcjasporo tam o płytach, polecają szczególnie TEKA IR641 i MASTERCOOK ID64ES z tańszych,doczytałam jeszcze o ciekawym produkcie: taka hybryda płyta ceramiczna ale gazowa, http://e-digi.pl/dynaxo_gch501sd,k,28,p,22528.html Edytowane 30 Września 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 My wybraliśmy właśnie TEKA IR641 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja zaglądam U nas będzie indukcja - pierwszy powód - brak gazu, drugi - taniej od zwykłej płyty ceramicznej. Cześć kama,u nas tak samo jak u AGP-ów,wczoraj M zrobiła pierwszy obiadek na nowej kuchni-gotuje się zdecydowanie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.10.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 (edytowane) Witam, nie do tej pchełki się wpisałem, więc wyszło, że podglądam pchły. Pozdrawiam i już lecę z komentarzem do AGP, dobrze że się połapałem. Edytowane 4 Października 2010 przez ktosiek NIe te komentarze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.10.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Chester, no miło Cię znów widzieć, czyli też ta Teka, to nie będzie obciach jak w trzeciej - mojej, też będzie teka? ktoś pomyśli że to tak być musi;) cześć Ktosiek, miło mi że jesteś nawet jeśli niechcący to ja polecę teraz z premedytacją do Ciebie w gości, rododendron też mi bliski był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts