AGP-ON 11.10.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 KAMA dziennik ci. ... stanął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.10.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Grześ wszystko przez to, że roboty stanęły a właściwie to idą tylko wolniutko, bo sami robimy , to można sobie narobić po południu mając jeszcze dwoje dzieci i ich zajęcia pozalekcyjne, robota spada na mojego tatę, który też pracuje, a płytki robi nam jeden pan i tu widać jakieś postępy , ale znowu nie mam aparatu i nie mogę Wam pokazać w każdym razie dziś fugowanie płytek na schodach zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.10.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No to się usprawiedliwiłaś, ale troszke bo my robimy zdjęcia z komórek A wszyscy ciekawi jesteśmy co sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.10.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Grześ ale ja niestety nie mam wypasionej komóry, tylko jakiegoś lichego sony ericssona, który "prawie" robi zdjęcia jakość powalająca, np. to; http://lh5.ggpht.com/_FbzN384BaQM/TIVSB6iU8iI/AAAAAAAACBs/yjhmHwMMJV4/DSC00179.JPG aż żal wklejać takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Mam dobrą radę - zmień telefon na lepszy () Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Chyba mi się humor poprawia ufffff bo to było nie do zniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 12.10.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No to się usprawiedliwiłaś, ale troszke bo my robimy zdjęcia z komórek Oczywiście ja nawet z dwóch ,w sobotę kryłem gontem...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 fajniutka łazieneczka sie u Ciebie szykuje!! czekam na efekt końcowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.10.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Mam dobrą radę - zmień telefon na lepszy () no, no to Ci się dowcip wyostrzył , ni mogie, bo każdy nowy jest przechwytywany piorunem przez którąś z moich latorośli Chyba mi się humor poprawia ufffff bo to było nie do zniesienia cóż Ci tak źle było?:hug:dobrze że już lepiej Oczywiście ja nawet z dwóch ,w sobotę kryłem gontem...................... coś Ty wczoraj gontem krył? poproszę o szczegóły najlepiej poparte fotkami fajniutka łazieneczka sie u Ciebie szykuje!! czekam na efekt końcowy.. Kaluś powiem Ci że fajnie wyszło, wreszcie coś co cieszy obiecuję Wszystkim, że jak tylko dorwę jakiś porządniejszy sprzęt to pokażę co zrobiliśmy do tej pory pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Oczywiście ja nawet z dwóch ,w sobotę kryłem gontem...................... Ja soją szopke przenoszę w sobotę i .. też gontem kryć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMarcin 16.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Witaj Kama, Właśnie kończymy stan surowy otwarty pchełki. Od początku często zaglądamy do twojego dziennika. Mamy pytanie, które nas nurtuje od kilku dni, a widać po twoim domku, że doskonale będziesz wiedziała o co nam chodzi.Też chcemy zmienić konstrukcję więźby dachowej, tak jak wygląda to u ciebie. Czy pamiętasz jeszcze z jakimi formalnościami wiązała się ta zmiana w twoim przypadku?Jak usunąć płatew na poddaszu wraz ze słupkami? Czy wystarczy odpowiedni wpis w dzienniku budowy, czy trzeba robić jakiś projekt? Z góry dziękujemy za podpowiedz.Pozdrawiamy i kibicujemyMonika i Marcin z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hej Kama:)czy Ty będziesz miała jeszcze gdzies stół w jadalni lub w salonie??bo jesli nie to wolałabym w kuchni zrobić sobie ten barek z wysokimi krzesłami a stół postawić dalej od kuchni........czyli wariant 2 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.10.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Monika&Marcin, zmiana konstrukcji dachu, o ile nie zmienia się jego kształt jak w moim przypadku, jest zmianą nieistotną w rozumieniu prawa budowlanego, więc zmianę tą można zrobić załączając rysunek zamienny z wpisem kierownika budowy w dzienniku. Podpytajcie jednak jeszcze kierownika bud. co on na to i jak to działa w Waszym powiecie, bo wiem, że niestety w różnych rejonach są pewne różnice w interpretacji przepisów. Kala, nie będzie dwóch stołów bo to za mały domek jest , myślę intensywnie wciąż, dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Kama, żyjesz??? Postanowiłam zacząc nadrabiać zaległości, a u ciebie straszna cisza.Daj jakieś zdjęcia, albo chociaż napisz cosikkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.11.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) cześć Ania, żyję ale co to za życie, hydraulik wykańcza mnie żywcem, chętnie bym go wykopała na zbity .... ale może robić problemy potem.... więc do póki nie załatwi papierków jestem usrana w domu ni ma netu i jest bida a w robocie ni ma casu więc rzadko zaglądam, pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2010 przez KamaG byk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.11.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 buu, najgorzej to mieć pseudo fachowca. Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 05.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Kama jednak coś się dzieje widziałam, że numer nadany, to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.11.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 numer ładny mam 4B, tylko jeszcze nie odebrałam decyzji, zdaje się, że na poczcie leży przeprowadzka nie wiadomo kiedy gładź się robi na GK-nach, łazienki obie już zafugowane, grzejniki w łazienkach powieszone (krzywo:bash:), jak się skończy gładziowanie - podobno w tym tygodniu, to ruszamy z panelami (już wszystkie zakupione) kominek ma się robić w tym tygodniu, schody zaczynają robić za dwa tygodnie, montaż ma być w połowie grudnia, dziś bierzemy rozwód z hydraulikiem prawdopodobnie, no chyba żeby dziś przyszedł i skończył, ale już w to nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 zdjęcia poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 09.11.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ja też proszę, bo jak nie to nalot zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts