Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamilla w przyszłym tygodniu od czwartku planuję wielkie sprzątanie (urlop trza spożytkować) więc koło soboty powinno być widać kolor płytek ;)

z tymi buźkami to może w panelu użytkownika musisz pozmieniać, wchodzisz po kolei:

USTAWIENIA (na górze obok WYLOGUJ SIĘ )

ZAAWANSOWANE USTAWIENIA (po lewej prawie na dole strony)

na samym dole w POZOSTAŁE OPCJE zaznaczasz ZAAWANSOWANY EDYTOR...

u mnie zadziałało

Witaj. Pchełka prześliczna!

Kominek - zdecydowanie do zabudowy radzę. Kozy bardzo dużo ciepła dają - imożna się ugotować (siostra ma). A przyznam że mam słabość do kominków pionowych :rolleyes:

W dzienniku została zamieszczona piekna kabina prisznicowa - można wiedzieć z jakiej firmy?

Pozdrawiam :)

Witaj Kama,

dawno nie pisałam ale czasem zaglądam w wasze dzienniki(Twój i AGP-onów)

super masz te kafelki w łazience, właśnie pokazywałam mężowi że może coś takiego sobie strzelimy...

jak dobrze pójdzie, to może w przyszłym tygodniu dostaniemy PNB - chyba się upiję, ile to czasu wszystko musi trwać,

ADA

cześć GOMA, faktycznie Was przetrzymali, ile czasu mija od złożenia wniosku?

te nasze kafle powiem szczerze wyglądają całkiem fajnie na ścianie. Bałam się, że nie będzie ładnie. Wybierając płytki jednak mocno patrzyliśmy na cenę i wybraliśmy chyba najtańsze (36zł/m2) z tych, które w miarę mi się podobały, bo naprawdę to podobały mi się takie co kosztowały sporo ponad 70zł za m2 albo i więcej. Teraz jednak jestem zadowolona.