KamaG 10.11.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 trochę dodałam, ale ni mam czym pstrykać Kamilla Ty się nie odgrażaj, Ty przyjeżdżaj oglądać woodentica już zafugowanego, nawet podłogę zmyję a po niedzieli to już może będę mogła zacząć porządnie sprzątać, bo się ma skończyć docieranie szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 11.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 oj to muszę przyjechać zdzwonimy się tylko kiedy będzie Wam pasować a buziek w pasku nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.11.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Kamilla w przyszłym tygodniu od czwartku planuję wielkie sprzątanie (urlop trza spożytkować) więc koło soboty powinno być widać kolor płytek z tymi buźkami to może w panelu użytkownika musisz pozmieniać, wchodzisz po kolei: USTAWIENIA (na górze obok WYLOGUJ SIĘ ) ZAAWANSOWANE USTAWIENIA (po lewej prawie na dole strony) na samym dole w POZOSTAŁE OPCJE zaznaczasz ZAAWANSOWANY EDYTOR... u mnie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.11.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witaj. Pchełka prześliczna! Kominek - zdecydowanie do zabudowy radzę. Kozy bardzo dużo ciepła dają - imożna się ugotować (siostra ma). A przyznam że mam słabość do kominków pionowych W dzienniku została zamieszczona piekna kabina prisznicowa - można wiedzieć z jakiej firmy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.11.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 witaj naberia , kominek już wybrany, będzie n-21 z northstar, pionowy w prostej obudowie kabinę prysznicową kupowaliśmy w liroymerlin, produkt gazetkowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.11.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 KamaG, śliczny ten wkład z chromowaną ramką. Szkoda, że nie ma płaszcza wodnego Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.11.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 mam nadzieję, że będzie równie dobry jak śliczny, my nie chcieliśmy płaszcza, bo chciałam jedno źródło ciepła nieuzależnione od prądu, dlatego będzie w ciepłej obudowie i tylko z grawitacyjnym doprowadzeniem ciepłego powietrza do pokoi chłopaków na górzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.11.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I wystarczy... zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Hej Kamo...piekna lazienka Ci sie szykuje!! Dlaczego ja Twoich dzieci nie poprosilam o wybor kafli do mojej duzej lazienki? Tez mialabym wtedy szare.... Twoim chlopakom lepiej wyszlo niz mi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.11.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Maja ale Ty masz naprawdę piękne te kafle, przepiękne nawet ! Grześ wierzę że masz rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 kuchnia - dla mnie wariant 2, ale to tylko dlatego, że nie podobają mi się te "łamane" pochłaniacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.11.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 dzięki Ania za opinię, ja wolę te podszafkowe, w ikei widziałam taki dyskretny, że spod szafki wystawała tylko metalowa ramka, ale w programie go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.11.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No właśnie u nas taki teleskopowy będzie. Wreszcie nowe zdjęcia! Widzę, że napoju chmielowego wam nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 O co oni tobie takie dziooory porobili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.11.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Andzia, piwa Ci u nas dostatek, małż w hurtowni robi Grześ o jakich dziurach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Nie miałam kiedy napisać, wreszcie mogę. Masz piękne te płytki w łazience. A co do byków fafofcóf to chyba nie ma takiego wykonawcy, który by czegoś nie spitolił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Sipatka dzięki za Twe słowa, bo w sumie to mi się nawet podobają, ale inne podobają mi się jeszcze bardziej ale za drogie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 20.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witaj Kama,dawno nie pisałam ale czasem zaglądam w wasze dzienniki(Twój i AGP-onów)super masz te kafelki w łazience, właśnie pokazywałam mężowi że może coś takiego sobie strzelimy...jak dobrze pójdzie, to może w przyszłym tygodniu dostaniemy PNB - chyba się upiję, ile to czasu wszystko musi trwać, ADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 cześć GOMA, faktycznie Was przetrzymali, ile czasu mija od złożenia wniosku?te nasze kafle powiem szczerze wyglądają całkiem fajnie na ścianie. Bałam się, że nie będzie ładnie. Wybierając płytki jednak mocno patrzyliśmy na cenę i wybraliśmy chyba najtańsze (36zł/m2) z tych, które w miarę mi się podobały, bo naprawdę to podobały mi się takie co kosztowały sporo ponad 70zł za m2 albo i więcej. Teraz jednak jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Wybacz Kama! Nie wiem czemu, ale wydawało mi sie, że jestem w Komentarzach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts