Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WOW Kama!! Sa foty!! I to jakie!!!

Piekne Twoje lazienki - obie mi sie bardzo podobaja!! :yes: Zupelnie jakbym u siebie je widziala....ja nie lubie tych wszystkich wzorow i esow floresow...i Ty tez tak masz:D:D Dobrze wiedziec, ze ma sie bratnia dusze w minimalistycznym podejsciu do dekorow;)

A umowy na gaz zazdraszczam....my jeszcze daleko w polu jestesmy...a tak bym chciala przed Gwiazdka...a tu zime zapowiadaja od weekendu...buuuuu...:cry::cry:

a co to za ustrojstwo ten towj piec...groznie wyglada bez koszulki ;)

dziewczyny ja bym bardzo chciała już te cholerne grzejniki zagrzać ale kurcze wszystko przeciwko mnie...

jak nie hydraulik ściemniał, to teraz gazownia d...dała:bash:

gazomierzy brak od piątku, dziś podobno pojechali do Kielc ale niestety już nie zdążyli wrócić przed końcem pracy, i znowu kicha, ciepła braK

aż się boję pisać, że jutro zapowiedział się pan od kominka, bo kominek ma dojechać jutro rano, jak znowu coś nie wypali to się chyba spiję jak dzika świnia z rozpaczy

Maja, piec to junkers, jakiś model dwufunkcyjny z wbudowanym zasobnikiem wody chyba 30l,

i masz rację, ja jakoś tak prosto i bez ozdobników wolę, ten dekor w górnej łazience to nawet tak bardziej z konieczności wyszedł, bo:

brodzika nie mogliśmy zamontować niżej, bo nie wychodziliśmy z odpływem niestety, a obudowa geberita wyszła za szeroka i trzebaby 7cm paski płytki wklejać a to mi się nie uśmiechało. Dekor akurat idealnie pasował, a jak tak patrzę to chyba nieźle wyszło, odrobinę może udekorował tą moją łazienkę

Kama...moze mezowi...nozki przykrucic? Tak w kolankach?:lol2::lol2:

Nie przejmuj sie - wez oddech!! Lampke wina....usiadz...i bedzie dobrze:yes:

Kominek rekreacyjnie mozna urzywac i bez szyby - na gwiazdke bedzie pieknie nastrojowo i pachnialo drewnem...my w domu obecnym mamy otwarte palenisko bez zadnych szybek zmykajek i jest super...

Deszczownice mozna naprawic i pozniej...przeciez jest jeszcze wanna i druga lazienka.....przeprowadzaj sie i spraw sobie prezent na Mikolaja...przymknij oko na te male niedogodnosci, a bedzie super!!

Rozprowadzenie cieplego powietrza od kominka masz?

ustaliliśmy, że mąż będzie brał pryśnic na kolanach (na klęczki) przyda mu się ;)

kominek...zdjęcia...powiem szczerze, że na razie to on mało atrakcyjnie wygląda ;)

ale będzie piękny.. kiedyś

i działa - wczoraj sprawdzone, wygrzewałam reumatyczne kolanka, mamy na razie tą brzydką(ja tam nie widzę) szybkę, a jak będzie nowa to nam drzwiczki podmienią

ps. Maja a co tam z Twoim gazem bo nic nie piszesz

Edytowane przez KamaG
dopiski

Podoba mi się. A co do pośpiechu no cóż łatwo mówić nie śpiesz się - ale czy ja sama byłabym w stanie się opanować mając takie pragnienie przeprowadzki?

Cóż pozostaje mi tylko powiedzieć - śpiesz się jak musisz, ale uważaj na wszystko ile się da, bo jednak pośpiech to zły doradca.

co to za śpieszenie :(, przecie to już niedługo będzie 2 lata jak rozpoczęliśmy, od początku tego sezonu budowlanego to my już prawie wykańczamy (się) i nie możemy wykończyć

przeanalizujmy

maj - najpierw chciałam komunię dziecku zrobić (w stanie nawet nie do końca wykończonym) ale to były mrzonki

lipiec/sierpień - realnie liczyłam, że w porze wakacyjnej zaczniemy pomieszkiwać

wrzesień - następnie rok szkolny miał się rozpocząć już w nowym lokum

październik/listopad - na sezon grzewczy, bo nie ma sensu ogrzewać dwóch

potem liczyłam, że święta to już na pewno z własną choinką

a teraz to nie wiem czy nowy rok uda się przywitać (chociaż nieoficjalnie) bo zgłosić do odbioru to na pewno się nie uda

:D:D

to masz cos jak ja...mysmy tez juz mieli byc w tym roku na wakacjach...i nic z tego...w pazdzierniku tez mielismy spac u siebie....i tez nic z tego...

aaaa gaz? niedowiezli:D

W tamten piatek wypisalam oswiadczenie i przeskanowalam i wyslalam mailem Kuzynowi a oryginaly poszly poczta. Wczoraj dostal oryginaly, ale jeszcze w tym tygodniu do gminy nie dotarl, by zlozyc wniosek o pozwolenie...moze w przyszlym tygodniu...jezeli w gminie maja 2 tygodnie na wydanie pozwolenia to...gazu przed Gwiazdka miec nie bede...jezeli tak...to bedzie jakis fart!! Bardzo duzy fart!!:(