KamaG 22.11.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 spoks, nic się nie dzieje witam w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Kama, podobno zima idzie. Odpalajcie te grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.11.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 WOW Kama!! Sa foty!! I to jakie!!! Piekne Twoje lazienki - obie mi sie bardzo podobaja!! Zupelnie jakbym u siebie je widziala....ja nie lubie tych wszystkich wzorow i esow floresow...i Ty tez tak masz:D:D Dobrze wiedziec, ze ma sie bratnia dusze w minimalistycznym podejsciu do dekorow;) A umowy na gaz zazdraszczam....my jeszcze daleko w polu jestesmy...a tak bym chciala przed Gwiazdka...a tu zime zapowiadaja od weekendu...buuuuu...:cry: a co to za ustrojstwo ten towj piec...groznie wyglada bez koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 dziewczyny ja bym bardzo chciała już te cholerne grzejniki zagrzać ale kurcze wszystko przeciwko mnie...jak nie hydraulik ściemniał, to teraz gazownia d...dała:bash:gazomierzy brak od piątku, dziś podobno pojechali do Kielc ale niestety już nie zdążyli wrócić przed końcem pracy, i znowu kicha, ciepła braK aż się boję pisać, że jutro zapowiedział się pan od kominka, bo kominek ma dojechać jutro rano, jak znowu coś nie wypali to się chyba spiję jak dzika świnia z rozpaczy Maja, piec to junkers, jakiś model dwufunkcyjny z wbudowanym zasobnikiem wody chyba 30l, i masz rację, ja jakoś tak prosto i bez ozdobników wolę, ten dekor w górnej łazience to nawet tak bardziej z konieczności wyszedł, bo:brodzika nie mogliśmy zamontować niżej, bo nie wychodziliśmy z odpływem niestety, a obudowa geberita wyszła za szeroka i trzebaby 7cm paski płytki wklejać a to mi się nie uśmiechało. Dekor akurat idealnie pasował, a jak tak patrzę to chyba nieźle wyszło, odrobinę może udekorował tą moją łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.11.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 To nawet piece mamy te same....nasz Junkers ma 40l zbornik...Creapur Acu? siostra biizniaczka? :D:D Ja sie nie moge dodzwonic do mojego Kuzyna, wiec tez nie wiem co z gazem u nas.....a do Gwiazdki 4 tygodnie zostaly...kurcze:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 do Gwiazdki 4 tygodnie zostaly...kurcze:eek: no właśnie...ja chciałam w prezencie dostać przeprowadzkę, ale chyba tym razem Mikołaj nie poradzi piec sprawdzę jak ni zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.11.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Kama, kobieto zwolnij , bo szybko robisz, dwa razy robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Megana łatwo to powiedzieć gorzej wykonać jak się chce na już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kama...moze mezowi...nozki przykrucic? Tak w kolankach?:lol2: Nie przejmuj sie - wez oddech!! Lampke wina....usiadz...i bedzie dobrze:yes: Kominek rekreacyjnie mozna urzywac i bez szyby - na gwiazdke bedzie pieknie nastrojowo i pachnialo drewnem...my w domu obecnym mamy otwarte palenisko bez zadnych szybek zmykajek i jest super... Deszczownice mozna naprawic i pozniej...przeciez jest jeszcze wanna i druga lazienka.....przeprowadzaj sie i spraw sobie prezent na Mikolaja...przymknij oko na te male niedogodnosci, a bedzie super!! Rozprowadzenie cieplego powietrza od kominka masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kama, mayadaski ma rację Wprowadzaj się i na spokojnie podokańczaj resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kama gratuluję kominka!! Kolorystyka sypialni to chyba taka jak na naszej wizualizacji Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) ustaliliśmy, że mąż będzie brał pryśnic na kolanach (na klęczki) przyda mu się kominek...zdjęcia...powiem szczerze, że na razie to on mało atrakcyjnie wygląda ale będzie piękny.. kiedyś i działa - wczoraj sprawdzone, wygrzewałam reumatyczne kolanka, mamy na razie tą brzydką(ja tam nie widzę) szybkę, a jak będzie nowa to nam drzwiczki podmienią ps. Maja a co tam z Twoim gazem bo nic nie piszesz Edytowane 26 Listopada 2010 przez KamaG dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Podoba mi się. A co do pośpiechu no cóż łatwo mówić nie śpiesz się - ale czy ja sama byłabym w stanie się opanować mając takie pragnienie przeprowadzki?Cóż pozostaje mi tylko powiedzieć - śpiesz się jak musisz, ale uważaj na wszystko ile się da, bo jednak pośpiech to zły doradca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 co to za śpieszenie , przecie to już niedługo będzie 2 lata jak rozpoczęliśmy, od początku tego sezonu budowlanego to my już prawie wykańczamy (się) i nie możemy wykończyć przeanalizujmy maj - najpierw chciałam komunię dziecku zrobić (w stanie nawet nie do końca wykończonym) ale to były mrzonki lipiec/sierpień - realnie liczyłam, że w porze wakacyjnej zaczniemy pomieszkiwać wrzesień - następnie rok szkolny miał się rozpocząć już w nowym lokum październik/listopad - na sezon grzewczy, bo nie ma sensu ogrzewać dwóch potem liczyłam, że święta to już na pewno z własną choinką a teraz to nie wiem czy nowy rok uda się przywitać (chociaż nieoficjalnie) bo zgłosić do odbioru to na pewno się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.11.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 :D to masz cos jak ja...mysmy tez juz mieli byc w tym roku na wakacjach...i nic z tego...w pazdzierniku tez mielismy spac u siebie....i tez nic z tego... aaaa gaz? niedowiezli:D W tamten piatek wypisalam oswiadczenie i przeskanowalam i wyslalam mailem Kuzynowi a oryginaly poszly poczta. Wczoraj dostal oryginaly, ale jeszcze w tym tygodniu do gminy nie dotarl, by zlozyc wniosek o pozwolenie...moze w przyszlym tygodniu...jezeli w gminie maja 2 tygodnie na wydanie pozwolenia to...gazu przed Gwiazdka miec nie bede...jezeli tak...to bedzie jakis fart!! Bardzo duzy fart!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 niestety mają więcej, jedne urzędy przyjmują z Kpa 30dni, a można i z PB 65dni w trudnych przypadkach, ale to są maksymalne terminy i może być sporo wcześniej u mnie też niedowieźli liczników wciąż brak, ale kominek grzeje jak wściekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.12.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kama ,a może pany z ,,gazowni''chcieli ci pomóc tylko ty zapomniałaś zapytać-przerabiałem takich zuchów-,,dawaj kasę'' -bo inaczej to przytrzymamy klienta.Masakra ,czy można u nas coś normalnie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nie wiem i nie będę już dociekać w każdym razie po interwencji małżonka mojego licznik jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 zazdroszcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Maja, ale gazu w środku brak, bo...hydraulik zapomniał, że gaz to trzeba szczelnie do pieca podłączyć, że woda to też powinna być do pieca i od pieca podłączona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts