mayadaski 01.12.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 to jak to mowia..jak nie urok to sr....a :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.12.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kama, to akcja jakiegoś horroru? Normalnie mój śnieg to przy tym pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 01.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 skąd mialas tych fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.12.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Masz umowę albo fakturę za usługi? Dali ci gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jak tak sobie czytam co wyprawiają ci fachowcy z różnych dziedzin to zaczynam się zastanawiać, czy są u nas ludzie-wykonawcy, którzy uczciwie i dobrze potrafią wykonać prace, których się podejmują.Przerażające jest jak bardzo ci ludzie mało umieją i wiedzą i jak bardzo oszukują innych.Na dodatek wysoka cena za usługę wcale nie gwarantuje że będzie praca wykonana prawidłowo.Wszystko to tylko łut szczęścia - albo trafimy na takich co już się u kogoś na błędach nauczyli - albo na takich co się będą uczyć na błędach właśnie u nas. Nie wiem jak zrobiony jest mój dom. Zobaczymy jak przeżyje zimę. Cieszę się jednak, że jest w nim mało instalacji, bo ma za zadanie gościć nas tylko sezonowo, i cieszę się, że wiele z prac wykonaliśmy sami (choć nigdy nie robiliśmy to jednak - poczytaliśmy i pooglądaliśmy i popytaliśmy i ..... robiliśmy u siebie - to zawsze motywuje). Rozpisałam się, sorki. Bardzo mnie jednak poruszyły te spiep.....e rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) wczoraj Wam wszystko ładnie opisałam ale widzę że szlag trafił to tylko krótko: fachoffcy byli z polecenia konkretnego od człowieka z branży lata z nimi współpracującego, widocznie mam pecha że akurat na mojej budowie coś im się w berecikach poprzestawiało, podobno pierwszy raz jest z nimi taki problem i to nie tylko u nas, nabrali za dużo robót po cichu i teraz robią wszystkim na raz i żadnemu ale jest szansa - pracują dziś od jakiegoś czasu, może skończą wczoraj powiedziałam panu co o nim myślę, nawet sama byłam zaskoczona że znam takie słowa pan chyba też się zdziwił (zresztą ja też, a najbardziej to małżonek mój własny:D), że ja wogóle potrafię tak stanowczo i dosadnie, pierwszy raz widziałam go zmieszanego - hydraulika nie małżonka, teraz chyba to ja będę robić za "zły glina" motto na dziś co nas nie zabije to nas wzmocni i tej wersji będę się trzymać , lecę malować ściany, bo dziś urlop mam, tadam.... Edytowane 2 Grudnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.12.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Kama, Piekne schody!! Co to za drewno? Podobaja mi sie takie proste!! Biedaku nameczylas sie przez noc....to jakby miec niemowle jeszcze raz i zarwane przez to nocki:D:D Mam nadzieje, ze do Gwazdki uporacie sie z tym gazem...moje zyczenie swiateczne dla Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.12.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Super wyszły te schody!! A jakie będą poręcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 11.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Kama, super ze w koncu podalas jakiees zdjecia. Bardzo mi sie podobaja twoje lazienki. Ta z wanna wyglada calkiem przestronnie wbrew temu co jest w projekcie. Plytki bardzo ladne.Nie martw sie o fachowcow, ja mam tez z nimi problemy. Albo za duzo pijja, albo olewaja i robia po lebkach. A ceny maja jak z kosmosu.U nas tez za chwile beda sie kladly plytki, nawet nie iwem jak wygladaj bo zamawialam przez internet...Jak zamierzasz malowac drzwi , na jaki kolor, ja tez chce kupic surowe i je pomalowac na kolor bezbarwny, nie wiem czy duzo bedzie z tym roboty?co to za dzrewo na schody? wyszly bardzo ladnie, u nas gosci montuje od 2 miesiecy i nie moza skonczyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 agurek, w brew pozorom, to z malowaniem drzwi jest trochę zabawy. Pamiętaj, że nie wystarczy pomalować i to trzy krotnie, trzeba je tez papierem ściernym trochę potraktować, gdyż później wycierając z kurzu będzie się ściereczka haczyć i zostawać na drzwiach niteczki. My nadawaliśmy kolor, więc lakierobejca była bardzo dobrym wyborem. a Wy musielibyście samym lakierem, więc powinno być super , nie zapomnij o papierze ściernym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.12.2010 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 cześć dziewczyny, schody są jesionowe, malowane bezbarwnym matowym lakierem, balustrada będzie prosta takie dwie dechy, drzwi jeszcze nie wiem jak pomalować ale chyba zostawimy takie tylko polecimy bezbarwnym tym co schody gaz już działa, chałupka się grzeje, opłaciło się dobrze docieplić bo teraz jest gorąco, rano było 21st przy piecu ustawionym na 2 w 6stopniowej skali, dziś pozakręcałam grzejniki w domu żeby trochę napalić w kominku dla klimatu - okazał się tropikalny - ten klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Rozumiem, ze w domku biegałaś toples Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.12.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) no Meganka ..prawie...(jeszcze nie ma firanek a ulica blisko ) myślałam, że się rozpuszczę przez prawie dobę (20godz.), bez dorzucania do kominka i zakręconych grzejnikach temperatura spadła o 1st C, wydaje mi się że to chyba nieźle Edytowane 13 Grudnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.12.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 dziewczyny i chłopaki, jest sprawa, psiaki czekają na posiłek, wystarczy kliknąć i wybrać psiaka z listy, można raz dziennie z komputera, działa klikanie z jednego przez kilka przeglądarek, proszę poświęćcie kilka chwilhttp://szerlok.pl/nakarm_psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.12.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 tylko wystarczy go kliknąć żeby nakarmić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.12.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 psa nakarmilam:wiggle: To super, jak mozna juz nago latac to znaczy, ze Boze Narodzenie i karp juz na swoim:lol2: Pieknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.12.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Naberia wchodzisz w link - tam masz instrukcję, klikasz na wybierz pieska i wybierasz konkretnego (ja obstawiam te najbardziej nakarmione bo im już niedużo brakuje i jest szansa, że zdążą uzbierać kliknięcia, a przecież w schronisku to nakarmią wszystkie, byle karma dotarła ) klikasz na niego i w górnym rogu jest guzik NAKARM, klikasz i już Maja no nie wiem czy się uda, ale staramy się, właśnie wpadłam na pomysł, że noc wigilijną trzeba spędzić w pchle, żeby była dobra wróżba, nawet jakbym miała na materacu spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 14.12.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Kama, napisz mi, ile kosztowal Cie montaz schodow, ja wlasnie wywalilam mojego stolarza, najgorsze, z eprawie calosc mu juz zaplacilam... musze teraz znalezc kogos do montazu. Ile to moze kosztowac? schody mniej wiecej jak u ciebie, 16 schodkow, Czy u ciebie lakier tez ma smugi, stolarz, ktorego wyp... twierdzi, ze smugi musza byc, bo inaczej sie nie da, sa to jakby po pociagnieciu pedzla, widac w swietle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.12.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 agurek my za całość płacimy 9600chyba, nie pamiętam dokładnie +/_ 200zł, nie mam żadnych smug, wręcz lakier jest niewidoczny, są matowe i takie jakby satynowe, nie szorstkie ale i nie błyszczą, nawet myślałam że mi w końcu zaolejowali, bo o olejowanie też pytałam ale mi odradzano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 15.12.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kama , ale masz już fajnie, łazienki super, panele, schody i kolory także pozytywnie zazdraszczam po świętach, no dobra po nowym roku wpadam do Was z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts