Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

naberia robi się pomału, ale jakoś nic się nie zmienia, przyrasta ilość paneli, które już pokazywałam, malują się ściany na górze też kolorki pokazywałam, no może przybyło kolorku w naszej sypialni, postaram się coś pstryknąć nowego

a Wszystkim zaglądającym życzę WESOŁYCH, RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT !

http://www.powiat-piaseczynski.info/zdjecia-aktualnosci-2010/choinka-prezenty.jpg

Kama, rany!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

jak mi sie podoba Twoja lazienka!! Piekne te Twoje szarosci:D

Co to jest za kabina? Drzwi sa przesowane? A prysznic? Mam prysznic do gornej lazienki, ale jeszcze szukam czegos do dolnej...

zgadzam się,

Wiem, że się powtarzam, ale super łazienka i kabina i bateria!!!

Mamy chyba podobny gust ;-)

ADA

miło mi, że Wam się podoba, nie powiem... mnie też ;)

kabina jest z liroy merlin, drzwi przwsuwne, prysznic to jakiś no name z castoramy, kupiliśmy najpierw podtynkowy zestaw, ale fachowość moich fachoffcuf-hydraulików i podejrzliwość ma wrodzona spowodowała wątpliwości nad słusznością takiego rozwiązania, więc podtynkowy zestaw zwróciliśmy wymieniając na taką deszczownię ze słuchawką.

Sipatka Ty już balujesz? ja to jeszcze sprzątam :) dziś okno umyłam...skrobaczką samochodową:popcorn:

dzięki

Dziennik zamierzam założyć,

jak dotąd śledzę Wasze postępy - Twoje i Twoich "forumowych" gości.

Mocno Ci kibicuję,

miałam pod górkę z pozwoleniem na budowę,

ale mam, mam, mam!!!

Już rozumiem radość forumowiczów z faktu uzyskania PNB.

Dzisiaj dzwonił do nas przyszły sąsiad - kupił działkę po sąsiedzku i pełen optymizmu rusza po urzędach z nadzieją, że od wiosny ruszy;-) z budową.

Umówiliśmy się w celu przekazania mu naszych cennych doświadczeń.

Te same warunki zabudowy, Ci sami urzędnicy - może będzie miał łatwiej...mam nadzieję, że mu pomożemy choć " o miesiąc "

Pozdrawiam i życzę wszystkim Szczęśliwego 2011

ADA