Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Były też w innych kolorach. Zastanawiałam się nad ciemnym brązem, bo by się zlały ładnie z oknem, ale doszliśmy do wniosku, że mogłoby być trochę za ciemno z takimi brązowymi.

One są w paski zaciemniające - przezroczyste? Jak działa ten system? Raz zaciemnające zakrywają zaciemniające a innym razem przezroczyste?

Ania, dokładnie jak piszesz, roletka jest jakby podwójna, tzn, materiał leci w dół zawija się i wraca do góry, a tam jest mocowany do mechanizmu. Można ją zwinąć całą jak każdą roletę, a jak się odwija to raz te nieprzezroczyste paski się pokrywają w poziomie i wtedy widać przerwy, a po większym odkręceniu paski ustawiają się na mijankę i zasłaniają całe światło okna. tu jest fajnie pokazane

http://www.jokerjunior.pl/kategoria,Rolety_DZIE%C5%83_-_NOC,79,79.php

Edytowane przez KamaG

Wow!! Pierwsza noc za Wami!!

Chcialam sie pytac czy na Gwazdke w nowym domu sie zdecydowaliscie, ale widze ze jeszcze nie:D dopiero teraz niedawno byla pierwsza noc biwakowa:D ...i tak zazdroszcze:D

kama, a jak wyglada sciana Twojej pieknej lazienki zaraz po lewej stronie od wejscia? Zdjecia, ktore wrzucilas to prysznic i kibelek..a reszta?:D

czekam tez na kuchnie:yes:

AGPY miło mi że czytujecie, z tym pisaniem to i ja tak mam

Maja no właśnie nie mam takiego zdjęcia, ale ta ściana jest po prostu w jasnych płytkach i ma koszmarną skrzynkę -rozdzielnia grzejnikowa, nic ciekawego, ale i tak postaram się sfotografować, teraz obmyślam zabudowę tej łazienki

mam tą drugą stronę łazienki, wygląda tak:

Obraz 144..jpg

to nie jest zdjęcie pralki ;) za pralką prosta ściana z szafką na rozdzielacze, pralka podpięta tymczasowo, ale musi być gdzieś w tych okolicach, kubełek też zniknie, gniazdka będą wszystkie w tym srebrnym kolorze

a to ściana na umywalkę i lustro (mogą sięgać max do wysokości gniazdek, bo dalej to już byłoby ciasno przy wejściu)

Obraz 145..jpg

przepraszam za ilość klamotów na wizji, ale jeszcze nie ma tego gdzie upchnąć

szafka brąz zaplątała się z dolnej łazienki - dostanie jeszcze umywalkę ;)

dzięki, że zaglądacie do mnie czasami, bo już się martwiłam, że nikt mnie nie odwiedza,

Kamilka kuchnia ma się zacząć skręcać od jutra prawdopodobnie a jak wyjdzie to się okaże

dopisek: ja wciąż marzę o białej ;)

Zagląda się, jak tylko się jest na forum :D

A trochę ostatnio rzadziej się jest...

Piękna łazienka się wyłoniła ;)

Witajcie dziewczyny,

miło słyszeć, że nieźle wyszło bo bałam się że będzie kicha,

do końca nie byłam przekonana do płytek, ponieważ były wybierane na zasadzie: jak mnie nie stać na to co mi się podoba to trza brać to co jest najbliższe upodobaniom a mieści się w budżecie.

szafka z dolnej łazienki tylko chwilowo w gościnie na górze, bo na dole jeszcze bardzo budowlany rozgardiasz jest i niepomalowany sufit wciąż, jak już dół ogarnę to szafkę oddam ;)