pepejeans 13.01.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 dzięki, że zaglądacie do mnie czasami, bo już się martwiłam, że nikt mnie nie odwiedza, ja jestem Twoim stałym gościem a co do kuchni tez marze o białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Hej, a dlaczego zdjecia Ci sie polamaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.01.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Małgoś co masz na myśli pisząc "połamały" ? ja nie widzę wcale tych przez picasę wrzucanych bo mamy zablokowaną, tylko te małe co bezpośrednio z kompa wrzucam, i te widzę normalnie dziewczyny miło mi, że gościcie u mnie, ja u Was też bywam, ale teraz net tylko w pracy więc siła rzeczy z doskoku i na mignięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 I jak tu gadać z ludziami jak oni stale zajęci? Zaglądam codziennie i widzę stale te same wpisy. Czasem cosik maciupeńkie napisane, skrobnięte w pośpiechu........Echhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.01.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Sipatka obiecuję poprawę jak już okiełznam rozgardiasz w pchle i netu się dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Małgoś co masz na myśli pisząc "połamały" ? ja nie widzę wcale tych przez picasę wrzucanych bo mamy zablokowaną, tylko te małe co bezpośrednio z kompa wrzucam, i te widzę normalnie dziewczyny miło mi, że gościcie u mnie, ja u Was też bywam, ale teraz net tylko w pracy więc siła rzeczy z doskoku i na mignięcie Tak jakby linki sie polamaly, u mnie prawie nic sie nie wyswietla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ja też zdjęć nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.01.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 dziewczyny nie mam pojęcia co się porobiło, czy jest możliwe żeby forum poblokowało ze względu na za duży rozmiar? ja jakoś nie przywiązywałam uwagi do zmniejszania bo i tak fotki się zmniejszały na forum automatycznie (chyba), na razie nie mam jak poprawić ale jak już dorobię się netu w domu(korzystam gościnnie ) to postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.01.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 i ja nie widzę ;-(Masz już kuchnię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.01.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 kuchnia jest w powijakach, że tak powiem na razie stoją skrzynki szafek, niektóre nawet mają jakiś front przykręcony, dziś lecę blat wybrać, może mi się uda a czy takie małe te prosto z komputera (nie z picasy) załadowane widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.01.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 jello!! ja tam wszystko widze:cool:...znaczy sie nie za duzo, bo malo cos wklejasz:D:D..obijasz sie strasznie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 W ogóle coś się porobiło z forum, bo nawet nie da się bezpośrednio na inną stronę wejść, tylko przekierunkowanie się jakieś pokazuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.01.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126475-Gustowny-C84-pod-Wroc%C5%82awiem-Ma%C5%82go%C5%9B-Micha%C5%82-i-Megi&p=4496683&viewfull=1#post4496683 skopiowałam sobie post Megany 1% podatku dla braci Proszę przeczytajcie apel rodziców !!! . 1% podatku dla ŁUKASZA i MICHAŁA ku pamięci przy rozliczaniu, a może i kto zaglądający do mnie skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.01.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Dziewczyny, czyli może to co u mnie w pracy: po blokowane serwery ze zdjęciami, np picasa na której ja zdjęcia wklejałam i teraz nie mogę a czy Wy może wiecie czemu mój avatarek nie chce być większy? wiem że są ograniczenia wielkości ale Wy wszystkie/cy macie większe, i ja też chcem Edytowane 18 Stycznia 2011 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 19.01.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ja też mam nadzieję, że posiedzimy kiedyś dłużej i nie tylko u Was, ale też u nas Mój mąż, który zawsze z początku jest sceptycznie nastawiony na nowo poznane osoby, musi kogoś dobrze poznać, by czuć się swobodnie w towarzystwie , to o Was bardzo pozytywnie mówi, tak więc oboje musicie być ok Tak więc jak tylko się ogarniecie wpadamy z wizytą na dłużej, razem z synkiem, który teraz niestety bierze zastrzyki, bo antybiotyk nie pomógł , ja siedze na opiece Nasza wizyta u Kamy zaowocowała tym, że wiemy jakie płytki wybrać do salonu, będzie woodentic ochra Panele w Pchełce prezentują się rewelacyjne, może trudno się układa, ale efekt jest niesamowity, w ogóle cały dom jak i wnętrza są urządzane z wielkim smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.01.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 aż się rumieńcem oblałam zdrówka dużo dla synia niech mu po paskudne choróbsko szybciutko przechodzi i oczywiście już się cieszę na odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.01.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kama, no w końcu zdjęcia! i jak czyściutko w salonie! Zapomniałam dodać, że bardzo mi się spodobały Twoje zakupy sypialniane! są naprawdę boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.01.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 a dziękuję Naberia, w imieniu małża, salon właśnie od sprząta sypialnia już dawno temu mnie urzekła ale jakoś nie miałam odwagi, bo ciągle kasy szkoda, i tym razem mąż podjął męską decyzję że bierzemy i chwała mu za to, ja bym jeszcze z pół roku myślała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.01.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 i od tego właśnie oni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.01.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witaj Kama,widzę że są już mebelki tzn.niedługo będziecie mieszkać ,czego z całego serca wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts