Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś co masz na myśli pisząc "połamały" ? ja nie widzę wcale tych przez picasę wrzucanych bo mamy zablokowaną, tylko te małe co bezpośrednio z kompa wrzucam, i te widzę normalnie

dziewczyny miło mi, że gościcie u mnie, ja u Was też bywam, ale teraz net tylko w pracy więc siła rzeczy z doskoku i na mignięcie :)

Małgoś co masz na myśli pisząc "połamały" ? ja nie widzę wcale tych przez picasę wrzucanych bo mamy zablokowaną, tylko te małe co bezpośrednio z kompa wrzucam, i te widzę normalnie

dziewczyny miło mi, że gościcie u mnie, ja u Was też bywam, ale teraz net tylko w pracy więc siła rzeczy z doskoku i na mignięcie :)

Tak jakby linki sie polamaly, u mnie prawie nic sie nie wyswietla. :(

dziewczyny nie mam pojęcia co się porobiło, czy jest możliwe żeby forum poblokowało ze względu na za duży rozmiar? ja jakoś nie przywiązywałam uwagi do zmniejszania bo i tak fotki się zmniejszały na forum automatycznie (chyba), na razie nie mam jak poprawić ale jak już dorobię się netu w domu(korzystam gościnnie ;) ) to postaram się poprawić

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126475-Gustowny-C84-pod-Wroc%C5%82awiem-Ma%C5%82go%C5%9B-Micha%C5%82-i-Megi&p=4496683&viewfull=1#post4496683

skopiowałam sobie post Megany

1% podatku dla braci :(

Proszę przeczytajcie apel rodziców !!! .

1% podatku dla ŁUKASZA i MICHAŁA

ku pamięci przy rozliczaniu, a może i kto zaglądający do mnie skorzysta

Dziewczyny, czyli może to co u mnie w pracy: po blokowane serwery ze zdjęciami, np picasa na której ja zdjęcia wklejałam i teraz nie mogę

a czy Wy może wiecie czemu mój avatarek nie chce być większy? wiem że są ograniczenia wielkości ale Wy wszystkie/cy macie większe, i ja też chcem :(

Edytowane przez KamaG

ja też mam nadzieję, że posiedzimy kiedyś dłużej i nie tylko u Was, ale też u nas :) Mój mąż, który zawsze z początku jest sceptycznie nastawiony na nowo poznane osoby, musi kogoś dobrze poznać, by czuć się swobodnie w towarzystwie , to o Was bardzo pozytywnie mówi, tak więc oboje musicie być ok :)

Tak więc jak tylko się ogarniecie wpadamy z wizytą na dłużej, razem z synkiem, który teraz niestety bierze zastrzyki, bo antybiotyk nie pomógł :( , ja siedze na opiece

Nasza wizyta u Kamy zaowocowała tym, że wiemy jakie płytki wybrać do salonu, będzie woodentic ochra :)

Panele w Pchełce prezentują się rewelacyjne, może trudno się układa, ale efekt jest niesamowity, w ogóle cały dom jak i wnętrza są urządzane z wielkim smakiem