Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Megana pies jest nadworny ;) w domu mu za gorąco, chociaż pcha się ciągle do towarzystwa a po 5mnutach na pole, kręćka można z nim dostać, poza tym jest chyba spokrewniony z trzodą (czasem mamy wrażenie że wychowywał się w chlewie, bo ciągle się tapla w błocie więc na pokoje się nie nadaje. Dziś w ramach wyjątku, bo do południa byliśmy nad rzeką - jeszcze była u nas wiosna ;) - i nie zdążył wyschnąć, nocuje w wiatrołapie. Chętnie bym Ci pokazała co z nim zrobił ale właśnie umarł mój aparat śmiercią tragiczną zrzucony przez młodzież z ławy. W każdym razie jutro czeka mnie sprzątanie ale jakoś nie mam sumienia wygonić "flejtucha" na dwór, zwłaszcza że drugi - bokser - z racji braku zimowego odzienia znów wprowadził się do domu.

Maja powiem Ci że dla mnie ikea ma jedną sporą przewagę, jak mi się znudzi układ szafek, albo coś było nie do końca przemyślane, to przekręcam szuflady w inne miejsca i przestawiam szafki - już to praktykowałam, obecny układ szafek to już jest trzecia wersja od kiedy zaczęłam je kupować, a elementy, które mi nie pasują oddaję, jak nieuszkodzone to zwracają całą kasę. Ja w ogóle lubię meble mobilne, lubię przestawiać i zmieniać i dlatego wciąż nie mogę się zdecydować na szafę wnękową w sypialni

Edytowane przez KamaG
byki

No i wszystko jasne, pies ma dużo futra :)

Też nam się podobają meble z IKEA, i nawet wiem które bym wybrała :)

ale tak jak wyżej już napisałaś, wciąż brakuje kasy, woleliśmy otynkować,

położyć podbitkę i myślimy jeszcze o położeniu łupka na drodze i przed garażem,

żeby się tak błoto nie nosiło do domu. Najwięcej wnosi go Megana, wszędzie pełno kocich łapek,

więc rozumiem doskonale :)

Może kiedyś się doczekamy :)

oj bo się zawstydziłam...

nie mam już siły z tymi fotkami z dziennika...

naprawiałam z godzinę, bo nie widzieliście, zresztą ja też,

edytowałam każdy post z 5 stron dziennika...

odszukałam zdjęcia, skopiowałam linki i po zapisaniu pojawiały się zwykle dwie sztuki zdjęcia (to nowe co wstawiłam i to stare,którego nie było widać...

więc znów edytowałam i wykasowałam po jednym, żeby się nie dublowały...

wszystko, przynajmniej u mnie w kompie wyglądało normalnie, czyt, prawidłowo - zdjęcia widoczne, ale tylko u mnie jak mi tu donoszono...

teraz znów zaglądam i co...

widzę same krzyżyki:evil:

edytuję, kasuję krzyżyk, znów wklejam odpowiednią fotkę, zapisuję i co...

w poście pojawiają się dwa zdjęcia :bash:

przykro mi nie radzę sobie :( nie rozumiem czemu tak się dzieje

Kama, ja sprawdziłam dwie strony. Większość zdjęć już widzę, ale jest parę sztuk, z którymi ciągle się coś dzieje:

mam nadzieję, że nie pomyliłam się w liczeniu dlatego są daty i godziny :))

2post 29-04-2009 12:32

zdjęcia: 2, 4,5,6

4post 03-05-2009 20:15

zdjęcia: 1, 2, 5

5post 05-05-2009 06:05

zdjęcie: 1

19post 21-07-2009 19:31

zdjęcia: 1, 5

24post 18-08-2009 06:23

zdjęcie: 1

28post 28-09-2009 07:31

zdjęcie: 2