ktosiek 10.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Nowy domek nowy potomek, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.07.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 ależ jesteście domyślni ale fakt, że za jakieś dwa lata trza będzie o nowym pokoju pomyśleć, a więcej ma nas być podobno w styczniu 2012, no chyba że się jeszcze w tym roku uwiniemy a nie wierzyłam jak ludzie gadały, że to się tak zwykle z tym nowym domkiem i potomkiem odbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 KamaG No widzisz trzeba było szybko jakiegoś kota, albo pieska przygarnąć Gratulacje Ale możesz i tak przygarnąć, dzieci się ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.07.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Meganka myślałam nad kotkiem, ale trochę się boje przy naszych dwóch psich oszołomach, zresztą przygarniętych w przeszłości. A teraz to już muszę poczekać do przyszłego roku, chociaż "nigdy nie mów nigdy" się asekuruję, bo jak ja coś zaplanuję to zawsze na opak mi wychodzi. Nigdy kota nie miałam a zawsze chciałam, w domu rodzinnym się nie dało bo alergicy-astmatycy, a teraz to się zastanawiam po cichutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.07.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Moja przyjaciółka ma psa, który atakował wszystkie koty do upadłego. Kiedy myszy zaczęły panoszyć się w domu, to przywieźli kocurka i się zaczęło. Koty mieszkał na górze ( niezamieszkanej ). Kiedy pies szedł na dwór, kot schodził na dół, kiedy wracał kot szedł na dwór istna bonanza, a jak pies zobaczył gdzieś kota na dworze, to kot na drzewie siedział , aż znudziło mu się siedzenie pod drzewem. następnie zaczęły się przyzwyczajać do siebie i byliśmy w szoku, kiedy ich odwiedziliśmy. Pies z kotem w super komitywie razem baraszkują, zaczepiają się i biegają radosne. Chyba nie byłoby tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.07.2011 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dlatego też nie wykluczam, że któregoś dnia zamieszka z nami i kot nie mówię "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.07.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kama, specjalnie dla ciebie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.07.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ania dziękuję, wygląda na zadowolonego, może też komu co podrzucił ja mam cztery za oknem sypialnianym , często przelatują nad naszą pchłą i kurcze nalatały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.07.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 No i się bocianowi oberwało... Chyba wcześniej jeszcze mnie tu nie było, ale... może i lepiej, bo jeszcze na mnie by było, że podrzuciłem:rolleyes: Trafiłem na twój wątek o bagienku na podwórku i przylazłem trochę bardziej cię obejrzeć U mnie też glina pod spodem i po obfitych deszczach chlupie pod nogami, ale jestem chyba w lepszej sytuacji, bo większy problem ze stojącą wodą mam raczej tylko wczesną wiosną. Jeśli rzeczywiście nie masz gdzie tej wody odprowadzić, to pozostaje ci chyba tylko walka przez kształtowanie terenu. Właśnie w ten sposób staram się robić u siebie. W niektórych miejscach podnoszę teren i tam mogę chodzić "suchą stopą", decydując się jednocześnie świadomie na fragmenty podmokłe. U mnie jest łatwiej, bo mam większy teren. Docelowo chcę zrobić system górek i rowków, którymi skieruję wodę tam gdzie może sobie okresowo stać, np. w kępy świerków lub brzóz. Zdaję się, że ty masz tylko koło 1000m2; gdyby było więcej zaproponowałbym jeszcze staw. A może po prostu sobie dokup i wykop:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.07.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 cześć Yeti, witaj w moich podmokłych progach. Oj żeby to się dało A może po prostu sobie dokup i wykop:p:lol2: to my bardzo chętnie, nawet podpytywaliśmy sąsiadów, ale straśnie przywiązani do ziemi. A jest za nami piękna łąka, cuś koło ha, marzenie... i staw by był i może jakieś koniki ze dwa... Niestety na razie pozostaje się cieszyć z tego tysiączka i jakoś go obrobić. Na szczęście takie bagienko to tylko na kawałku jest w rogu i próbuję je polubić A na boćka jest jak najbardziej, a co? na kogoś być musi swoją drogą dziś boćkowa młodzież trenowała loty i mało mi kapelusza nie strąciły, uwielbiam te klimaty, nawet jak czasem coś podrzucą , byle nie jakąś gadzinę, bo sąsiadka się skarżyła że czasem jej z nieba żmijki i inne takie lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 28.07.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Hejka! Wpadłam z rewizytą, ale nie wszystko mogę zobaczyć. Klikam na małe czerwone krzyżyki i nic Co robię nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.07.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 kowesten ja nie wiem o co z tymi zdjęciami chodzi, raz je widać raz niejeśli masz ochotę pooglądać to link do galerii picasywykończeniówkahttps://picasaweb.google.com/KamillaG77/Wykonczeniowka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIeyj-ytnoy0cw&feat=directlinkbudowahttps://picasaweb.google.com/KamillaG77/Budowa?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIik6_j-s5zlMg&feat=directlinknam nadzieję, że zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 31.07.2011 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Dzięki bardzo! Zadzialało Ale wam zazdroszczę. Pchełka cud miód malina. A i psury fajne, trochę wieksze od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 12.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Kama, ale ja domyślna jestem - dopiero zakumałam z tym brakującym pokojem gratulacje serdeczne! widzę, że już dwie ciężarówki na forum Pchełkowców napisz coś więcej, może być pw jak nie chcesz tu który to tydzień, na kiedy masz termin, jak się czujesz i czy płeć już znana. Z tego co pamiętam to macie już dwóch chłopaków? ja jeszcze miesiąc i będę 'rozpakowana' no i mam nadzieję że na dwójce się u nas skończy, bo też pokoi będzie za mało o jeje, taka nowina, a ja nieświadoma byłam. Kurcze, wszystkiego dobrego życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.08.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 na razie nie znam płci, termin mam na 8 stycznia, ale coś mi z rachunków wychodzi, że będzie ze dwa tygodnie później, czuję się różnie, generalnie sporo gorzej niż w poprzednich ciążach, faktycznie mam dwóch chłopaków teraz celujemy na kobitkę, ale jak wyjdzie to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 23.08.2011 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Gratulacje i wszystkiego Dobrego,będzie dziewczynka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.08.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 dzięki Chester, obyś miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zozolek 01.09.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witajcie Drodzy Pchlarze Właśnie podjęliśmy decyzję o budowie własnej pchły! Przeleciałam forum, widziałam Wasze domy - jakie one śliczne , gratulacje!!!! jesteśmy dopiero na etapie zdobywania papierów, więc kupa roboty przed nami, ale jak patrzę na Wasze gotowe domki napawam się optymizmem. My budujemy w okolicach Otwocka koło Warszawy i mam w związku z tym pytanie czy jest na Forum ktoś z okolic stolicy..???? Próbowałam szukać, ale szczerze pisząc nie doczytałam się. chętnie bym pokorespondowała głównie w sprawie lokalnych ekip... Pozdrowienia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 01.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witamy Najbliżej masz Chestera - wybudował Pchłę w Żabiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.09.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Cześć Zozolek, widzę że AGP-On Wam już odpowiedział, my wybudowaliśmy w świętokrzyskim jakieś 160 km od Warszawy na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts