chester633 06.09.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 jaki ładny kwiat zakwitł dziś, dostałam od rodzicielki, któa brała w ciemno jak zobaczyła nazwę "cośtam bagienny" chyba aura mu służy Cześć Kama,kwiatek z twojego dziennika wygląda mi na - hibiskus bagienny- dlatego wilgoć mu służy,poszukaj w necie więcej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 07.09.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Kama, dopiero dzis przeczytalam Twoje ostatanie wpisy, jestemy dwa miesiace po przeprowadzce i niedawno podlaczyli nam dopiero internet.gratuluje CIAZY!!! Nie martw sie o kolejny pokoj, my jestemy tez w piatke, ja, maz i trzy cory i rozmiary pchelki nam w zupelnosci wystarczaja, zawsze mozna zaadoptowac garaz, ale na razie o tym nie myslimy.Czy juz znasz plec?Ja potajemnie zdradze, ze chcialabym miec czwarte dziecko, ale moj maz nie pali sie do tego pomyslu... Tutaj, gdzie mieszkamy jest bardzo wiele rodzin wielodzietnych tj. trzy i wiecej dzieci i jakos sobie radza. A najpiekniejsze jest, jak pozniej wszyscy spotykaja sie na swieta w domu rodzinnym. Po za tym w takiej rodzinie lepiej chowaja sie dzieci. Takze gratulacje jesczcze raz i duzo duzo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.09.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 dzięki Chester, poszukam o nim, a Ty mi się prZyznaj czy przy oczku masz budleję Agurek to gratulacje zamieszkania! u nas chłopaki nie chcą łatwo oddać pokoju lub przyjąć młodzieży , ale poradzimy, na razie małe będzie w naszej sypialni a kiedyś my wyprowadzimy się na dół co do płci to podobno ma być trzeci chłop:bash:, chyba sobie jakąś suczkę sprawię, same chłopy w koło ale to dopiero po porodzie, bo czasem z tą płcią to różnie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kama, no nareszcie jakieś zdjęcia. Bardzo ładnie tam u was, choć muszę przyznać, że czuję pewien niedosyt. Więcej nam pokaż kochana . Strasznie jestem ciekawa tej twojej podbitki. Możesz pokazać z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 06.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 dzięki Chester, poszukam o nim, a Ty mi się prZyznaj czy przy oczku masz budleję ... Kama przepraszam że tak późno ale 2 tyg.mnie nie było,zapewne chodzi ci o krwawnicę -jet to nasza rodzima bylina pięknie i długo kwitnie uwielbia wilgotne podłoże i co najważniejsze radzi sobie świetnie w naszym klimacie,co do budlei to lubi przemarzać i narazie nie planuję jej zakupu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.10.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 cześć Anno fakt po Waszych zdjęciach to u mnie może trącać bidą i niedosytem, ale przy moim interniu to sukces, że wogóle coś jest, dobra - postaram się z bliska coś cyknąć, ale później bo teraz pada deszcz, pierwszy od dwóch miesięcy... nie chcę mu przeszkadzać, żeby się nie rozmyślił Chester, Ty to chyba przespałeś te 2 tyg snem błogim:sleep: albo ja nie wim co, ale... Ty mi już pisałeś, tylko nie pamiętam czy tu, czy na grupie o tym kwiatku, ja już go wygooglałam i może na wiosnę gdzie wsadzę, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kama........jak u Was pięknie w ogrodzie !!! teren super zagospodarowaliście......bardzo podoba mi sie ten kamień.....możesz mi powiedziec co to za kamienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.10.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Kaluś witaj, fajnie że się podoba, miło mi. Kamień to jest nasz lokalny piaskowiec z doliny rzeki Kamiennej. Wzięłam od cioci, na części Starachowic ludzie nie mają nic innego w ogrodach nawet z ziemią krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kama dzięki za zdjęcia. Podbitka wygląda całkiem fajnie. Pokaż nam więcej ogrodu, taras... Ten ptaszek, to rudzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 11.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 dawno nie zaglądałam a tu takie zmiany , podbitka super gdybyś nie napisała, że nie drewniana to bym się nie kapnęła cyt. Kama :"Kamień to jest nasz lokalny piaskowiec z doliny rzeki Kamiennej. Wzięłam od cioci, na części Starachowic ludzie nie mają nic innego w ogrodach ;)" potwierdzam, u mnie też piaskowiec Kamilko mam nadzieje, że przekonałaś M i do nas przyjdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.10.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) a ten z czerwoną buźką i żółtym naskrzydełkach to szczygieł, oświecili mnie na forum ogrodniczym Ania, taas mam strasznie uflogany, aż obciach go fotografować, a na ogrodzie to w zasadzie mam trawnik, cuś poszukam Kamilcia może byśmy w tym tygodniu zajrzeli, ale sobota to nam chyba odpadnie, zdzwonimy się właśnie przejrzałam mam daturę zakwitła mi świeżo posadzona hortensja a najefektowniejsza jest chyba lantana zbiera się też chyba rododendron, cś mu się poprzestawiało Edytowane 16 Października 2011 przez KamaG poprawiłam błędną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 KamaG, - werbena, to jest wieloletnia , czy jednoroczna? Ma piękny kolor - co to za roślinki z owocami pomarańczowymi? - co robisz, że tak pięknie kwitnie Ci hortensja? Moje dwie to obraz nędzy i rozpaczy, spalone słońcem liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Piękne wszystko. Hortensja ma cudny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.10.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) lantana jest wieloletnia ale zimować ją trzeba w domu, dostałam ją w tym roku od mamy, ma już kilka lat rośniew wielkiej donicy, jest upierdliwa bo trzeba ją codziennie podlewać i nawozić latem. Zimą jest goła przycięta w fazie spoczynku. Hortensja to tak sama z siebie, posadzona dopiero tego września, Megana może Twoje są z tych cieniolubnych, jak większość hortensji, tylko nieliczne lybią słoneczko. To z kulkami to GOLTERIA PEŁZAJĄCA'RED BARON' , ma się rozrastać i zadarniać, lubi kwaśną ziemię stąd towarzystwo rododendrona i hortensji. Te moje roślinki to wszystko świeżo powsadzane, tyle o nich wiem co z obserwacji u mamy jeszcze lub z netu, ale kiedyś mam nadzieję się naumieć Edytowane 16 Października 2011 przez KamaG poprawiłam błędną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.10.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) przepraszam, wprowadziłam w błąd nieświadomie, to nie werbena a lantana z rodziny werbenowatych, coś mi się źle zakodowało, ale cała reszta o niej to już prawdato trochę o niejhttp://www.e-ogrody.com/a-649-lantana-pospolita.htmljuż poprawiam Edytowane 16 Października 2011 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.12.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img803.imageshack.us/img803/1193/kartka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Kama,Spelnienia marzen w 2012 dla Ciebie i Rodziny!! Maja http://2.bp.blogspot.com/-DIIjT_uSrzs/TtczkVDKFtI/AAAAAAAAPdE/xcE0Ryzi8N8/s1600/New+Year+2012+High+Quality+Images+and+Wallpapers-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 31.12.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/szampanskiej_zabawy_szalonych_chwil_0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 13.01.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 KAMA mamy na oku taki sam kominek możesz napisać czy wart jest swych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts