KamaG 24.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Malux nie wchodzą pw do Ciebie, więc wrzucę tu co wypisałam u nas sprawdza się n21, palimy co 2,3 dzień na "pół gwizdka" i jest ciepło, kaloryfery pozakręcane - przynajmniej przy tej pogodzie. Mamy niecałe 100m2 użytkowej do ogrzania. Gdyby był większy wkład to byłoby za gorąco, już ten, jak mąż napali od serca, zamienia dom w saunę. Mamy obudowę z jakichś płyt kumulujących i grawitacyjne rozprowadzenie do dwóch pomieszczeń na poddaszu. Obudowa i komin są lekko ciepłe na drugi dzień a żar utrzymuje się czasem do popołudnia. W domu mamy temperatury 19-21st zwykle koło 20st, wyższe mi przeszkadzają. i sorki, że tak późno, ostatnio rzadko zaglądam. dziękuję Wszystkim za życzenia, przepraszam, że tak późno, ale jakoś ostatnio nie było czasu, koniec roku był napięty a początek nowego przyniósł zmiany i "Nowego" więc teraz brak czasu na wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 01.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 aaa, to już rozpakowana ? i faktycznie trzeci chłopak? i u Was się sprawdziło, nowy dom - nowy potomek Poza tym ogród fajny i podbitka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.03.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 cześć Danonki ano trzeci urodzaj mam na mężczyzn ogród to chyba nie przeżył tej zimy, trochę dzieci quadem rozjeździły (trawniki) więcej psy wydeptały lub podlały, bo je niestety zaniedbałam trochę jak musiałam leżakować i potem jak się młody narodził, zobaczymy na wiosnę co ocalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kamo! Gratulacje!!! Rany, nic sie nie chwalisz Kiedy, jak poszlo.....no te inne standardowe pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.03.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 poszło 5 stycznia, szybko i bezproblemowo, z małym stresikiem tylko, bo zaczęłam rodzić na pustej porodówce - położne poszły się szykować do domu, szybciutko wracały Mały ma na imię Gabryś, ważył 3520 i miał 56 cm. Już przeskoczył 5,5kg i wyrósł z pierwszych ubranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 13.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 to Gabryś prawie identyko jak mój synek, z tym że jak się Daniel urodził to ważył całe 20g więcej 3540g ale też 56cm. a teraz 5,5kg? To faktycznie spory chłopaczek - goni moją Pyzę, która jest ponad 3miesiące starsza od Gabrysia, a waży 'jedynie' 7,5kg i do małych nie należy. Super, że poszło szybko i bezproblemowo. Śliczny maluszek. Zdrówka i wszystkiego dobrego dla synka i Ciebie, dzielna mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.03.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 podziękować chciałam dla Was też zdrówka życzę i sił dla mamusi potrzebnych do dzwigania skarba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 :D na zdjeciu jest slodki spioch! Czyli mala Koza Ci sie urodzila...Gabrys ma prawie ten sam dzien urodzin ze mna, bo ja z 11go stycznia:D Super, ze szybko Ci poszlo - czyli grzeczna Kozka :D Planujecie Pchelke przemeblowac? Gdzie Gabrys bedzie mial swoj kacik? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.03.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 narazie Kózka (Koziołek ) będzie mieszkał w naszej sypialni, a później to się pomyśli . Pewnie my sprowadzimy się na dół, organizując sobie sypialnię kosztem części salonu, a młody dostanie pokój w spadku. Za mała ta pchła się okazała trochę, tzn byłaby ok gdyby nie zamiłowanie mojego małża do przestrzeni:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 GRATULUJE !!!!!!!!! ściskam szczęśliwą mamusię i kochane maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 19.03.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) to moze z czasem sobie jakos pchelke rozbudujecie? my tak pchelke usytuowalismy na dzialce, aby wlasnie mozna bylo do salonu w przyszlosci dobudowac kawalek gdyby np powiekszyla sie rodzina czy cos ale fajnie ze zrobiliscie sobie 3pokoje na gorze i mozecie zrobic z czesci salonu 4pokoj - jak to mialo byc chyba w poczatkowych planach (z przesuwnymi drzwiami, ktore zreszta bardzo mi sie spodobaly, zapisalam sobie wtedy Wasza inspiracje na kompie i trzymam do dzisiaj takie fajne biale przesuwne drzwi, a za nimi sypialnia) Edytowane 19 Marca 2012 przez Danonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.03.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kaluś dziękujemy za uściski!Danonki, myślę, że wersja z przesuwnymi drzwiami będzie najprostrzym sposobem i najpraktyczniejszym, biorąc pod uwagę fakt, że przed najstarszym synem jeszcze tylko max 6 lat nauki w naszym mieście. Studia to już muszą być na wyjeździe i pewnie nie będzie chciał wracać do naszej pipidówki jak zasmakuje większego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@http://systemc.pl/domek/2012/04/SNC15454CC.jpg@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 07.04.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wesolego jajka i mokrego dyngusa! Wszystkiego najlepszego w to piekne swieto Wielkanocne! http://www.skuggen.com/wp-content/uploads/2011/04/Pke.gif Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.05.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 sorki, że się nie odzywam, ale bywam tylko sporadycznie i na chwilkę, bo taki dostęp do netu na moim wygwizdowiea że jestem pochłonięta pracą nad ogrodem, który do łatwych nie należy, zaglądam głównie tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183196-ogród-na-podmokłym-terenie&p=5397017i na dział ogrodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts