mort 08.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 witojcie kumy witojcie! weźcie mi powiedzcie gdzie ja mam kredyt kurcze wziąć? jakoś tak boję się tego z dopłatami ale z drugiej strony szkoda mi zrezygnować z tych dopłat ratunkuuuu Witajcie! Bardzo ładny domek budujecie! Jeśli chodzi o kredyt to dziś na onecie pojawił się artykuł. Faktycznie trzeba uważać, żeby nie dać się wmanipulować. Kredyt z marżą powyżej 3% jest droższy niż dopłaty do niego i może się opłacić tylko w przypadku jego refinsowania (to zależy jeszcze od wysokości kredytu, wielkości domu oraz ilości rat) Oferta PKO-BP mieści się jeszcze w normie, ale sprawdziłbym jeszcze te banki spółdzielcze, bo różnica niemal 2% to ogromne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.10.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem czy dobrze skojarzyłem kierunki zazieleniłem też troszeczkę u nas będzie odbicie lustrzane i obrócona o 90 st na prawo, ale i tak jest pięknie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kama, a tak na marginesie, to jakie zaplanowaliście ogrzewanie w Waszej pchełce? My się ciągle wahamy... Miał byc ekogroszek, potem napaliliśmy sie na gaz płynny, ale oststnio wpładlo mi w ręce jakies porównanie cen grzania różnymi źródłami i cena za gaz płynny mnie przeraziła i ... wracamy chyba do grochu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.10.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 u nas będzie gaz z rury , mamy tuż za płotem i chyba w naszym przypadku to najlepiej wyjdzie -pchła jest mała, i kombinuję żeby ocieplać styropianem 20cm, do kotłowni na groch potrzebne jest dodatkowe pomieszczenie, bo to z projektu się raczej nie nada-za małe dodatkowo mamy zamiar zrobić kominek z płaszczem, chociaż tu mam wątpliwości czy warto- droga stosunkowo instalacja a czy to się zwróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.10.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witajcie! Bardzo ładny domek budujecie! Jeśli chodzi o kredyt to dziś na onecie pojawił się artykuł. Faktycznie trzeba uważać, żeby nie dać się wmanipulować. Kredyt z marżą powyżej 3% jest droższy niż dopłaty do niego i może się opłacić tylko w przypadku jego refinsowania (to zależy jeszcze od wysokości kredytu, wielkości domu oraz ilości rat) Oferta PKO-BP mieści się jeszcze w normie, ale sprawdziłbym jeszcze te banki spółdzielcze, bo różnica niemal 2% to ogromne pieniądze. dzięki, zaraz poczytam, pekao polecił nam człowiek z open finance, jako najlepszy w tym momencie z tych z dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem czy dobrze skojarzyłem kierunki zazieleniłem też troszeczkę u nas będzie odbicie lustrzane i obrócona o 90 st na prawo, ale i tak jest pięknie dzięki No to D... Nie ma na stronie MG Projekt zdjęcia lustrzanego obrotowego aby coś wyłuszczyć. Jeśli będziesz miała zdjęcie działki z frontu to mogę zrobić dla was taka wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 08.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Jak nie masz dobrej opcji na euro albo franki to ja bym wziela z doplatami a po 8 latch przeniosla sie do banku, ktore zaoferuje lepsze warunki. By the way nie wiadomo co bedzie jak wejdziemy do strefy euro i jak zostanie wtedy przliczony Wibor, jesli zostanie zamieniony na Libor to ten kredyt moze sie okazac ze nie jest wcale taki drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witamy w ten piękny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.10.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 witam w również piękny choć już nie poranek , niech nam się ta pogoda jak najdłużej utrzymuje w piątek będziemy (się) zalewać, potem to może troszkę pokropić cobyśmy sami nie musieli polewać ale jestem chwalipięta, ale nie mogę się nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Polejcie i wypijcie za nasze PnB i oby nie pękały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.10.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj, jak już się strop zaleje to i ja się chyba ze szczęścia zaleję i oczywiście przy najbliższej okazji chlapnę za Wasze PnBoj, coś mi się zdaje, że zanim pokończymy te budowy to będę musiała zapisać się do AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Moja najbliższa okazja do zalania - to wyczekiwany dokument wszystkim tu zgromadzonym znany jako PnB. Działa bojowe szykuję na wtorek i toczę je w kierunku urzędu gminy Wszelkie wsparcie, także kciukowe, mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.10.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 oczywiście kciuki już się grzeją do trzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.10.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 wiecie może jak się wkleja fotkę z picasy, bo mnie tylko linki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Kliknij prawym przyciskiem myszy na zdjęciu powiększonym w albumie picasa. Wejdź we właściwości, skopiuj adres i wklej go potem pomiędzy "" a "" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 http://lh6.ggpht.com/_FbzN384BaQM/StCnpqwj01I/AAAAAAAAAC4/2XwerwkHihk/s640/DSC06792.JPG O zgrozo, czy to szron??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.10.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 zaraz spróbuję., widzę, że uciekłaś z dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.10.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 mieliśmy rano -2st C, wszystko było białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Grzesiek wpisał A potem mi kazał wpisywac poprawnie Sorrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 mieliśmy rano -2st C, wszystko było białe oby zima nie była szybsza od mojego PnB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts