edytcia 29.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam pierwszy raz na forum. Mam pytanie dotyczące tego czy jest taka możliwość, alby kupić od kogoś kto wybudował do i już w nim mieszka jego projekt. Wiem, pytanie może głupie, ale zastanawiam się dlatego, ponieważ nasza działka jest na spadzie i w okolicy jest domek, który by się idealnie wpisywał w nią. Proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie, czy to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artlas78 29.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A po co Ci ten projekt jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytcia 29.04.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Chodzi mi o projekt, który jest pasuje fajnie na działkę na spadzie, taką jak nasza. A projekt trzeba mieć, żeby dom postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artlas78 29.04.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale wiesz że nie wydudujesz domu na podstawie projektu z którego juz jeden dom wybudowano.Do pozwolenia na budowe musisz oddać 4 ezglemplarze projektu (komplet).Po uzyskaniu pozwolenia urząd zwraca Ci tylko 2 egzemplarze. Dowiedz sie czyjego autorstwa jest ten projekt i skontaktuj się z architektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytcia 29.04.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ok. Rozumiem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts