edytcia 29.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam i ja. Podczytuje forum już jakiś czas, przyszła pora na zalogowanie się. Mamy działkę, nie mamy projektu, w tym roku chcemy załatwić pozwolenie, a budowa nie wiem kiedy ruszy. Ale tak sobie myślę, że jak już pozwolenie będzie to i budowa (może) jakoś ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.04.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 cześć edytcia no jak to tak bez projektu? za duży wybór pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytcia 29.04.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 elutek wybór projektów duży, a jakże. Tylko ograniczenia działki nie pozwalają na wszystko. A ograniczeniem jest spad działki. Spadek jest w kierunku południowym, wjazd od wschodu. A działka wymiar 23m x 53m. Chcemy domek ok. 100m2, najfajniej byłoby bez piwnicy, bo koszta się podnoszą, ale z kolei przy spadku 1,6 na 10 metrach szkoda jej nie robić (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj edytcia życzę powodzenia a ten spadek to aż się prosi aby zrobić podpiwniczenie taki wysoki parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts