anla 29.04.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Otrzymałam z ZUD-u pozytywną opinię dokumentacji projektowej dla budynku mieszkalnego. Największe wątpliwości miał pracownik wydz. architektury (usytuowanie na działce budynku budziło jego wątpliwości), ale w końcu podpisał. Kiedy dokumentacja trafiła do wydz. architektury, z powodu tych samych wątpliwości nie otrzymałam pozwolenia na budowę. Mam pytanie: Czy ZUD również rozpatruje posadowienie budynku na działce zgodne z MPZP? Bo jeśli tak to jak to jest mozliwe, aby urząd podważał swoje decyzje? Poroszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 30.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ale WA odrzucił bo tak czy podał jakiś powód?? IMO ZUD nie rozpatruje posadownia budynku (ja wogóle nie odwiedzałem ZUD z projektem domu (tylko woda i kanaliza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 30.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ZUD uzgadnia łopatologicznie mówiac "to co w ziemi" czyli media - gaz, prad woda, przepusty. Nic mu do miejsca posadowienia domu czy miejscowego planu. Urząd tutaj żadnej zwojej decyzji nie podważył pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelos 30.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 było posadowienie budynku na działce zgodne z MPZP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts