retrofood 29.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Skandal obyczajowy w IPN. Prof. Krzysztof Hejke, były dyrektor artystyczny "Gazety Polskiej", w liście do prezydenta RP oskarża prezesa IPN Janusza Kurtykę, że uwiódł mu żonę przy pomocy teczek z IPN - podało w środę Radio ZET http://wyborcza.pl/1,75478,6556347,Kurtyka_niegodny_orderu__bo_uwiodl_cudza_zone_.html http://bi.gazeta.pl/im/1/6556/z6556401X.jpg Bohaterowie artykułu w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A czego się spodziewasz? Jaki pan taki kram. Pozwole sobie zacytować poprzedniego prezydenta Warszawy. "Spieprzaj dziadu" To oczywiście pod adresem prezesa Instytutu Prawa Naszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tomku, mnie dziwi co innego. uwiódł mu żonę przy pomocy teczek z IPN -u Po prostu nie znałem takiej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zachował się facet wyjątkowo po męsku.Poskarżył się prezydentowi, że mu za pomocą teczki babę zbałamucili.To już nie miał Kurtyka czym tylko teczką, fetyszysta jeden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Żenujące Facetowi baba dała się zbałamucić a on ma pretensje do Prezydenta o odznaczenie prezesa IPN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 O, kolejny argument żeby rozpędzić to gniazdo szerszeni Nikt już nikogo bałamucił nie będzie, a w kraju świecić będą autorytety Wałęsy i Wielgusa A żona oczywiście niewinna...ona nie chciała, tylko ten potwór ją zbałamucił teczkami...rozumiem rozpacz człowieka, ale z tej rozpaczy najwyraźniej stracił obiektywizm, bo z tymi teczkami to go poniosło...słyszałam o podrywaniu na płyty, ale żeby na teczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tomku, mnie dziwi co innego. uwiódł mu żonę przy pomocy teczek z IPN -u Po prostu nie znałem takiej pozycji Człowiek uczy się całe życie - ot i wszycho Złota czcinka się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Złota czcinka się należy. Chyba trzcinka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Złota czcinka się należy. Chyba trzcinka . - głodna jestem, śniadania nie jadłam, co chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Pewnie poszło o ... rozmiar teczki. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 W ogóle, jak dawno słyszeliście słowo "zbałamucić" bo ja to chyba jak przerabiałam Moralnośc Pani Dulskiej Odnosze wrażenie, że w XXI wieku troszkie jakby relacje się zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Odnosze wrażenie, że w XXI wieku troszkie jakby relacje się zmieniły Relacje się zmieniły, mechanizm bałamucenia pozostał ten sam. Chyba o nomenklaturę Ci bardziej chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja rozumiem: do mamusi napisać, do tatusia, do babci, pożalić sie i nieszczęściem podzielić że go baba dla innego zostawiła ..... ale do prezydenta? żenada normanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.04.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja rozumiem: do mamusi napisać, do tatusia, do babci, pożalić sie i nieszczęściem podzielić że go baba dla innego zostawiła ..... ale do prezydenta? żenada normanie tym bardziej, że prezydent nie ma w tej branży żadnego doświadczenia przeciez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja rozumiem: do mamusi napisać, do tatusia, do babci, pożalić sie i nieszczęściem podzielić że go baba dla innego zostawiła ..... ale do prezydenta? żenada normanie tym bardziej, że prezydent nie ma w tej branży żadnego doświadczenia przeciez... Jak się nie czuje na siłach, może zawsze zapytać byłego zięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senssei2 30.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A to nie mógł napisać do swojego zażartego wroga i zrównać go w tym liście z ziemią?To bym jeszcze zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Odnosze wrażenie, że w XXI wieku troszkie jakby relacje się zmieniły Relacje się zmieniły, mechanizm bałamucenia pozostał ten sam. Chyba o nomenklaturę Ci bardziej chodziło? Bardziej o to, że dojrzała i inteligentna kobieta w XXI wieku raczej odpowiada za swoje czyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A to nie mógł napisać do swojego zażartego wroga i zrównać go w tym liście z ziemią? To bym jeszcze zrozumiał Do tego trzeba mieć jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 30.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Skandal obyczajowy w IPN. Prof. Krzysztof Hejke, były dyrektor artystyczny "Gazety Polskiej", w liście do prezydenta RP oskarża prezesa IPN Janusza Kurtykę, że uwiódł mu żonę przy pomocy teczek z IPN - podało w środę Radio ZET http://wyborcza.pl/1,75478,6556347,Kurtyka_niegodny_orderu__bo_uwiodl_cudza_zone_.html http://bi.gazeta.pl/im/1/6556/z6556401X.jpg Bohaterowie artykułu w pełnej krasieJakby kto dorzucił zdjęcie tego profesora Hejke, to można będzie ocenić, czy nie jest brzydszy od 40-letniego skoroszytu (czyli teczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 01.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 wcale sie nie dziwie kurtyce jesli to ta pani po jego lewej to warto bylo pokazac jej pare starych teczek zeby dostac mloda dupe dla prywatnego urzytku.ps. ze babki juz sie za teczki sprzdaja ( puszczaja ) to chyba nowosc kiedys tego nie bylo, ale w kaczorlandzie wszystko jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts