krzysztofm2009 29.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witamszukam i nie mogę znaleźć informacji na temat sterownika do rekuperatora;muszę przygotować miejsce na ten sterownik i zastanawiam się jak one jest montowany? czy może być puszka 60mm, taka jak na gniazdko i ile przewodów oraz jakie idą od rekuperatora do sterownika?? jak to wygląda u Was? pozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja mam Dospela i sterownik jest natynkowy, wiec puszka niepotrzebna. Mysle,ze jak przygotujesz puszke, to nie zaszkodzi. Zalepic zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 że się podepnę:jak przygotować elektrykę; jakie przewody od miejsca pod sterownik do miejsca instalacji reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzo93 01.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 U mnie fachowcy od reku położyli kabelek płaski telefoniczny 4-ro żyłowy. Warto zwrócić uwagę na położenie przy rogach wewnętrznych ścian. Kabelek musi być wkuty w róg, bo tynk może go nie przykryć. Elektrycy i alarmiści przeważnie o tym wiedzą, "wentylatorzy" niekoniecznie (u mnie właśnie tak było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziu 01.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 U mnie fachowcy od reku położyli kabelek płaski telefoniczny 4-ro żyłowy. Warto zwrócić uwagę na położenie przy rogach wewnętrznych ścian. Kabelek musi być wkuty w róg, bo tynk może go nie przykryć. Elektrycy i alarmiści przeważnie o tym wiedzą, "wentylatorzy" niekoniecznie (u mnie właśnie tak było). U mnie też będzie telefoniczny. Co to znaczy, ze musi być położony przy rogach wewnętrznych ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts