Michal_Maciejewski 29.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hej! Z jakiego rzędu kosztem (robocizna) muszę się liczyć za podłączenie pieca CO i zasobnika z 2 wężownicami w kotłowni w której samotnie hula już kominek z p.w. Pozdr!Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 30.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej! Z jakiego rzędu kosztem (robocizna) muszę się liczyć za podłączenie pieca CO i zasobnika z 2 wężownicami w kotłowni w której samotnie hula już kominek z p.w. Pozdr! Michał Ja płaciłem bodajże 400zł (lub coś blisko tego). Podpiecie pieca CO + zasobnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 05.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja za podpięcie pieca zapłacę 500zł ale nie mam pojęcia czy to z zaobnikiem czy nie (mąż by wiedział dokładniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaaniaaa 06.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja zapłacę 400 zł za podłączenie kotła i naczynia wyrównawczego (bo podejrzewam, że to macie na myśli). Ale miałam też propozycję tej usługi za 800 Trzeba po prostu poszukać fachowca z przystępną ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts