ryniu 09.04.2002 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Wczoraj, ku memu zaskoczeniu, bo nie wiedziałem, że prenumeratorzy mają to w cenie, poczta przyniosła kasetę video "Muratora". Oglądnąłem od razu i... no, cóż siłą rzeczy jest to tylko "liźnięcie" tematu, ale dowodzi przynajmniej jak dużą wartość ma obraz ruchomy w przekazywaniu informacji. Jeżeli zrezygnowano z programu telewizyjnego, to może przynajmniej rozważyć kwestię rozszerzenia oferty tematycznych kaset video (np. więcej o instalacjach, wykonczeniu wnętrz, itd.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 jestem za!! u nas kaseta zrobila forore. nawet dziecko chetnie oglada. chyba jako konkurencje dla boba budowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 09.04.2002 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Nawiązujesz do tego, co się znalazło po Bobie na kasetach sprzedawanych w hipermarketach? Murator (na szczęście, niestety - niepotrzebne skreślić) takiej "niespodzianki" nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 09.04.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Tak tak ta sprawa z taśmami Boba byla głośna w Trójmieście - co w innych miastach było to samo? Co do kasety to warto kupić - bo mam wątpliwości:1/ mam nagrane prawie wszystkie odcinki muratora - czy na kasecie to nie są powtórki, 2/ czy dł. projekcji 50min. to nie za mało jak na taki temat. Szkoda kupować jeśli o fundamentach mówi się 2min. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 09.04.2002 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Kodi, ta kaseta jest dla żółtodziobów budowlanych OK. A pokazana jest na niej "relacja" z budowy domów modelowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 09.04.2002 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Czy ta kaseta jest wysyłana prenumeratorom? Bo ja na razie żadnej nie dostałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 09.04.2002 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 p. mój pierwszy post. Mnie to też zaskoczyło, a faktury żadnej nie dołączono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piano 09.04.2002 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Redakcjo,co to za kaseta ? Jak ją można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2002 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 co bylo z bobem?/ kasetka dla zoltodziobow, jako i my jestesmy (mowie o sobie), ale jak milo patrzec jak bezproblemowo, czysto powstaje dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.04.2002 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Czy to znowu coś z Archiwum X? Ja też nie dostałem żadnej kasety. A może Wy już macie numer majowy? O kasetach Boba też niesłyszałem. Chyba muszę się przejść do uszologa i oczologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 10.04.2002 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 1. Kaseta z Bobem Budowniczym była typu "2 w 1", tzn. coś dla dziecka i coś dla rodziców. Otóż po Bobie był tam jeszcze jeden film i okazało się, że Bob został na nim nagrany. A ten drugi film był, no by tak rzecz, przyrodniczy. O rozmnażaniu gatunków, a ściśle jednego. No, taki wiosenny temat poruszał. 2. Rozwijając temat kasety: może by tak np. numery specjalne "Muratora" wydać na kasecie, albo na CD, albo na DVD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2002 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Ma ktos ta kasete z Bob Builderem?. To lepsze niz budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 10.04.2002 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 A na muratorowej kasecie do końca tylko śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2002 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Ryniu - a która część była dla rodziców a która dla dzieci, oraz w jakim wieku dzieci? Czy to może coś z "Przysposobienia do życia w rodzinie"? Jakbym widział taką kasetę (oryginał) to bym kupił na pamiątkę dla wnuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.04.2002 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Frankai, dokładnie tak, dla rodziców (a w szczególności odwiedzających to forum) była oczywiście część pierwsza czyli "Bob Budowniczy" (zresztą konkurencja dla kasety Muratora!), natomiast dla dzieci - część druga, czyli film przygodowy pt. "Co Jaś zobaczył wracając niespodziewanie wcześnie ze szkoły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 11.04.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Qurcze - jeszcze nie mam dzieci i przyznam, że nie wiem o czym mówicie. Co do kasety muratora to do mnie już dotarła - miła niespodzianka, będę pokazywać znajomym, którzy będą zaczynali się budować. Jest świetna dla laików rozpoczynających budowę ponieważ gdy już się zacznie to potrzeba więcej szczegółów. W każdym razie można ją traktować jako ogólny zarys budowy i wspomnienie z łezką tego co się już zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.04.2002 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Agnicha, są dorośli, którzy też chętnie oglądną część drugą tej kasety. A co chodzi? Przeczytaj dokładnie wcześniejsze posty to zrozumiesz. Historia jest jak najbardziej autentyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.04.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Ja też chcę tą kasetę! Oczywiście chodzi o Boba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.04.2002 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Chodzi Ci o fragmenty, gdzie Bob buduje czy gdzie... nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.04.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Ryniu, całą kasetę, całą. Będzie cos dla dzieci i dla rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts