chrul 19.11.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Mam na swej działce 4 nie chciane ok. 10-15 metrowe wierzby o srednicy ok. 15-20 cm. Czy mogę je sciąć bez niczyjej zgody i jakie są w tym zakresie przepisy, parametry, ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 21.11.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Słyszałam, że można ściąć drzewo do pięciu lat, po tym terminie należy uzyskać pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 04.12.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Ojej ja bym strasznie chciała takie kilkuletnie drzewa na działce Bo narazie to "pole, pole, łyse pole................." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts