kapar 29.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mam budynek w stanie surowym. Jakie tynki polecacie: cementowe czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 30.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 jedni polecają gipsowe a inni cementowo-wapienne - cementowych nikt chyba nie poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 30.04.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ludy znowu to samo... to juz sie nudne robi a który kolor ładniejszy poszukaj a znajdziesz wątki na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 30.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 wg mnie jeśli są malutkie dzieci, ruchliwe zwierzęta różnego asortymentu, albo domownicy często się awanturują z użyciem "argumentów" mokrych to lepiej cem.-wap. jak domownicy w miarę spokojni lub w domu jest "muzeum" z wykonywaniem porzadków codziennie albo nawet 2 x dziennie to mogą być gipsowe, bo równo, ładnie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 01.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Tynki cem-wap również są równe po położeniu gładzi . Ja mam gipsowe i mają one tylko 2 zalety: - koszt - szybkość położenia Natomiast jak już zacznie się mieszkać, to pozostaje tylko łatanie uszkodzeń, których zapewne będzie mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 01.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 cem-wap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 02.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 cementrowo-wapienna gdzie toczy sie życie w sypialniach gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 04.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak w przyszłości planujesz kładzenie gładzi to po co cementowo wapienne.Polecam ci poszukać informacji w internecie na temat właściwości owych tynków, nie tylko jak wyglądają po położeniu ale jakie spełniają własniwości w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts