daro62 30.04.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witam,mieszkam w bloku,mam problem z zapachem w lazience,wczesniejszy wlasciciel mieszkania zlikwidowal rure ktora wychodzila na zewnatrz od kanalizy i zaslepil ja,po spuszczaniu wody z kibelka wysysana jest woda z syfonu ze zlewu i wanny,czy musze na nowo wyciagnac rure na zewnatrz czy sa inne rozwiazania.za wszelkie informacje z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witam,mieszkam w bloku,mam problem z zapachem w lazience,wczesniejszy wlasciciel mieszkania zlikwidowal rure ktora wychodzila na zewnatrz od kanalizy i zaslepil ja,po spuszczaniu wody z kibelka wysysana jest woda z syfonu ze zlewu i wanny,czy musze na nowo wyciagnac rure na zewnatrz czy sa inne rozwiazania.za wszelkie informacje z gory dziekuje. To skąd problem już wiesz. Teraz tak czy inaczej musisz dopuścić powietrze inną drogą niż przez syfon. Albo wstawisz rurę spowrotem, albo zamontujesz zawór napowietrzający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro62 30.04.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witam,mieszkam w bloku,mam problem z zapachem w lazience,wczesniejszy wlasciciel mieszkania zlikwidowal rure ktora wychodzila na zewnatrz od kanalizy i zaslepil ja,po spuszczaniu wody z kibelka wysysana jest woda z syfonu ze zlewu i wanny,czy musze na nowo wyciagnac rure na zewnatrz czy sa inne rozwiazania.za wszelkie informacje z gory dziekuje. To skąd problem już wiesz. Teraz tak czy inaczej musisz dopuścić powietrze inną drogą niż przez syfon. Albo wstawisz rurę spowrotem, albo zamontujesz zawór napowietrzający. a co to jest zawor napowietrzajacy i gdzie sie go montuje\? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts