asizo 04.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dziękuję za wszystkie opinie. Utwierdziliście mnie w przekonaniu, ze to dobry wybór. Chcę kupić łóżko, szafki nocne i komody w kolorze średniobrązowym. Jeszcze tylko czeka mnie wycieczka do Ikei do Wawy, zebym mogła sobie pomacać i kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 04.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mam sypialnie malma - łóżko z szafkami i toaletkę, ale dopiero pół roku. Były fajnie przygotowane do skręcania, wszystkie śrubki, dziurki tam gdzie powinny być, wszystko się ładnie złożyło. I na razie nic się z nimi nie dzieje. Łóżko działa szafki też. Do łóżka dobieraliśmy jakiś lepszy stelaż, natomiast materac kupowaliśmy w innym sklepie. Besta, a toaletkę to masz ten stolik, czy komódkę z lustrem w blacie? Mam stolik-toaletkę http://www.ikea.com/PIAimages/62284_PE168908_S3.jpg Do tego lustro powieszone na ścianie. Strasznie długa jest, pojęcia nie mam po co ją taką zrobili ale ma trzy duże szuflady i mieści się cała biżuteria Dopiero teraz zauważyłam, że mją nową w ofercie - krótszą i chyba trochę niższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 04.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mam sypialnie malma - łóżko z szafkami i toaletkę, ale dopiero pół roku. Były fajnie przygotowane do skręcania, wszystkie śrubki, dziurki tam gdzie powinny być, wszystko się ładnie złożyło. I na razie nic się z nimi nie dzieje. Łóżko działa szafki też. Do łóżka dobieraliśmy jakiś lepszy stelaż, natomiast materac kupowaliśmy w innym sklepie. Besta, a toaletkę to masz ten stolik, czy komódkę z lustrem w blacie? Mam stolik-toaletkę http://www.ikea.com/PIAimages/62284_PE168908_S3.jpg Do tego lustro powieszone na ścianie. Strasznie długa jest, pojęcia nie mam po co ją taką zrobili ale ma trzy duże szuflady i mieści się cała biżuteria Dopiero teraz zauważyłam, że mją nową w ofercie - krótszą i chyba trochę niższą. No właśnie, jest strasznie długa. No i wysoka. Znaczy, że na stronie sięnie pomylili. A ja myślałam, ze te wymiary to jakiś błąd na stronie IKEA. Aż tak długa mi się nie zmieści. A tą mniejszą to w Ikei widziałaś, czy na stronie? Bo jakiś stolik jest, ale czerwony tylko. Nie wiem, czy o to Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 04.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mam dwie komody z tej serii i jestem bardzo zadowolona.Mam je już ponad 3 lata. Kupując je powiedziałam sobie, ze później nie bedzie szkoda mi ich wyrzucić, a teraz okazuje sie ze pewnie dokupię sobie łóżko i jakieś nocne szafki z tej serii i bedę miała sypialnię w nowym domu ( powiedzmy tymczasową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 04.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Asizo mam właśnie tą długachną i jak kupowałam sypialnię w zeszłym roku to nie było żadnej innej, więc nie miałam wyjścia. Z długością strasznie przesadzili - 190 cm! ale mam pustą prawie 4 metrową ścianę więc sobie stoi Jest wysoka na 90 cm i nie pasował do tego ani hoker (bo były za wysokie, a pod blatem jest 15 centymetrowa szuflada), ani tradycyjny stołek czy fotel i w efekcie kupiłam też w ikei taki fotel http://www.ikea.com/PIAimages/60120_PE166067_S4.jpg w białym pluszowym futerku (wiem, wiem, maxymalnie niepraktyczny, bo futerko się nie ściąga do prania, ale jak miło się na nim siedzi! ), dołożyłam mu kółeczka i na wysokość jest idealny. A pisząc o mniejszej toaletce - miałam na myśli tą: http://www.ikea.com/PIAimages/0095349_PE233913_S4.JPG niestety nie widziałam jej na żywo, dopiero dzisiaj szukając na ich stronie tej mojej zauważyłam tą mniejszą. Na zdjęciu wygląda prawie tak samo, ma też chyba szuflady i sensowniejsze wymiary, bo "tylko" 120 cm długości i koło 70 cm wysokości. Musisz ją obejrzeć w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.06.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Teraz ja zastanawiam się nad łóżkiem malm w bielonym dębie. Urzekl mnie kolor, tyle, że nie bardzo podobają mi się szafki. Czy stelaż warto dokupic w ikei? Czy szukac innego?Jaki macie stelaż do tego lozka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 22.06.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 a mi by się własnie przydała teraz taka toaletka szerokości 190 cm, a już nie jest dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ao1719506900 22.06.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja mam sypialnie z MALMU, uważam, że jest bardzo solidna. Łózko mam juz dwa lata i nadal wygląda jak nowe. A przeżyło dwie przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.01.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 podnoszę tematjak sie sprawuje łózko po 2-3 latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 02.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja ma takie pytanie z innej beczki, czy sądzicie że te mebelki np. komodę możnaby przemalować. Interesuje mnie kolor czarny, ale nie czarnobrązowy. Czy jednak zniszczyłoby to ich wygląd. Szukam prostej komody i szafek nocnych tego typu, ale czarnych i w rozsądnej cenie. I na razie tylko przychodzi mi do głowy żeby Malmy przemalować. Ktoś mi coś doradzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja też podbijam z zapytaniem o użytkowane łóżka MALM, szczególnie czy nie trzeszczy ani się czy nie łamie się stelaż podmateracowy, przy ujmijmy to 'eksploatacji'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 pumpaluna, ja użytkuję łóżko z tej serii, ale dopiero od pół roku. Jeszcze z mężem nic nie połamaliśmy i nic nie skrzypi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anilina81 30.01.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 czasami użytkuje łóżko seri Malm i bardzo mi przeszkadza ten szeroki rant łóżka, nie raz uderzyłam się udem albo kostką o to do włąsngeo domu zrezygnowałam z tego łóżka właśnie przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 30.01.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 jaki kupić stelaz do takiego łóżka 160 szerokości? Wiem tyle że musze kupić 2 po 80 cm. Ale jest tam tyle rodzai, w ogole nie wiem o co tam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 18.06.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja też się zastanawiam nad MALM tak właściwie dla samej toaletki Bo szukam fajnego (niedrogiego)zestawu sypialnianego z toaletką właśnie i nie mam pomysłu na nic innego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 czasami użytkuje łóżko seri Malm i bardzo mi przeszkadza ten szeroki rant łóżka, nie raz uderzyłam się udem albo kostką o to do włąsngeo domu zrezygnowałam z tego łóżka właśnie przez to oj ja też nieraz się właśnie tak uderzyłam ale ogólnie jestem zadowolona, myślę że to problem każdego łózka które jest po obwodzie takie szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 21.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Po kolejnych 3 latach nadal podtrzymuję swoją opinię (powyżej). Przedtem się tylko pomyliłam: było nie 5, a 4 lata czyli teraz 7. Dno łóżka (2x80) mamy z listewek sklejkowych (jedno z tańszych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 06.07.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 dziewczyny jakie macie dna? polecacie? nie wiem które wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 04.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cięgla moje malm się rozkręca i skrzypi, muszę co jakiś czas dokręcać śruby mocujące rame łóżka. Zastanawiałem się może by je tam przykleić klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Porady potrzebuję. Mam meble Malm w kolorze średni brąz. Chciałam do nich dokupić pólki lub regał z serii Expedit, Lack w tym samym kolorze. Na stronach I, nie ma tego wybarwienia w Lacku i Expedicie, ale tam nie zawsze jest wszystko pokazane. Czy ktoś się orientuję czy w średnim brązie dostanę te meble? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70103085/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40103633/#/70193731 czy to prawda, ze ten kolor będzie w ogóle wycofany? Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts