Ptysiaczek 30.04.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam, Od kilku lat remontuję drewnianą starą chałupkę. Oczywiście co pół roku jest zmiana koncepcji i tym razem padło na ogrzewanie gazowe. W tym momencie mam niewielki piec, który w zasadzie daje radę, ale wiadomo - co jakiś czas mus podłożyć. Na dodatek piec stoi w kuchni i strasznie wszystko się kurzy. Był plan zrobić kotłownię, ale koszty (z budową dodatkowego komina) nie są zachęcające. Stąd pomysł na piec gazowy. Jakie są przybliżone koszty całej operacji - przyłącza, instalacji itp. i jak się za to wszystko zabrać. Potrzebny jest projekt i pozwolenie na budowę? Ile to wszystko może trwać (zdążę do zimy)? Tylko proszę jak do chłopa pisać, bo ja kobita jestem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/121722-przy%C5%82%C4%85cze-gazowe-czy-warto/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts