Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pod Bukami A&A

Recommended Posts

WITAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!! "Pod Bukami" to nasz wymarzony projekt! po wielu tygodniach wertowania katalogow i odwiedzania projektantow w koncu trafilismy na to co zaspokoilo nasze potrzeby....... jako ze posiadamy liczna rodzine wiedzielismy ze na parterze potrzebny bedzie pokoj z prawdziwego zdarzenia! taki co pomiesci nasza rodzine w czasie imprez bez wynoszenia polowy umeblowania do czesci zamieszkalej przez tesciow :) co do reszty to obowiazkowo piwnica a reszta to raczej tradycyjnie czyli na parterze kuchnia, wc,garderoba a na pietrze sypialnia, lazienka, i 2 pokoje dzieciece :) :) :) czekamy na pozwolenie i mam nadzieje że już niebawem zacznie sie dziac!!!

• Odpowiedzi 180
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Ja też kupiłam ten projekcik i teraz jestem na etapie zbierania dokumentacji do wniosku o pozwolenie na budowę. Niestety już na tym etapie zaczęły się schody. Czasami to urzędnik decyduje o Twoim być albo nie być!!!!. Drobne pytanko - robicie domek z podpiwniczeniem czy bez????? POzdrowionka

dzisiaj dostalismy fakture za przylacze pradu 1220zl :evil: chyba bedzie trzeba powoli przyzwyczajac sie do takich kwot :roll:

Jesli chodzi o pozwolenie to nadal czekamy ale dzwonilam w zeszlym tygodniu do starostwa i podobno jest juz przygotowane i czeka tylko na podpis Pana naczelnika :D :D :D oby nie za dlugo :evil:

a oto nasza skrzynka

http://foto3.m.onet.pl/_m/2292da4c95ff824c76cb4dbdf83edf83,10,19,0.jpg

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...