wiking1313 30.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mam pytanie jakie są wasze doświadczenia z wykonaniem przyłącza wody. Mnie już ręce opadają z naszymi wodociągami. Nie ma tam ani jednej kompetentnej osoby która by mi był w stanie udzielić konkretnych informacji. Mam problem taki że wybudować wodociąg o długości 200 m to nie jest problem ale jazda zaczyna się z tym jak go oddać w użytkowanie. Nie wiem już jak to załatwić. wodociągi chcą abym im oddał wodociąg na własność, no super tylko że przede mną są jeszcze działki których sąsiedzi chcą mieć wodę ale nie chcą dołożyć się do tej inwestycji. Więc ja nie chcę oddawać wodociągom rury. Wiem że istnieje coś takiego jak oddanie w użytkowanie, no ale w PWiK nikt mi nie chce udzielić informacji jak to zgodnie z prawem załatwić. Znacie jakieś ustawy akty prawne jak to załatwić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts