Zochna 19.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bo zamierzam zmieniac samochod co roku - pozwole wam doplacac , a co mi tam Jakosc powietrza przede wszystkim , koty a fe. brak konsekwencji. myslalam, ze kolezanka sie komunikacja publiczna - za przeproszeniem - wylacznie porusza. w zdrowiu i w grypie zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Odwoluje wszystko co pisalam o powiazaniach biznesu i politykow - zadnych zwiazkow nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie. Doplacicie mi tylko co roku do jakiegos nowego modelu typu Toyota Prius - nie bede narzekac. Zeby uzywac komunikacji publicznej to musi najpierw ona istniec - niech moze laskawie jakas druga nitke metra pociagna- w miescie, panie dzieju, stolecznym . bo na Pradze mam pare mieszkan, ktore wynajmuje i musze na czas dojechac zeby zebrac czynsz i w ucho strzelic co poniektorych lokatorow. Grypa, obywatelu, leciala z Newarku a nie New Yorku to sa zupelnie r o z ne lotniska, r oz n e miasta a nawet r o z n e stany . ale zeby w razie co nie zarazac to postanowilam pojezdzic zmieniana co roku , dzieki podatnikom w Polsce, nowa Toyota Prius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.05.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ciesze sie Twoim szczęściem. Chociaż - jak to mówią - zlej tanecznicy itd.. - a co dopiero prawdziwemu ekologowi .. Mam też wrazenie, że w większości wypowiedzi ciągle powtarzasz to samo. Jeżeli przyjmiemy, że jeden Cohen (żeby już w klimatach muzycznych pozostać ) jest jednostka smutku - to wychodzi mi, że jeden lump jest jednostką nudy . Za powyższe 7 lumpów niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Doplacicie mi tylko co roku do jakiegos nowego modelu typu Toyota Prius - nie bede narzekac. Zeby uzywac komunikacji publicznej to musi najpierw ona istniec - niech moze laskawie jakas druga nitke metra pociagna- w miescie, panie dzieju, stolecznym . bo na Pradze mam pare mieszkan, ktore wynajmuje i musze na czas dojechac zeby zebrac czynsz i w ucho strzelic co poniektorych lokatorow. Grypa, obywatelu, leciala z Newarku a nie New Yorku to sa zupelnie r o z ne lotniska, r oz n e miasta a nawet r o z n e stany . ale zeby w razie co nie zarazac to postanowilam pojezdzic zmieniana co roku , dzieki podatnikom w Polsce, nowa Toyota Prius. Ciekawe jak długo potrafisz utrzymać stan tego radosnego, chociaż głupawego podniecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 20.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Pepeg z Gumy,ale Ty tu kosisz...aż miło,tyle,że nie dociera co do niektórych...chyba. A jak nastaną taki straszne czasy,że tylko "eko" autka będą miały rację bytu,to ja biorę pod jedną pachę swoją esę,pod drugą siódemkę i wyprowadzam się na Księżyc ... a co tam,tam jeździć będę. Pozdrawiam.(a w szczególności Pepeg'a rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 coś miałem powiedzieć, lecz się chyba powstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Szanowna PaniG. Eko autka są dla warzywnych eko ludków z kapuścianymi móżdżkami i ziemniaczanym ego.Życie powinno być bardziej mięsne, inaczej jest jak wegetariański pierd, śmierdzący nie do końca strawioną pietruszką. Pepeg odwzajemnia oczywiście ekologiczne pozdrowienia dla PaniG(dżi) z Łeby.Do pozdrowień Pepega z Gumy dołącza się jego syn, Adidas z Ortalionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zadnych zwiazkow miedzy biznesem a polskimi politykami nie bylo, nie ma i nie bedzie . Toyota Prius nie tylko mi odpowiada bo bardziej eko, ale i Pawlak Waldemar ja reklamowal z gustem a ja lubie imie Wal - de -mar ( takie eleganckie jest i super sie kojarzy - tak cos pomiedzy hrabia a cieplym morzem ) . I tak , niespodzianie dla samej siebie, zostalam wielbicielka Pawlaka Waldemara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A poluźnij no gumę w slipach, bo ci krew do głowy nie dopływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ... ... Życie powinno być bardziej mięsne, inaczej jest jak wegetariański pierd, śmierdzący nie do końca strawioną pietruszką. ... ... dołącza się jego syn, Adidas z Ortalionu. ... to byłby bardziej (pierd pietruszkowy) eko-wege ... chyba, że bierzesz pod uwagę sam korzeń, bez naci coś miałem powiedzieć, lecz się chyba powstrzymam ... również się powstrzymam ... prócz jednego ... mnie się bardzo np podoba imię, które bardzo ciekawie wypowiadał kiedyś Redaktor Michnik ... "bara - bara - bara - k" ... pzdr dla G(dżi) Pani zresztą, również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 [quote name="lump praski"................................ Toyota Prius nie tylko mi odpowiada bo bardziej eko, ale i Pawlak Waldemar ja reklamowal z gustem a ja lubie imie Wal - de -mar ( takie eleganckie jest i super sie kojarzy - tak cos pomiedzy hrabia a cieplym morzem ) [/quote] Czyz napisalam " hrabia" ? ? ? Moze powinno byc " hrabim" ? Lol i a-hahahahahahahahahaha A jak tam ceny benzyny ? Podobno na rynkach swiatowych spadaja, ale to chyba jakas glupia plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 [ ... to byłby bardziej (pierd pietruszkowy) eko-wege ... chyba, że bierzesz pod uwagę sam korzeń, bez naci Taki korzeń jaka nać, taka córka jaka mać. - Swoją drogą, biedne, to niewinne dziecię. Ciekawym czy też ma takie niekontrolowane paroksyzmy śmiechu ? Ale śmiech jest bardzo ekologiczny, zwłaszcza u tych, co sami sobie odpowiadają. Prawda panie doktorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 20.05.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ... mój głupawy dowcip...(po n-tym piwku wydawał się zabawniejszy) Pozdrawiam Chef'a ,Pepeg'a. jeszcze jedno...tylko proszę oszczędzajcie trochę...bo do końca spokojnie doczytać nie mogę. i jeszcze jedno,coby nie było...pozdro dla Lump'a z dedykacją: http://www.youtube.com/watch?v=qejk-4hAsXA&feature=related ...prawie jak w Łebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A bo na ksiezyc to rakiety na benzyne lataja i te pojazdy co po ksiezycu tak smiesznie jezdza i pyl ksiezycowy zbierajaj to tez na rope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 21.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Skład paliwa rakietowego:Jednorodne - nitrogliceryna, nitroceluloza, czyli koloidalne mieszaniny estry kwasu azotowego,Niejednorodne - azotany i nadchlorany z dodatkiem proszków metali (tzw. wysokoenergetycznych) – berylu, litu, glinu, magnezu. Materiały ciekłe to tzw. propergole:1Jednoskładnikowe jednorodne - nadtlenek wodoru,2 Jednoskładnikowe niejednorodne - mieszanina nitrometanu z kwasem azotowym,3 Dwuskładnikowe samozapłonowe - dimetylohydrazyna i kwas azotowy4 Dwuskładnikowe niesamozapłonowe (normalne) - paliwem są węglowodory (np. nafta), alkohole lub ciekły wodór, a utleniaczem jest ciekły tlen lub kwas azotowy. Trzeba być imbecylem ( również ekologicznym), żeby, póki co, proponować ten typu paliwa do napędzania pojazdów naziemnych.Z równie dobrym skutkiem, można sobie w dupę petardę wsadzić - taniej i bardziej ekologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Z równie dobrym skutkiem, można sobie w dupę petardę wsadzić - taniej i bardziej ekologicznie. moja wyobraźnia zadziałała i od razu mam lepszy humor w tym cięzkim roboczym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 21.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ...(pierd pietruszkowy) eko-wege ... jakoś od razu kojarzy mi się z globalnym szantażem i wzmożoną emisją gazów...i nasuwa mi się myśl o pierdzących owieczkach i "pierdzącym" planktonie...i co na to greenkowce i ludki od srologii... PS "Yes, we can" ... zamknąć więzienie w Guantánamo, zakończyć wojnę w Iraku, itd, itp (...) (choć część "zróżnicowanego etnicznie społeczeństwa" nie pracuje tu od pokoleń, żyjąc z podatków pracujących) ... porównywanie Obamy z JFK ... hmmm ...Chef,ale my to jak bliźniacze... twuu,twuu...też to już gdzieś kiedyś smyrnęłam i nawet chyba lump'owi Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.05.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Waldemar Pawlak od dawna jest moim ulubiencem i nic ani nikt tego nie zmieni ! No a teraz lubie go jeszcze bardziej . Spelniamy marzenia czyli nowy kredycik, pieniazki i nowa Toyota Prius w garazyku Kto mowi o swiatowym szantazu nio nio nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Z równie dobrym skutkiem, można sobie w dupę petardę wsadzić - taniej i bardziej ekologicznie. moja wyobraźnia zadziałała i od razu mam lepszy humor w tym cięzkim roboczym dniu Tia, a mnie przypomniał się stary jak świiat dowcip o dwóch ruskich, co zamiast gorzały przez pomyłkę paliwo rakietowe spożyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts