Marlid 30.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam dom ocieplony styropianem a na nim standardowo siatka i klej a potem grunt ale nie ma ostatniej warstwy czyli tynku. nie za bardzo mam ochotę kłaść tynk bo mam inne wydatki ale pomyślałem żeby może pomalować to jakąś farbą która nadała by względnie przyzwoity wygląd elewacji. obawiam się jednak czy w przyszłości jak bym chciał położyć tynk to czy nie będę musiał zrywać tej farby bo na niej tynk się nie będzie trzymał ? co o tym mylłicie ? jeśli można to pomalować to ewentualnie jaką farbą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 01.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a o graffiti nie myślałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 01.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Zagruntuj po prostu (gruntem pod kolor i od producenta twojego przyszłego tynku) a jak już kasa będzie to ponownie grunt i tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts