Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczalnik :)

Recommended Posts

No ja czekam na wiosne ale narazie umawiam się z Panami od ogrodzenia :) w tym tygodniu maja wpaść luknąc na teren pomierzyc sobie i zrobić wyceny :) tak przed wakacjami chciała bym mieć juz ogrodzenie :) bo narazie paliki i siatka beznadzieja :) no i chciała bym przez wakacje działke wyrównac może trawkę posiać :) a póki co to jestem tu na feriach i siedzimy sobie przy kominku i podziwiamy bajeczne widoki:)

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...
  • 1 month później...

Gosia już jesteś tu na stałe ? mieszkanko już skończone ? teraz nie widzę problemu żeby się nie spotkać :) dziś juz z łopatą szalałam tak że nie jest żle :) pogoda troszkę fatalna jak na ogrodzenie ale powoli do przodu :)

Nikola pokaż swoją łazienkę może być na meila [email protected] interesuje mnie nadal ten artech ale to jeszcze czeka następne w kolejności :) po ogrodzeniu :)

• 2 weeks później...
Co za pogoda ogrodzenie w trakcie co wykopiemy to leje i zalewa wykop masakra na szybkiego musieliśmy wykopy zalać na równo z ziemia i dopiero na to szalunki bo do pasa zalane woda i bałam się że jakby tam dziecko wpadło to by się utopiło niby zabezpieczone ale wiecie jak to bywa ,mam dość i prawie tego ogrodzenia nie sadziłam że takie problemy przy nim będą a na pewno nie spodziewałam się takiej złośliwości sąsiadów, szkoda słów ...................

a teraz dwie fotki z budowy ogrodzenia :) słupki niestety nie ocynkowane bo Pan zapomniał o naszym zleceniu i nie było czasu by czekac tydzień na ocynk ale mamy jakaś farbę taką specjalistyczną że może nie będzie żle :)

http://img80.imageshack.us/img80/8328/ogr.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/1895/okub.jpg

Uploaded with ImageShack.us