aguleczka 24.01.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No ja czekam na wiosne ale narazie umawiam się z Panami od ogrodzenia w tym tygodniu maja wpaść luknąc na teren pomierzyc sobie i zrobić wyceny tak przed wakacjami chciała bym mieć juz ogrodzenie bo narazie paliki i siatka beznadzieja no i chciała bym przez wakacje działke wyrównac może trawkę posiać a póki co to jestem tu na feriach i siedzimy sobie przy kominku i podziwiamy bajeczne widoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 i z czego bedziesz robić ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.01.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 hmm myślę zrobić murki przy wejsciu i przy bramie wjazdowej a potem wyższy murek który obłożymy kamieniem i na nim bedzie ogrodzenie z profili patrze by to w miare pasowało do wszystkiego i żeby nie zabiło cena ale siatki nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jakim kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Agu, za tę cenę to one same powinny się położyć, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 10.04.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Przęsła zakupione teraz czekamy na piękną pogodę i wreszcie może doczekam się ogrodzenia no ale najpierw 27 kwietnia muszę pozbyć się z nogi tych gwożdzi i powiem ufff cały rok na ten moment czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jak sie juz pozbedziesz to musimy sie koniecznie zgwizdac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.05.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mogę wreszcie powiedzieć ufff etap nogi chyba zamknięty dostałam troszkę wolnego na regeneracje i do dzieła pogoda nam nie sprzyja czekamy żeby zacząć kopać pod ogrodzenie a tu jak na złość ciągle leje mam troszkę dylematów z tym ogrodzeniem no ale spróbuje się z tym zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nooo to gratulacje!!! Kiedy wpadniesz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 12.05.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 weszłam pierwszy raz na Twoj watek i odrazu trafiłam na moje płyteczki Artech sama kiedys na nie zachorowałam i mam je w łazience uwielbiam je a ty sie juz zdecydowałas???ja je kupilam z tego co pamietam za 169 zl hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.05.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Gosia już jesteś tu na stałe ? mieszkanko już skończone ? teraz nie widzę problemu żeby się nie spotkać dziś juz z łopatą szalałam tak że nie jest żle pogoda troszkę fatalna jak na ogrodzenie ale powoli do przodu Nikola pokaż swoją łazienkę może być na meila [email protected] interesuje mnie nadal ten artech ale to jeszcze czeka następne w kolejności po ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.05.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Co za pogoda ogrodzenie w trakcie co wykopiemy to leje i zalewa wykop masakra na szybkiego musieliśmy wykopy zalać na równo z ziemia i dopiero na to szalunki bo do pasa zalane woda i bałam się że jakby tam dziecko wpadło to by się utopiło niby zabezpieczone ale wiecie jak to bywa ,mam dość i prawie tego ogrodzenia nie sadziłam że takie problemy przy nim będą a na pewno nie spodziewałam się takiej złośliwości sąsiadów, szkoda słów ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Hmmm... Niedobrze... Co do mieszkanka mojego, to do skonczenia jakies 200 lat jeszcze, ale wpasc mozesz na kawke. No to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.05.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wieczorkiem prawie zawsze masz do mnie tel ? jak będziesz miała czas to daj znać to się dogadamy ty bardziej jesteś w rozjazdach niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wieczorkiem prawie zawsze masz do mnie tel ? jak będziesz miała czas to daj znać to się dogadamy ty bardziej jesteś w rozjazdach niż ja Mam do Ciebie tel. Do konca tygodnia mam rozne sprawy, ale moze w przyszlym tygodniu albo jakos, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Spoko dogadamy się . Gosia podeślij mi numerek konta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.05.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 a teraz dwie fotki z budowy ogrodzenia słupki niestety nie ocynkowane bo Pan zapomniał o naszym zleceniu i nie było czasu by czekac tydzień na ocynk ale mamy jakaś farbę taką specjalistyczną że może nie będzie żle http://img80.imageshack.us/img80/8328/ogr.jpg http://img188.imageshack.us/img188/1895/okub.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Siema!!!Przytkało mnie z wrażenia :Bardzo mi siem podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 01.06.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 i znowu leje ech......... ogrodzenie oczywiście nie skończone dziś był zamówiony ostatni transport betonu i pogoda jak zwykle pokrzyżowała plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts