Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczalnik :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No,no,no wpadłam zajrzeć.Jak już zajrzałam to chcę pogrtulować!! :D

Super domek! Ciekawe,odważne kolory i tak fajnie.

Straaaaasznie podobają mi się kanapy!!!Ale ja wzięłam ciemne bo dwóch urwisów mam i po roku pewnie jasne byłyby w opłakanym stanie... :(

I widzę też zestaw mebli rattanowych takich jak ja chcę kupić. Więc będzie teraz pytanie: czy one wygodne są?i czy nie grożą złamaniem? :roll: W sumie ciężka nie jestem (50 kg Zywej masy :lol: ),ale zapytać można.

I gdzie i za ile kupiłaś?

No,no,no wpadłam zajrzeć.Jak już zajrzałam to chcę pogrtulować!! :D

Super domek! Ciekawe,odważne kolory i tak fajnie.

Straaaaasznie podobają mi się kanapy!!!Ale ja wzięłam ciemne bo dwóch urwisów mam i po roku pewnie jasne byłyby w opłakanym stanie... :(

I widzę też zestaw mebli rattanowych takich jak ja chcę kupić. Więc będzie teraz pytanie: czy one wygodne są?i czy nie grożą złamaniem? :roll: W sumie ciężka nie jestem (50 kg Zywej masy :lol: ),ale zapytać można.

I gdzie i za ile kupiłaś?

Spoko u mnie przeżyły roczną budowę i sa ok jedynie mam już do wymiany poduchy nie da się tego wyprać bo się skluszczył środek :) a jak to na budowie bywa brudno to i one strasznie się ubrudziły ale są całe ,spokojnie wytrzymałe sa :) tyle już grubasków na nich siedziało i nawet się nie chwieją więc napewno stabilne :)

witaj malgos! całkiem u ciebie przytulniacko mam pytanie gdzie kupiłaś sofki sa śliczne i jeśli nie masz nic przeciwko więcej fotek makaronów bym prosiła, wacham sie, miedzy takimi na karniszu a takimi na szynie jak pionowe żaluzje
Sofy w Kalwari zamawiałam , jesli chodzi o makarony to bliższych fotek nie mam te są firmy Haft kolor krem i czekolada i te sa na żabki nie mają tunelu ,mówisz o makaronach jak żaluzje pionowe nie widziałam tego jeszcze a może chodzi tylko poprostu o karnisz inny ?

witaj malgos! całkiem u ciebie przytulniacko mam pytanie gdzie kupiłaś sofki sa śliczne i jeśli nie masz nic przeciwko więcej fotek makaronów bym prosiła, wacham sie, miedzy takimi na karniszu a takimi na szynie jak pionowe żaluzje
Sofy w Kalwari zamawiałam , jesli chodzi o makarony to bliższych fotek nie mam te są firmy Haft kolor krem i czekolada i te sa na żabki nie mają tunelu ,mówisz o makaronach jak żaluzje pionowe nie widziałam tego jeszcze a może chodzi tylko poprostu o karnisz inny ?

Sofy zamawiałaś w Kalwarii?? My też ,ale takich nie widzieliśmy :(

Może wzielibysmy takie tylko w innym kolorze? Fajne,podobaja mi się a wszczególności podoba mi się to,że są jasne :D

Też takie chciałam :cry: !!!!!!!!!! Może kiedyś... :wink:

Dobra biorę się w garść!

A co do rattanowych fotelików,to skoro mówisz,że grubaski im nie straszne to chyba się zdecyduje :D

Narazie nic innego nie wpadło mi w oko i nie są znów aż takie drogie 8)

Gratuluje odwagi przy zastosowaniu ciemnego gresu ...pieknie i praktycznie .Wszedzie widze jasne polery ,beze,kremy itp,a tak sobie wymarzylam grafit lub braz i nie bylo gdzie podpatrzec :lol: Dzieki Tobie utwierdzam sie w przekonaniu ze jest to swietny pomysl ...no i ta kamienna sciana rewelacja ..

Pytanko- jakiej firmy sa te kafle, i jak sie zwa?Czy sa w odcieniu rudym?No chyba ze moj komputer tak je widzi...Ciekawe masz pomysly,fajnie,fajnie

Gratuluje odwagi przy zastosowaniu ciemnego gresu ...pieknie i praktycznie .Wszedzie widze jasne polery ,beze,kremy itp,a tak sobie wymarzylam grafit lub braz i nie bylo gdzie podpatrzec :lol: Dzieki Tobie utwierdzam sie w przekonaniu ze jest to swietny pomysl ...no i ta kamienna sciana rewelacja ..

Pytanko- jakiej firmy sa te kafle, i jak sie zwa?Czy sa w odcieniu rudym?No chyba ze moj komputer tak je widzi...Ciekawe masz pomysly,fajnie,fajnie

Hmm wiesz co akurat firmy już nie pamiętm bo kupowałam je dosyć dawno :) ale niedawno widziałam je w bomar 2 w kraku identycznie wyglądały :) to jest brąż z takimi ciapkami ale powiem tak jeśli miała bym jeszcze raz zdecydować się co położyc na podłogach to nigdy gres!!!!!!!!!!! nie chodzi tu o kolor ale ząbki można wybić pieknie jest bardzo ślisko jak jest umyta świeżo podłoga to jeszcze względnie ale jak jest przykurzona to jak na łyżwach po drugie te gresy wszystkie to żadne cuda każdy ślad na tym widać po myciu trzeba to polerowac by smug nie było tak że się zastanów mocno zanim położysz gres .