Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczalnik :)

Recommended Posts

Dzieki Tobie uswiadomilam sobie, ze przeciez ta czesc z deska moze byc nad zmywarka, a ja glupia myslalam, ze mam na taki zlew za malo miejsca. :-? :lol:

dokladnie tylko jest ale w takim układzie jeśli by Ci zależało po skosie dać baterię to nie da sie jej tam wstawić ponieważ zmywarka już blokuje dlatego ja dałam na środku i z lewej dozownik na płyn a korek zamykanie otwieranie jest z przodu, zlew polecam jest masywny ciężki jedną ma komorę ale za to jaką pojemną głęboką bardzo fajny jest .

Jak to po skosie baterie? :roll: :roll: Tak jak masz jest gites. 8)

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U siebie już pisałam, ale powtórzę: bardzo elegancko się prezentuje ta kuchnia w rzeczywistości!!! Gratuluję!!!

Świetny ten kamień przy drzwiach wejściowych!!!

Aguleczko, gdzieś pewnie pisałaś, ale możesz powtórzyć, ile Ciebie ta kuchnia kosztowała?? Może być na priva.

Dzieki Tobie uswiadomilam sobie, ze przeciez ta czesc z deska moze byc nad zmywarka, a ja glupia myslalam, ze mam na taki zlew za malo miejsca. :-? :lol:

dokladnie tylko jest ale w takim układzie jeśli by Ci zależało po skosie dać baterię to nie da sie jej tam wstawić ponieważ zmywarka już blokuje dlatego ja dałam na środku i z lewej dozownik na płyn a korek zamykanie otwieranie jest z przodu, zlew polecam jest masywny ciężki jedną ma komorę ale za to jaką pojemną głęboką bardzo fajny jest .

Jak to po skosie baterie? :roll: :roll: Tak jak masz jest gites. 8)

po skosie czyli patrz dozownik płynu to jeszcze bardziej w lewo dokładnie punkt był w miejscu gdzie zaczyna sie komora głęboka na zlewie masz 6 punktów w których zrobi się dziury czyli takie słabsze punkty :) z jednej strony i z drugiej bo zlew można obracac jak komu pasuje :) albo z prawej komora albo z lewej jak kto woli :)