Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczalnik :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Kuchnia bardzo ładna, ładnie zaprojektowana i wykonana.

Czy to projektował Ci stolarz, czy sama miałaś takie pomysły?

WItaj :) pomysł miałam na taką kuchnię ale chciałam przed wykonaniem ja zobaczyć czy będzie to dobrzxe wyglądać i poprosiłam Brazę by mi zrobiła projekt i zrobiła :) potem tylko dałam go stolarzowi :) pomierzył i taką właśnie zrobił :)

• 1 month później...
kuchnia sliczna !!!! cargo szafki rewelacyjne !!! my mamy podobny ksztalt kuchni (wejscia i okna) ale od razu wykluczylam sluperk z piecykiem i mikrofala zaraz przy wejsciu- moja ciocia tak ma i strasznie niewygodnie mi bylo gotowac. reszta naprawde BAJECZNA !

nie wiem czemu nie wygodnie przecierz słupek nie stoi na wejściu ani też nie wystaje by zachaczac o niego ?? czy były by tam same dolne szafki czy słupek to nie ma znaczenia :) jak dla mnie jest ok i w niczym mi to nie przeszkadza mam dwa wejścia wyjścia z kuchni i przy kazdym mam slupek jeden z mikrofala a drugi to lodówka :) piszesz że niewygodnie Ci sie gotowało kiedy tak było ,ale przecierz w słupku nie ma kuchenki do gotowania a piekarnik czy mikrofala to urządzenia które żadko otwierasz czy też stoisz przy nich wkladasz pieczesz wykładasz i tyle :) więc nie powinno to przeszkadzac :)

Nie ciskaj sie aguleczka bo kuchnie masz sliczna, a ja tylko ci moja opinie podalam:) Dla mnie to poprostu nie jest wygodne ale przede wszytskim to tobie ma pasowac. My wczoraj wlasnie z mezem bylismy i " rozmieszczalismy " kuchnie. Ja uwielbiam gotowac wiec w kuchni ciagle cos sie dzieje jest to jedno z moich ulubionych miejsc :) w twojej napewno bm dlugo siedziala :)

Nasza kuchnia rowniez ma dwa wejscia ale jakos tak nie bardzo jest ustawna :(

Stolik sliczny i oswietlenie genialne !

A ten stolik to w jakim miejscu jest? jaka ma funkcje spelniac?

Ja chcialam zrobic barek w przejsciu miedzy kuchnia a salonem bo mamy 160 cm twor miedzy salonem a kuchnia, ale jakzostawie przejscie 90 cm to na "barek" zostaje mi tylko 70 cm czyli moglaby usciasc tylko jedna osoba :(

eh ciezko decyzje podjac :)

Nie ciskam się tylko się głosno zastanawiam jak może to przeszkadzać :) a co do stolika to hmm jaka pełni tu rolę jest umieszczony w narożniku to stolik tylko dla mnie bym klapneła sobie zaraz przy garach na kawkę :) jadalnia jest tuż obok więc tam jada się posiłki:) więc można powiedzieć że stolik w kuchni bardziej słuzy ozdobie :p ja w przeciwieństwie do Ciebie to nie lubię zabardzo urzędować w kuchni :) fajna jest ale gotowanie nie jest moją pasją:) wolała bym chyba już piec placuszki :)

a co to za barek masz na myśli ?? a nie da się ściany zburzyć i jakiejś takiej lady barowej zrobić ?? podobają mi sie takie otwarte kuchnie ale umnie akurat sa ściany nośne i mogę sobie pomarzyć :) ja mam jeszcze dylemat jakie płytki na taras by nie zaczęsto sprzatać ciemnych się boje bo dośc ciemnego mam tydzień tu siedze a już widzę wady ,w salonie na 100% zagości kudlaty dywanik bo codziennie z mopem to ja latać nie chcę :) schody mam na górę jeszcze nie zrobione i się nosi strasznie ,a ty masz jakies foteczki domku ??

brrr na samą myśl mi ciarki przechodzą ile jeszcze przed tobą jeżdżenia załatwiania wybierania kupowania stresu .............chyba że ekipy wszystkie będą super to połowę mniej nerwów :) ja już na końcówce a jeszcze ciagle coś trzeba czasem to już mam dosyc i tak myślę po co ja się za to brałam :)

hehehe oj zeby tylko kasa sie znalazla a ja juz z checia beda podejmowala decyzje zakupowe :)

Zalaczam zdjecie kuchni, ktora podczas pierwszej rodzinnej (40 osobowej) imprezki zostala przeksztalcona w pokoj zabaw dla dzieci :)

http://images38.fotosik.pl/147/56d437ec35d69d87med.jpg

Dobrze powiedziałaś myślę że gdybym i ja miała tak bez limitu kasy to z chęcią by sie wszystko robiło:)

widze że towoja kuchenka będzie miała raczej mebelki po stronie okienek:) wąska a długa a umnie kwadratowa :) też miałam dwa okna jedno duże drugie małe ale chciałam mieć szafki wiszące i okap więc zamurowałam to mniejsze :)

hehehe oj zeby tylko kasa sie znalazla a ja juz z checia beda podejmowala decyzje zakupowe :)

Zalaczam zdjecie kuchni, ktora podczas pierwszej rodzinnej (40 osobowej) imprezki zostala przeksztalcona w pokoj zabaw dla dzieci :)

http://images38.fotosik.pl/147/56d437ec35d69d87med.jpg

Dobrze powiedziałaś myślę że gdybym i ja miała tak bez limitu kasy to z chęcią by sie wszystko robiło:)

widze że towoja kuchenka będzie miała raczej mebelki po stronie okienek:) wąska a długa a umnie kwadratowa :) też miałam dwa okna jedno duże drugie małe ale chciałam mieć szafki wiszące i okap więc zamurowałam to mniejsze :)

wlasnie, kuchnia byla szersza tylko wlasnie na rzecz lazienki ja zmniejszylismy :( a wiesz pomyslalam ze moze na tej sciance po lewej stronie cala ja zabudowac pod sufit, eh strasznie mi sie marzy tak :)

ogolnie kuchnia ma 13, 5 m