madzia_c 12.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 witam, piękny domek, a kuchnia wprost rewelacyjna dlatego też bardzo proszę o przesłanie na prv namiarów na stolarza i ceny pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ciesze się że sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam Kuchnia bardzo ładna, ładnie zaprojektowana i wykonana.Czy to projektował Ci stolarz, czy sama miałaś takie pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Aguleczka - kuchnia super A kominek - po prostu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.05.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam Kuchnia bardzo ładna, ładnie zaprojektowana i wykonana. Czy to projektował Ci stolarz, czy sama miałaś takie pomysły? WItaj pomysł miałam na taką kuchnię ale chciałam przed wykonaniem ja zobaczyć czy będzie to dobrzxe wyglądać i poprosiłam Brazę by mi zrobiła projekt i zrobiła potem tylko dałam go stolarzowi pomierzył i taką właśnie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.05.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Aguleczka - kuchnia super A kominek - po prostu rewelacja cieszę się że kominek się podoba bo miałam z nim sporo dylematów aż wreszcie zdecydowałam się na taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 23.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kuchnia sliczna !!!! cargo szafki rewelacyjne !!! my mamy podobny ksztalt kuchni (wejscia i okna) ale od razu wykluczylam sluperk z piecykiem i mikrofala zaraz przy wejsciu- moja ciocia tak ma i strasznie niewygodnie mi bylo gotowac. reszta naprawde BAJECZNA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 23.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kuchnia sliczna !!!! cargo szafki rewelacyjne !!! my mamy podobny ksztalt kuchni (wejscia i okna) ale od razu wykluczylam sluperk z piecykiem i mikrofala zaraz przy wejsciu- moja ciocia tak ma i strasznie niewygodnie mi bylo gotowac. reszta naprawde BAJECZNA ! nie wiem czemu nie wygodnie przecierz słupek nie stoi na wejściu ani też nie wystaje by zachaczac o niego ?? czy były by tam same dolne szafki czy słupek to nie ma znaczenia jak dla mnie jest ok i w niczym mi to nie przeszkadza mam dwa wejścia wyjścia z kuchni i przy kazdym mam slupek jeden z mikrofala a drugi to lodówka piszesz że niewygodnie Ci sie gotowało kiedy tak było ,ale przecierz w słupku nie ma kuchenki do gotowania a piekarnik czy mikrofala to urządzenia które żadko otwierasz czy też stoisz przy nich wkladasz pieczesz wykładasz i tyle więc nie powinno to przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 23.06.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Doczekałam się oświetlenia nad stolikiem w kuchni:) http://img191.imageshack.us/img191/8849/dsc05443f.jpg http://img191.imageshack.us/img191/7677/dsc05439l.jpg Zdjęcie robione telefonem bo zapomnialam ładowarki do aparatu wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 24.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nie ciskaj sie aguleczka bo kuchnie masz sliczna, a ja tylko ci moja opinie podalam:) Dla mnie to poprostu nie jest wygodne ale przede wszytskim to tobie ma pasowac. My wczoraj wlasnie z mezem bylismy i " rozmieszczalismy " kuchnie. Ja uwielbiam gotowac wiec w kuchni ciagle cos sie dzieje jest to jedno z moich ulubionych miejsc w twojej napewno bm dlugo siedziala Nasza kuchnia rowniez ma dwa wejscia ale jakos tak nie bardzo jest ustawna Stolik sliczny i oswietlenie genialne ! A ten stolik to w jakim miejscu jest? jaka ma funkcje spelniac? Ja chcialam zrobic barek w przejsciu miedzy kuchnia a salonem bo mamy 160 cm twor miedzy salonem a kuchnia, ale jakzostawie przejscie 90 cm to na "barek" zostaje mi tylko 70 cm czyli moglaby usciasc tylko jedna osoba eh ciezko decyzje podjac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.06.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nie ciskam się tylko się głosno zastanawiam jak może to przeszkadzać a co do stolika to hmm jaka pełni tu rolę jest umieszczony w narożniku to stolik tylko dla mnie bym klapneła sobie zaraz przy garach na kawkę jadalnia jest tuż obok więc tam jada się posiłki:) więc można powiedzieć że stolik w kuchni bardziej słuzy ozdobie ja w przeciwieństwie do Ciebie to nie lubię zabardzo urzędować w kuchni fajna jest ale gotowanie nie jest moją pasją wolała bym chyba już piec placuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.06.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a co to za barek masz na myśli ?? a nie da się ściany zburzyć i jakiejś takiej lady barowej zrobić ?? podobają mi sie takie otwarte kuchnie ale umnie akurat sa ściany nośne i mogę sobie pomarzyć ja mam jeszcze dylemat jakie płytki na taras by nie zaczęsto sprzatać ciemnych się boje bo dośc ciemnego mam tydzień tu siedze a już widzę wady ,w salonie na 100% zagości kudlaty dywanik bo codziennie z mopem to ja latać nie chcę schody mam na górę jeszcze nie zrobione i się nosi strasznie ,a ty masz jakies foteczki domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 25.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 wiesz u nas tez wlasnie sciana nosna przeszkadza my jestesmy jeszcze w powijakach mamy same mury i dach teraz bedziemy robic kanalizacje i chudziaka lac i dalej i dalej sama wiesz ile przed nami Zamieszcze jakies zdjecie pozniej i sprobuje jakos naniesc na moja kuchnie jakies zarysowanie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.06.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 brrr na samą myśl mi ciarki przechodzą ile jeszcze przed tobą jeżdżenia załatwiania wybierania kupowania stresu .............chyba że ekipy wszystkie będą super to połowę mniej nerwów ja już na końcówce a jeszcze ciagle coś trzeba czasem to już mam dosyc i tak myślę po co ja się za to brałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 25.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 hehehe oj zeby tylko kasa sie znalazla a ja juz z checia beda podejmowala decyzje zakupowe Zalaczam zdjecie kuchni, ktora podczas pierwszej rodzinnej (40 osobowej) imprezki zostala przeksztalcona w pokoj zabaw dla dzieci http://images38.fotosik.pl/147/56d437ec35d69d87med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.06.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 hehehe oj zeby tylko kasa sie znalazla a ja juz z checia beda podejmowala decyzje zakupowe Zalaczam zdjecie kuchni, ktora podczas pierwszej rodzinnej (40 osobowej) imprezki zostala przeksztalcona w pokoj zabaw dla dzieci http://images38.fotosik.pl/147/56d437ec35d69d87med.jpg Dobrze powiedziałaś myślę że gdybym i ja miała tak bez limitu kasy to z chęcią by sie wszystko robiło:) widze że towoja kuchenka będzie miała raczej mebelki po stronie okienek:) wąska a długa a umnie kwadratowa też miałam dwa okna jedno duże drugie małe ale chciałam mieć szafki wiszące i okap więc zamurowałam to mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Aguleczko, jeszcze raz gratuluję!!! Lampki nad stolikiem świetnie się wkomponowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.06.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Aguleczko, jeszcze raz gratuluję!!! Lampki nad stolikiem świetnie się wkomponowują Ciesze się że się podobają Brazunia ja pomierze łazienke jak już tu jestem i chyba poprosze tym razem o projekcik łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Aguleczko kuchnia śliczna A oświetlenie to jak kropka nad i . poprostu pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 02.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 hehehe oj zeby tylko kasa sie znalazla a ja juz z checia beda podejmowala decyzje zakupowe Zalaczam zdjecie kuchni, ktora podczas pierwszej rodzinnej (40 osobowej) imprezki zostala przeksztalcona w pokoj zabaw dla dzieci http://images38.fotosik.pl/147/56d437ec35d69d87med.jpg Dobrze powiedziałaś myślę że gdybym i ja miała tak bez limitu kasy to z chęcią by sie wszystko robiło:) widze że towoja kuchenka będzie miała raczej mebelki po stronie okienek:) wąska a długa a umnie kwadratowa też miałam dwa okna jedno duże drugie małe ale chciałam mieć szafki wiszące i okap więc zamurowałam to mniejsze wlasnie, kuchnia byla szersza tylko wlasnie na rzecz lazienki ja zmniejszylismy a wiesz pomyslalam ze moze na tej sciance po lewej stronie cala ja zabudowac pod sufit, eh strasznie mi sie marzy tak ogolnie kuchnia ma 13, 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts