aguleczka 04.07.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Salon http://img6.imageshack.us/img6/7387/dsc07456g.jpg http://img194.imageshack.us/img194/6498/dsc07457w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 03.08.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Przeglądam i nie mogę oczu nacieszyć!!! Pięknie urządzone wnętrza tylko pozazdrościć! Mnie na detale, meble do salonu niestety już nie starczyło nie mówiąc o lampach! Trudno troszkę odpracuję i kupię maleńkimi kroczkami będę upiększać swoje gniazdko! Gratuluję pięknie!!! Kiedyś w moim dzienniku napisałaś Powodzonka życzę ale ja stawiam że za równy rok wejdziecie od stanu surowego zamkniętego równo rok wykańczaliśmy domek ale to wszystko zależy od pojemności portwela , ekip budujących no i oczywiście od tego co wymyślicie w domku jak będzie prosto to i szybko jeśli już pojawią się ciekawe ścianki oświetlenia płytki układane według jakiś wzorów to już zajmuje dużo więcej pracy Oświadczam , że od 18 lipca mieszkamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.08.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No to mnie zaskoczyliscie nie do uwierzenia idę liuknąć w jakim stanie domek jest o ile sa fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Cze Aguleczka. Jak zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.08.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Gosia nieżle już brykam bylam do kontroli tydzień temu chcieli mi dolne śruby wyciągać ale jak usłyszałam że za 3 mc wszystko to powiedziałam jak wszystko to wszystko co się bedę leżakować w szpitalu w pażdzierniku pójdę na tydzien i za jednym razem pocierpię jak ja teraz w miare to młody mi coś szwankuje złe wyniki powychodziły i znowu mam zmartwienie latam tylko ciagle i robię mu badania masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Oj, to trzymajcie sie jakos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 http://img32.imageshack.us/img32/9546/animation1mgs.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 22.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witaj. Bardzo ładne wnętrza - gratulacje. Bardzo podoba mi się twoja łazienka - kafle to pewnie Tubadzin Tajga. Własnie takie mi sie zamarzyły do mego domu. Wiem ,że w tej serii są dwa kolory jasne i brąz. Jaki masz odcień jasnego koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 22.08.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witaj. Bardzo ładne wnętrza - gratulacje. Bardzo podoba mi się twoja łazienka - kafle to pewnie Tubadzin Tajga. Własnie takie mi sie zamarzyły do mego domu. Wiem ,że w tej serii są dwa kolory jasne i brąz. Jaki masz odcień jasnego koloru? Te płytki to Madera pilcha jest odcieni sporo ale beż i brąz jest tylko jeden potem sa już jakieś rudości dużo dekorów róznych ta wersja ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wreszcie mój ogródek doczekał się roślinności jeszcze nie wiele bo nie ma ogrodzenia i teren jeszcze będzie równany no ale zapoczątkowałam http://img9.imageshack.us/img9/3388/potarasem.jpg http://img136.imageshack.us/img136/7686/tuj.jpg http://img141.imageshack.us/img141/2192/dsc05671ov.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wreszcie moje schodki doczekaly się odzienia w trakcie realizacji fotka http://img225.imageshack.us/img225/3453/schod.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 11.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 witam bardzo ladny domek podobna kolorystyka do mojego nawet parapety takie same nie wspomne ze okna zloty dab z tym ze ja wybudowalam parterowke teraz pora na tynk i schody wejsciowe jezeli to nie tajemnica jakiej firmy tynk kladlas jakiej firmy i jaki kolor /piekny delikatny takiego szukam/a plytki na schody to tez z tej firmy co parapet/ nie umiem jakos zgrac koloru okien z klinkierem i schodami wejsciowymi pozdrawiamcieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobry wieczór Aguleczko piękne schody i roslinki bardzo mi pasi Twój domek a noga jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 witam bardzo ladny domek podobna kolorystyka do mojego nawet parapety takie same nie wspomne ze okna zloty dab z tym ze ja wybudowalam parterowke teraz pora na tynk i schody wejsciowe jezeli to nie tajemnica jakiej firmy tynk kladlas jakiej firmy i jaki kolor /piekny delikatny takiego szukam/a plytki na schody to tez z tej firmy co parapet/ nie umiem jakos zgrac koloru okien z klinkierem i schodami wejsciowymi pozdrawiamcieplo Jutro jak nie zapomne to sprawdze gdzies mam wiaderko tynku ale chyba baumit jesli chodzi o parapety to sa koloru miodowego płytki sa całkiem inne poprostu ot tak na oko dobierałam do kamienia kolor domku jest taki kremowy umnie gości krem i złoty dąb staram się nie uzywac dużej ilośc kolorów by zamieszania nie zrobic na zewnątrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobry wieczór Aguleczko piękne schody i roslinki bardzo mi pasi Twój domek a noga jak Noga całkiem dobrze jak posadziłam tyle cyprysów i zrobiłam ogródeczek to jest dobrze ale w pażdzierniku ide na kolejna operacje muszą mi wszystko z nogi wyciągnąć mam nadzieję że tym razem szybciej dojde do siebie .Dawno tu nie zagladałam co zerkam do was to zmiany u każdej jednej postepy superrr na zimę przykryjecie dach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Aguleczko to ja życzę żeby szybko ostatecznie nogę naprawili dach według wszelkich znaków będzie się robił za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 11.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 witam bardzo ladny domek podobna kolorystyka do mojego nawet parapety takie same nie wspomne ze okna zloty dab z tym ze ja wybudowalam parterowke teraz pora na tynk i schody wejsciowe jezeli to nie tajemnica jakiej firmy tynk kladlas jakiej firmy i jaki kolor /piekny delikatny takiego szukam/a plytki na schody to tez z tej firmy co parapet/ nie umiem jakos zgrac koloru okien z klinkierem i schodami wejsciowymi pozdrawiamcieplo Jutro jak nie zapomne to sprawdze gdzies mam wiaderko tynku ale chyba baumit jesli chodzi o parapety to sa koloru miodowego płytki sa całkiem inne poprostu ot tak na oko dobierałam do kamienia kolor domku jest taki kremowy umnie gości krem i złoty dąb staram się nie uzywac dużej ilośc kolorów by zamieszania nie zrobic na zewnątrz . widac efekt wspanialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 11.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 witam bardzo ladny domek podobna kolorystyka do mojego nawet parapety takie same nie wspomne ze okna zloty dab z tym ze ja wybudowalam parterowke teraz pora na tynk i schody wejsciowe jezeli to nie tajemnica jakiej firmy tynk kladlas jakiej firmy i jaki kolor /piekny delikatny takiego szukam/a plytki na schody to tez z tej firmy co parapet/ nie umiem jakos zgrac koloru okien z klinkierem i schodami wejsciowymi pozdrawiamcieplo Jutro jak nie zapomne to sprawdze gdzies mam wiaderko tynku ale chyba baumit jesli chodzi o parapety to sa koloru miodowego płytki sa całkiem inne poprostu ot tak na oko dobierałam do kamienia kolor domku jest taki kremowy umnie gości krem i złoty dąb staram się nie uzywac dużej ilośc kolorów by zamieszania nie zrobic na zewnątrz . widac efekt wspanialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Aguleczko to ja życzę żeby szybko ostatecznie nogę naprawili dach według wszelkich znaków będzie się robił za tydzień No to napewno na zime zamkniecie już domek może w przyszłym roku już będziesz z tamtąd pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Aguleczko taki jest ambitny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts