Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczalnik :)

Recommended Posts

bemark napisał:
witam

bardzo ladny domek

podobna kolorystyka do mojego

nawet parapety takie same :o :p nie wspomne ze okna zloty dab

z tym ze ja wybudowalam parterowke

teraz pora na tynk i schody wejsciowe

jezeli to nie tajemnica jakiej firmy tynk kladlas jakiej firmy i jaki kolor /piekny delikatny takiego szukam/a plytki na schody to tez z tej firmy co parapet/

nie umiem jakos zgrac koloru okien z klinkierem i schodami wejsciowymi

pozdrawiamcieplo

Firma tynku kabe faktura 2 mm baranek kolor 10070 tak pisze na wiaderku .

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm no mogła by być faktycznie większa :) ale narazie tylko mi się spodobała :) prosiłam brazunie o projekt dolnej łazieneczki żeby zobaczyc czy to co chce to będzie pasowało :) i zobaczymy czy wszystko się zmieści a jak nie taka duża to będzie mniejsza :) z tym że fajnie by wyglądała szafka bądż blat i na nim umywalka taka na szerokość lustra na scianie a lustro napewno będzie postokątne :) i wbudowane w płytki :)

Brazunia jak ja czekałam na tą wiadomośc :) tak czułam że coś tu na mnie czeka :) :) mam prośbe jeszcze tak jak pisałam na pv zrobic ścian z dekorami ciemna i ciemne te dekory czyli wsumie listwy te chromowane bedzie widac tylko takie paseczki i jeszcze pytanko odnośnie kabiny jaki zastosowany jest wymiar bo widzę luke między kabina a geberitem ? myslałam o kabinie żeby ja zrównac z geberitem co o tym myslisz i żeby dochodziła z drugiej strony do szafki umywalkowej?? jakie to musiały by być wymiary kabiny ??

aguleczka napisał:

mam pytanko odnośnie lodówki. Czy to jest praktyczne rozwiązanie mieć lodówkę przy samej ścianie? Chodzi mi o otwieranie drzwi, wyjmowanie szuflad itp. Ja swojej lodówki nie chcę zabudowywać, jednak też najbardziej pasuje mi wstawić ją "na końcu" ściany. Mam wrażenie że wtedy jakoś nie w pełni będę mogła z niej korzystać... Chciałam sie dowiedziec jak to w praktyce wygląda... :roll:

wu napisał:
dzień dobry

mnie się też bardzo podoba projekt łazieneczki Aga jakie to płytki być mają zdradź proszę :D

Płytki planuję z kolekcji artech z tym że na wizualce są z takimi małymi dekorami a będą gładkie ale gładkie w wyglądały na białe dlatego zastosowane zostały te by bliżej być prawdziwego odcienia ,zastanawiam się jeszcze nad kształtem kabiny , wielkością i nad tą szafka czy szafkę dać czy dać jakaś deskę blat a na niej umywalkę czy zrobić z regipsów jakaś półkę i ją obudować płytkami ?

Paolka napisał:
  aguleczka napisał:

mam pytanko odnośnie lodówki. Czy to jest praktyczne rozwiązanie mieć lodówkę przy samej ścianie? Chodzi mi o otwieranie drzwi, wyjmowanie szuflad itp. Ja swojej lodówki nie chcę zabudowywać, jednak też najbardziej pasuje mi wstawić ją "na końcu" ściany. Mam wrażenie że wtedy jakoś nie w pełni będę mogła z niej korzystać... Chciałam sie dowiedziec jak to w praktyce wygląda... :roll:

Spokojnie mogę polecić to rozwiązanie u mnie w niczym to nie przeszkadza drzwi otwierają się całe jedynie na ścianie mam takie małe silikonowe kropeczki żeby klamka mi nie porysowała ściany szuflady wyciągają się swobodnie .