Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczalnik :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś ja to bym się nad tym kamieniem w kabinie zstanowiła :roll: nie dość że pokaleczyć się można jakby stracić równowagę dwa że może to paskudnie zachodzić od mydła i innych takich :-?

Zastanawiam się jeszcze co i jak ale jakoś ten kamień mi się podoba ja z resztą na punkcie kamienia to mam fioła chyba widać :p

Kamień nie jest ostry ten na wizualce to taki jak mam na zewnątrz tylko popielaty po impregnacji spływa z niego wszystko wody nie wciąga więc myślę że w domu też nie powinno być z tym problemu to gościnna łazienka na tej ścianie będzie pewnie prysznic więc to najmniej w sumie zachlapana ściana :)

Dzień Dobry :p

Łazienka fajna.

Skąd Braza bierze takie pomysły?

Ja nie mam pojęcia co i jak... :oops:

Pomysł jest mój a realizacja Brazuni bo ja nie umiem obsługiwać się takimi programami wymyślić to wymyślę ale chciała bym zawsze wcześniej zobaczyć to czy będzie wszystko grało a brazunia jest w tym REWELACYJNA !!!

Wu a co myślisz o dekorach zostawić takie coś czy zrobić od najkrótszej do najdłuższej bo tak tez można by wykonać tylko może ciemna ta ściana będzie i wyjdą tylko chromowane paseczki chce ograniczyć dekory bo wiem że te płytki są mega drogie i wiadomo trzeba kombinować by obniżyć koszty , myślałam też o tej ścianie by zrobić pasy bez dekory od góry do dołu i zamontować na nich takie oświetlenie kinkietowe co świeci i w górę i w dół .

To Ty się teraz Aguleczko skup i napisz mi, co mam dodać, co odjąć, co zmierzyć, a czym sobie w ogóle głowy nie zawracać :wink:

No więc tak mężowi mojemu przypadł do gustu kamień naturalny nazwę widać na zdjęciu geberit może być trochę niższy i szerszy kibelek będzie dama senso roca, ściana z dekorami chciałam zobaczyć ją w ciemnym kolorze i może tak jak wu proponuje z dwiema dekorami tylko krótka i długa z zachowanym odstępem

kabina zastanawiam się nad kwadratem lub prostokątem dlatego pytałam o wymiary jakie zostają między geberitem a szafką ,najmniejsza kabina to 90 wchodzi w grę mniejszej nie chcę ,lustro zostaje takie jakie jest jedynie jeszcze zastanawiam się nad półką pod umywalkę albo deska taka ok 140 i na niej umywalka kwadratowa albo takie coś jak powyżej znalazłam u kogoś takie L przewrócone i obłożone płytkami co byś doradzała co lepsze ładniejsze ?

Wiem Wusia.

Od jakiegoś czasu oglądam, i zostanie prostokątna z drzwiami ... I odpływ liniowy.....taki stalowy..... Podoba mi się....

Ale łazienka za jakiś rok ( ta jedna, bo ta z wanną będzie robiona na już, bo trzeba się gdzieś myć....)

Ale nad kuchnią ciągle się zastanawiam.

Najlepiej proszę wpaść i na wizji lokalnej popatrzeć :roll:

Arnika mówisz o kabinie bez brodzika ja tez o takiej myśle ae zastanawiam się duzo czytalam na forum że jednak woda wypływa na łazienkę mimo odpowiednich spadów to jednak zawsze gdzies coś sie chlapie i gdybam czy nie załozyc tego najcieńszego brodzika , a jaka masz na oku kabinę prostokatną ? ja z koła oglądałam .

Agu, pamiętaj, że program ma ograniczoną bibliotekę, szczególnie mebli. Nie wszystko mogę wprowadzić i zrobić sama, więc musze korzystać z tego, co jest. Kabina zmieści się albo przy obecnych wymiarach (szerokość) geberitu 100x100 albo, jeśli chcesz poszerzyć geberit to 90x100. Z półką pod umywalkę mogę powalczyć, ale nie bardzo rozumiem, o co chodzi z tym "L".

Szczerze teraz powiem: ten kamień mi się osobiście nie podoba w tej akurat łazience, ale spróbować można.

Arnika, to jest PRO100 :D