nika049 01.05.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam. Mam taki problem: mój telewizor (crt) ostatnio warjuje tzn. gdy właczam go kanały w kółko same przeskakują lub telewizor sam sie podgłasza. Z jednej strony jest to zabawne gdy sam sie podgłasza wtedy ja ściszam a on zaś on sie podgłasza i ciągle, jakbym sie z nim bawiła w kotka i myszke Jednak wolałabym oglądać jeden program a nie przelatywać przez wszystkie heh. I tu moje pytanie jak myślicie co może być tego powodem?? Bo nie wiem czy musiałabym go zanieść do naprawy czy może samemu by się dało ?? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A może to jednak nie problem z tv a z pilotem do niego ? Zresztą bez wizyty w serisie się nie obędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzieci masz? nie kupiły dobie przypadkiem uniwersalnego pilota w breloczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 06.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Sprawdź czy przypadkiem przy klawiaturze telewizora nie ma zabrudzeń powodujących blokadę przycisków (mogą być pod obudową). Pilota zakładam, że sprawdziłaś.Przedmuchaj okolicę przycisków (również pod obudową) najlepiej sprężarką i sprawdź jak to wygląda po tej operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akupunktor 22.05.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 też tak mam. tylko że u mnie dzieje się to na różnych programach, na jednym jest cicho przełączam na drugi i drze się w niebogłosy ale olewam,samo wyszło samo wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts