agnikkrol 19.11.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam! Zaczełam budowę w ubiegłym roku w grudniu, do konca tego roku będe miała stan surowy zamknięty. Czy w przyszłym roku mogę skorzystać z ulgi remontowej kupując materiały wykończeniowe? A tak wogóle to strasznie niesprawiedliwe dlaczego ja nie mogę odliczyć sobie nic od podatku a ci co zaczeli budowę dwa lata wcześniej mogą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.11.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Ad1 - Pisano juz wielokrotnie min: zobacz-tutaj i-tutaj i-tutaj-też Ad2 - a czy sprawiedliwe jest, że w pierwszym roku obowiązywania ustawy o powszechnym podatku dochodowym mogłem od dochodu odliczyć sobie zakup okularów korekcyjnych i koszt ubezpieczenia samochodu a teraz juz nie? To, że przepisy sie zmieniają wydaje się być raczej normalne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts