mazo 14.10.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jeszcze przekleję z komentów bardziej aktualne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.04.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale mieliśmy piękną trawkę... Uaktualniam dziennik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 mazo nie mogę się napatrzeć na ten twój boski dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.08.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Trochę się zmieniło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 23.08.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pieknie!podoba mi się dosłownie wszystko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.10.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dzięki:) Nowa porcja zdjęć, spojrzenie z innej strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doxium 27.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Hej znalazłam się na Twoim profilu przez przypadek...szukając jakiś inspiracji do mojego nowego małego mieszkanka. Jestem pod WIEEEEEELKIM wrażeniem Waszego domu. Jest to spełnienie marzeń...szkoda tylko, że nie moich Biel, drewno, szkło i te SCHODY! Rewelacja! Mam do Ciebie pytanie, czy mogłabyś zdradzić, gdzie znalazłaś tą śliczną podłużną umywalkę? Szukam i szukam i nie mogę się doszukać. Chce stworzyć w mojej malutkiej łazience, chociaż namiastkę Twojego ślicznego domu Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta5tek 28.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Rewelacyjny dom i super urządzony. Znalazłam Was wpisując w google szare okna:) Jesteście z nich zadowoleni? To ral 7040 tak? jakiej firmy? Jestestem na etapie szukania okien i właśnie zastanawiam się nad szarością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 14.11.2012 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Mazo, świetny, świetny, świetny gust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.02.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 mazo-wlascicielko pieknego domu,wiem ze jestes strasznie zajeta ,ale potrzebuje pomocy PILNIE!!!Jesli zgladasz prosze napisz jak oceniasz po jakims juz czasie uzytkowania krzesla ikera ktore masz w kuchni-czy sie rysuja itp.BEDE NIESAMOWICIE WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZ TUTAJ,NA PRIVA LUB U MNIE!!!PLEASE HELP!!!!!!!POZDRAWIAM CALA RODZINKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.02.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dziękuję za miłe wpisy, przepraszam, że nie odpowiadam na pytania, ale nie dostaję powiadomień o wpisach w dzienniku - lepiej robić to w komentarzach - wtedy na pewno je przeczytam i odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkaczorekk 18.08.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam, gratuluję pomysłu na dom. Jestem pod wrażeniem. Czy możesz zdradzić gdzie zakupiłaś te "fototapety" do łazienki. Czy one są naniesione na glazurę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts