Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996
och mazo. budowa to stres. ale za dużo to już przesada. ja skończylam i dalej stres. nie przejmuj się , za kilka tygodni zapomnisz i wyda Ci sie to nie warte zachodu. ja też próbuję właśnie tak myśleć , nie zawsze się udaje .... niestety
Miejmy nadzieję:) A dzisiaj szok - pan od okien sam zadzwonił, że przyjedzie dokończyć robotę, nie odkłada, nie dzwoni, że czegoś nie ma itd. , więc chociaż będziemy mieli nawiewniki. Zobaczymy, co powie na popękaną farbę...

a tak mi sie skojarzylo dlatego podsylam :)

lustro z czerwonejmaszyny

szafka ikea po liftingu

i gazetowy komplet na frytki :)

453-KK0197760_0.jpgmaxwell-amp-amp-williams-do-frytek-2-elementy.jpgDSC_0003-772016.JPG

ps. lampka dotarla?

453-KK0197760_0.jpg

maxwell-amp-amp-williams-do-frytek-2-elementy.jpg

DSC_0003-772016.JPG

Aniu - przepraszam, miałam napisać, ale ciągle goście :) - tak, wczoraj odebrałam z poczty - dziękuję, zaraz mąż ma ją zamontować. Fajne te Twoje fotki!

Aricio - Ciebie też przepraszam, że nie odpisuję, ale potrzebuję więcej niż chwilkę:)

Pan od okien był, wyregulował niby, wypaczenia (które wróciły na miejsce) go nie wzruszyły - widać, że drewno, skoro pracuje... wyluzowany na maxa... zrobił przygotowanie do wyprawek, muszę się przejść po domu i zobaczyć, czy czegoś nie pominął, jutro będzie malował, nie będziemy reklamować okien u producenta, bo zrobią to samo - zamalują.

Witaj Mazo, mam nietypowe pytanie, a mianowicie jestem zainteresowana Twoją skrzynką gazową. Czy możesz napisać gdzie ją kupiłaś? szukam skrzynki w kolorze grafitowym...nic nie mogę znaleźć.
Moniko - na razie są zaszpachlowane, więc gorzej :) Myślę, że po pomalowaniu będzie spoko, poza tym akurat do okien się przyzwyczaiłam:) Facet naprawdę był wyluzowany, więc udzieliło mi się :)
Kate - z gazowni po prostu...:) Widocznie akurat poznańskaysponuje takimi kolorami. A ja wolałabym coś jasnego chyba, bo mur ze skrzynką będzie biały.

nasz gazownik (z okolic Poznania) miał tylko szare. Gdybyśmy chcieli grafitową musielibysmy czekać :)

nic nie mówcie

ja mam żółtą bo luby stwierdził że nie będzie za nią jeździł a szare były tylko plastikowe

od roku się pocieszam że to można łatwo przemalować ;)

No widzicie - mój chciał dobrze i wziął grafitową, a ja też kręcę nosem :) Właśnie wczoraj zauważyłam, że sąsiedzi mają zupełnie inną - szarą i taką jakąś obłą, nasza zupełnie kanciasta :)

My musimy kupić skrzynke we własnym zakresie. Nasz gazownik niestety nie dysponuje skrzynkami. Jeśli chodzi o te plastikowe, one są włśnie takie obłe, mówili nam w gazowni, że są lepsze od metalowych, bo się nie niszczą, no ale cóż...wyglądem nie powalają :) Swoją drogą to chyba tylko kobiety zwracają uwagę na kolor skrzynek...:)

Madeleine dzięki za namiar, mąż dzis tam zadzwoni, są blisko Wrocławia a to nam pasuje.

Edytowane przez kate100