Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Szczerze mówiąc - nie wiem... :) Ja w tematach ogrodowych nie śmigam - to bardziej mój mąż, mam nadzieję, że panuje nad tematem elektryczności i że nie jest na coś za późno...

A - nie mam już tych trzech zwisających kabli w salonie - jakoś tak pusto bez nich:) Ale cieszcie się - nie będę już marudzić jakie zwisy:) Za to pomarudzę jakie oświetlenie do czytania dla mojego małża na drugiej kanapie... myślałam o małej lampie stołowej na parapecie, ale to go nie zadowala. Nie wiem, czy to pasuje, żeby przy drugiej kanapie też była lampa stojąca? I jaka... O kurcze, nie pokazałam jeszcze tej pierwszej...:)

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz nie zrobię zdjęcia, bo w salonie wszystko poprzestawiane, żeby zrobić miejsce dla drabiny - trzeba jeszcze zamalować ślady po zwisach. No i miałabym już zawieszoną lampę nad stołem, ale nie tak łatwo kupić kabel do przedłużenia tego oryginalnego, mamy w okolicy świetnie zaopatrzone sklepy... A lampa (Norm 03) już jest zakurzona, chociaż była zawinięta w prześcieradło i od lata czekała, aż w końcu ktoś się nad nią zlituje...

Wiedziałam że będzie pięknie ,ale że aż taaaak?! jestem pod wielkim wrażeniem !!!!Długo nie zaglądałam aż się zapowietrzyłam;)))Piękny domek!!!od ogółu do szczegółu wszystko dopracowane.Gratuluję!!!

...no i jeśli to nie tajemnica;) koniecznie podaj namiary(wymiary i koszt) na kanapy , są boooskie,moja kanapa niestety nie sprostała.Pozdrawiam serdecznie

Mazo gratulacje :-) Ja ciagle nie moge sie zdecydowac na 3 dziecko a przydala by mi sie teraz coreczka :rolleyes:

Nie wiem czy dobrze widze ale w kuchni masz chyba Abstrakta? Jesli tak to jakie dalas do niego dolne listwy bo Abstrakt w oryginale nie ma takich paneli przypodlogowych (sa tylko te stalowe) Czy kratke wywiena pod lodowke rowniez kupowals z akcesorii Ikea ?

My też długo nie mogliśmy się zdecydować, a teraz jesteśmy szczęśliwi, że podjęliśmy to wyzwanie :)

Tak, to abstrakt, listwy miały być chyba w połysku, ale nie są, takie zwykłe, matowe - w niczym to nie przeszkadza. Kratka z Ikei, sami nam dobrali w czasie projektowania na miejscu. Z mebli jestem bardzo zadowolona.

Pokazuję efekt "remontu" :)

Lampa zawisła:

IMGP8855.JPG?gl=PL

W końcu kable przestały straszyć:

IMGP8857.JPG?gl=PL

IMGP8858.JPG?gl=PL

IMGP8882.JPG?gl=PL

W łazience w końcu pojawiła się lampa nad lustrem, jeszcze tylko drzwiczki nad wc i trzeba coś zrobić z kablem do głośnika, pewnie i tak gdzieś po drodze przerwany... No i nadal wszędzie brakuje kratek wentylacyjnych.

IMGP8859.JPG?gl=PL

IMGP8862.JPG?gl=PL

IMGP8867.JPG?gl=PL

IMGP8874.JPG?gl=PL

IMGP8876.JPG?gl=PL

Edytowane przez mazo

A mi jakoś wzorki na obrusie nie przeszkadzają:), bardzo go lubię i uważam, że fajnie pasuje do całości. A ramki - może rzeczywiście, przenieślismy je ze starego mieszkania, z tego, co było wcześniej utworzyliśmy kompozycję, jeszcze niedokończoną, bo zdjęcia brzdąca też muszą tam zawisnąć.