mazo 19.01.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc - nie wiem... Ja w tematach ogrodowych nie śmigam - to bardziej mój mąż, mam nadzieję, że panuje nad tematem elektryczności i że nie jest na coś za późno... A - nie mam już tych trzech zwisających kabli w salonie - jakoś tak pusto bez nich:) Ale cieszcie się - nie będę już marudzić jakie zwisy:) Za to pomarudzę jakie oświetlenie do czytania dla mojego małża na drugiej kanapie... myślałam o małej lampie stołowej na parapecie, ale to go nie zadowala. Nie wiem, czy to pasuje, żeby przy drugiej kanapie też była lampa stojąca? I jaka... O kurcze, nie pokazałam jeszcze tej pierwszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to pokazuj! I zwisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No i co nie pokazujesz a piszesz? Brzydko koleżanki traktujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.01.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Teraz nie zrobię zdjęcia, bo w salonie wszystko poprzestawiane, żeby zrobić miejsce dla drabiny - trzeba jeszcze zamalować ślady po zwisach. No i miałabym już zawieszoną lampę nad stołem, ale nie tak łatwo kupić kabel do przedłużenia tego oryginalnego, mamy w okolicy świetnie zaopatrzone sklepy... A lampa (Norm 03) już jest zakurzona, chociaż była zawinięta w prześcieradło i od lata czekała, aż w końcu ktoś się nad nią zlituje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKY20 23.01.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie da się ukryć domek wygląda ciekawie. A jaki masz Mazo pomysł na zasłonięcie okien? rolety? jakiś model żaluzji? Jakie połączenie najlepiej by pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.01.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki SKY! myślę o aluminiowych roletach do salonu i kuchni i materiałowych prostych do reszty pomieszczeń, ale jeszcze nie wiem, czy da się je zamocować w sensowny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie pochwaliłam się, że czwarty pokoik nie będzie różowy Na 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 23.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wiedziałam że będzie pięknie ,ale że aż taaaak?! jestem pod wielkim wrażeniem !!!!Długo nie zaglądałam aż się zapowietrzyłam;)))Piękny domek!!!od ogółu do szczegółu wszystko dopracowane.Gratuluję!!!...no i jeśli to nie tajemnica;) koniecznie podaj namiary(wymiary i koszt) na kanapy , są boooskie,moja kanapa niestety nie sprostała.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.01.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 NO !!!!!!! Do czech razu sztuka :D:D:D:D p.s. ale jednoosobowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Tak, tak - jednoosobowy:) Taszano - witaj, dawno Cię nie było na forum. Dziękuję, bardzo mi miło. A kanapa - to Como z Helvetii, jest fajna, ale w jednym miejscu się wysiedziała. Wymiary znajdziesz na stronie Helvetia Furniture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.01.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mazo gratulacje Ja ciagle nie moge sie zdecydowac na 3 dziecko a przydala by mi sie teraz coreczka Nie wiem czy dobrze widze ale w kuchni masz chyba Abstrakta? Jesli tak to jakie dalas do niego dolne listwy bo Abstrakt w oryginale nie ma takich paneli przypodlogowych (sa tylko te stalowe) Czy kratke wywiena pod lodowke rowniez kupowals z akcesorii Ikea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 My też długo nie mogliśmy się zdecydować, a teraz jesteśmy szczęśliwi, że podjęliśmy to wyzwanie Tak, to abstrakt, listwy miały być chyba w połysku, ale nie są, takie zwykłe, matowe - w niczym to nie przeszkadza. Kratka z Ikei, sami nam dobrali w czasie projektowania na miejscu. Z mebli jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dzieki za ekspresowa odpowiedz W takim razie chyba wiem ktore to listwy i bardzo sie ciesze ze nie widac zbytniej roznicy (mimo braku polysku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Pokazuję efekt "remontu" Lampa zawisła: W końcu kable przestały straszyć: W łazience w końcu pojawiła się lampa nad lustrem, jeszcze tylko drzwiczki nad wc i trzeba coś zrobić z kablem do głośnika, pewnie i tak gdzieś po drodze przerwany... No i nadal wszędzie brakuje kratek wentylacyjnych. Edytowane 24 Stycznia 2012 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.01.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 super wygląda Twoja łazienka!!! lampa fajna, tylko lepiej by jej było bez towarzystwa wzorków na obrusie;) troszkę przy nim ginie.. jeśli mogę jeszcze 3 grosze wtrącić, w galeryjce brakuje mi ze dwóch większych ramek, wmieszanych w tę kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A mi jakoś wzorki na obrusie nie przeszkadzają, bardzo go lubię i uważam, że fajnie pasuje do całości. A ramki - może rzeczywiście, przenieślismy je ze starego mieszkania, z tego, co było wcześniej utworzyliśmy kompozycję, jeszcze niedokończoną, bo zdjęcia brzdąca też muszą tam zawisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.01.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A co to za biale lampki? Te nastropowe i kinkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Reflektorki Aquaform. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 24.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 bardzo mi sie podoba prostota, kanciastość i grafiki na ścianach no i wanna - czy to są kafle? coś innego? napisz, proszę, co bardzo Ci zazdroszczę antresoli - daje przestrzeń, światło, powietrze powiedz - jesteście tam często? używacie jej jak każdego innego miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts