Tatarak 10.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Malkul - ale śliczne są za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Malkul - ale śliczne są za to Dziekuję bardzo bardzo. Za chwilę dojdzie drewno na eleawacji + biały tynk i dopiero będzie widac ich efekt. Są w identycznym kolorze (dobierane wg RAL) co okna i dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Malkul - bardzo ładne drzwi. Czy ta gałka i pochwyt to będzie grało? my raczej wymienimy pochwyt na klamkę, mamy drewniane, więc załatanie dziur po pochwycie chyba będzie możliwe. A Twoje z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Mazo dziękuję. Gałka kwadratowa na kwadratowej rozecie TUPAIhttp://images.sklepy24.pl/4172-305/galka_kwadratowa_stala_1924_tupai.jpg Mam nadzieję że będzie grało. Zresztą, wstawie fotkę jak juz będzie zamontowane. My też mamy drewaniane, robił stolarz na wzór Hormana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 I ta gałka normalnie się przekręca, że się tak upewnię? może u nas gdzieś by się dało ją wkręcić, pochwyt jest taki właśnie kwadratowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 są różne , do przekręcenia i stałe. Trzeba dobrze wybrać, http://www.kangoo.pl/szukaj/ga%C5%82ka+2209+tupai#foto było tylko poglądowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKY20 14.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Mazo jaka nazywa się Twoja umywalka w dużej łazience? ta stawiana na blat? Nie mogę znaleźć nic do swojej szafki 100x47x58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.05.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Catalano sistema 3x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKY20 15.05.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Catalano sistema 3x. Co prawda 3x nie znalazłem ale to także pasuje CX 55 x 37 cm 55AC2:) Nie odbiega to dużo odcieniem od np. wanny z Koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 wpadłam nadmienić, że zrezygnowaliśmy z antaby na rzecz klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.05.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Co prawda 3x nie znalazłem ale to także pasuje CX 55 x 37 cm 55AC2:) Nie odbiega to dużo odcieniem od np. wanny z Koła? Nie wiem, bo nie mam wanny z Koła Nie porównywałam umywalki ani z wanną, ani z niczym innym, wszystko stoi daleko od siebie, więc dla mnie nie ma to znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.05.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 wpadłam nadmienić, że zrezygnowaliśmy z antaby na rzecz klamki Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.05.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ja też ale jak pisałam - na antabie zależało szczególnie mężowi i trafiły do niego argumenty zdroworozsądkowe. zamiast antaby dostał drzwi w kolorze, który sobie wymarzył - tzn. od zewnątrz będzie antracyt, a od środka dąb czekoladowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.05.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mazo-obilo mi sie ,ze ponownie mamusia zostaniesz i to w lipcu!!!GRATULUJE!!!!Ja tez z lipca-wiec pewnie fajny czlowieczek bedzie:lol2: Caly czas podgladam i zawsze wyczekuje czegos nowego,niezmienie zachwycam sie domem i Twoja elewacja. Malkul-piekne masz te drzwi!!!!Mam nadzieje ze zaszczycisz mnie zdjeciami po ukonczeniu budowy!!!A co ze schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.05.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 GUMISIOWA - dziękuję za gratulacje, tak, zostanę mamą po raz trzeci, mamy już dwie dziewczynki, tym razem to chłopczyk. Na razie zbyt wiele nie pojawi się nowego, w sumie zostały już tylko duże zdjęcia na ściany, coś na ścianę do sypialni (a - pojawi się łóżeczko i komoda, które muszę przemalować), za jakiś rok - pokoik Michasia. No i cały czas otwarta zostaje sprawa żaluzji... Więcej na zewnątrz - obudowa tarasu, ogrodzenie, tylko czemu to tak wolno idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.05.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 W domu upał, nie to co rok temu, wtedy było przyjemnie... dlaczego? przycięte drzewa... nie dosyć, że mi się nie podobają, to jeszcze stracilismy cenny cień... Intensywnie myślimy o zasłanianiu okien, teraz na tapecie refleksole - ktoś też zgłębiał temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.05.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Okazuje się, że refleksole są droższe niż żaluzje fasadowe, więc raczej na nie się zdecydujemy, mam nadzieję,że uda się ukryć skrzynki w ociepleniu... no i koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ja też poważnie myśle nad żaluzjami fasadowymi, ale tematu nie zgłębiłam jeszcze a jak cenowo mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.05.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Żaluzja 2800 na 2350 cm - 1600 zł + 150 zł montaż, cena netto. To w jednej firmie, w poniedziałek przyjedzie inny koleś, oni mają Selt, ten pierwszy to nie wiem. Będziemy chyba zakładać je w salonie i kuchni, w reszcie domu - żaluzje aluminiowe wewnętrzne-ich minusem jest to, że dają mniejszą osłonę przed słońcem i że podniesione do góry będą zasłaniać kawał okna ( i tak niewysokiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.05.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Mazo, policz, ile łącznie wydacie na żaluzje. Być może mimo wszystko porównywalnie wyjdzie klimatyzacja, a macie wtedy chłód gwarantowany. Ja sobie moją bardzo chwalę, drzew nie mamy, w środku chłodno będzie zawsze (aczkolwiek jeszcze właściwie nie używamy, jednak dom dobrze zaizolowany i temperaturę trzyma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts